Se Kanal 4 i Udlandet: En komplet guide i 2024

Hvis du har et problem, at du ikke kunne se Kanal 4 live, fordi du er i udlandet. Så har vi svaret til dig. I denne artikel vil vi nemlig give dig en gennemgående forklaring af, hvorfor din adgang bliver blokeret. Og vigtigst af alt, vi giver dig løsningen på hvordan du kan få adgang til Kanal 4 streaming. Selvom du ikke befinder dig i Danmark.

FÅ TILBUD HER
Stream Kanal 4 live med ExpressVPN - Spar op til 49%

ExpressVPN hurtigste server og mest sikre VPN på markedet. Det er den absolut bedste til Kanal 4 streaming. Derudover tilbyder ExpressVPN et 3 måneders gratis abonnement på en årsplan + 30 dages pengene-tilbage-garanti.

Sidst opdateret den: 9. juni 2024

Hvor kan man se Kanal 4?

Kanal 4 er tilgængelig i Danmark og i de Skandinaviske lande igennem forskellige tv-udbydere.

Kanal 4 er tilgængelig via et abonnement hos Discovery+. Dette abonnement kan fås i to udgaver:

 • Underholdning+live: Underholdningspakken indeholder alt bortset fra Discovery+s sportskanaler.
 • Sports: Sportspakken indeholder alt, inklusiv sportskanalerne. Ønsker du blot at stream Kanal 4, skal du derfor have abonnement til Underholdning+Live-pakken.

Men, hvad gør du, hvis du ikke har adgang til Discovery+ der, hvor du befinder dig? Det vil vi forklare i det følgende.

Se Kanal 4 streaming udenfor tilgængeligheds zonerne

Når du vil stream Kanal 4 i udlandet, vil du blive mødt af en blokade. Denne blokade kaldes en geoblokering.

Se Kanal 4

En lille forklaring af dette:

Discovery+ køber som alle tv-kanaler tv-rettigheder til de programmer, som de ønsker at sende. Denne ”licens”, som de køber, forudsætter, at de kun distribuerer tv-programmerne til betalende kunder i et bestemt område.

De sætter derfor en blokeringsvæg op for brugere, der falder udenfor den geografiske lokation, som tv-rettighederne giver tilladelse til.

Geoblokeringer bruger brugernes IP-adresser (den unikke identifikator for din enhed på internettet) til at se, hvor i verden de befinder sig.

Heldigvis er der råd for dette. Du kan nemlig bruge en VPN til at se Kanal 4 live i udlandet.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juni 2024

Sådan låser du op for at se Kanal 4 i udlandet med en VPN?

Det er heldigvis forholdsvist simpelt at stream Kanal 4 live i udlandet. Det kræver blot, at du har adgang til en VPN, der har servere i det land, hvor din kanal har licens. Hvor kan jeg se Kanal 4 ? I dette tilfælde vil det kræve, at din VPN tjeneste har adgang til en dansk server.

Du skal blot gå ind på din valgte VPN tjeneste og vælge en server, som har lokation i Danmark. Dette vil give dig adgang til en dansk IP-adresse, som vil ”snyde” Kanal 4s geoblokerings-system til at tro, at du befinder dig i Danmark.

Nedenfor har vi samlet en lille guide til, hvordan du får adgang til at stream Kanal 4 i udlandet.

  1. Vælg en god VPN tjeneste, der har gode servere i Danmark. ExpressVPN er her vores bedste bud.
  2. Tilmeld dig VPN tjenesten – du får 3 måneder gratis og 49 % rabat lige nu.
  3. Nu skal du blot valgte VPN-serveren i Danmark for at få en dansk IP-adresse.
  4. Til slut skal du gå ind på Kanal 4.
  5. Nyd dine yndlingsserier og -film, som om du var i Danmark!

Prøv ExpressVPN gratis i 30 dage!

Ligesom så mange andre, tilbyder ExpressVPN sine tjenester med en 30 dages pengene-tilbage-garanti. Men i modsætningen til mange andre udbydere, stiller ExpressVPN ingen spørgsmål til, hvorfor du ønsker at få refunderet dine penge.

Du kan altså bruge dette link til at få denne VPN. Derefter har du 30 dages gratis ExpressVPN, og kan bede om en refundering via deres kundeservice. Du behøver ikke at retfærdiggøre dit valg. Du kan bare sige dem, at du har ændret mening, at du bare ville prøve ExpressVPN, eller at du er flad. Det er lige meget.

Når du har bedt om en refundering, går der omkring 5 dage, før du har fået alle dine penge tilbage. Vi har prøvet denne strategi, og den virker!

kanal 4 streaming

De bedste VPN til streaming af Kanal 4

Når det kommer til valg af VPN tjeneste, vil vi helt klart anbefale ExpressVPN. Der er mange grunde til vores valg, men først og fremmest, er ExpressVPN internationalt anderkendt, som den bedste VPN tjeneste til streaming Kanal 4 live.

Vi har her samlet en lille oversigt over de bedst anerkendte VPN udbydere. Vi ahr lavet vores vurderinger på baggrund af mange forskellige ting. Vigtigst er selvfølgelig kvaliteten, og hvorvidt de kan bruges til streaming eller ej. Dernæst kommer prisen og den værdi, som du får for dine penge.

Til slut har vi kigget på, hvilke tillægstjenester og kundeservice, som VPN udbyderen tilbyder sine kunder. Det er nemlig vigtigt for brugerne, at VPN tjenesterne er veletablerede nok, til at kunne tilbyde lidt ekstra. Det viser overskud, og giver bedre tillid til VPN tjenesten.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Fordelene ved VPN

En VPN er nemlig først og fremmest et sikkerhedsværktøj, der skal sikre din anonymitet på internettet. De kan kryptere din data og beskytte dine informationer imod ondsindede mørkemænd.

Der er naturligvis mange fordele ved en VPN tjeneste.

De kan ikke blot give dig adgang til geoblokeret indhold hos Discovery+, men også hos eksempelvis Netflix og Hulu.

stream kanal 4

Derudover er VPN vigtige værktøjer i de lande, hvor der benyttes censur i stor stil. VPN kan eksempelvis afhjælpe meget af den censur, som der findes i Kina og i Saudi Arabien. Og dette flugter med den primære funktion af VPN: sikkerhed.

Desuden kan de også gøre det langt mere sikkert for dig, at benytte offentlige netværk. Du sikrer altså både din online anonymitet, og din online sikkerhed ved at bruge en VPN tjeneste.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juni 2024

Konklusion

Kanal 4 bruger geoblokeringer over deres indhold for at sikre, at de ikke bryder deres licensaftale med producenterne af de tv-programmer, som de udbyder.

Derfor må du bruge en VPN, hvis du undrer dig over, hvor kan man se Kanal 4 streaming.

Når du logger på en dansk server har du adgang til al indholdet fra Kanal 4, uanset hvor i verden du befinder dig.

Vi anbefaler, at du tegner abonnement hos ExpressVPN. ExpressVPN er nemlig internationalt anerkendt, som de bedste til online streaming – og vi har scoret en aftale, kun til vores kunder!

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk