Se NBA Live i Udlandet 2024

Basketball vokser i popularitet herhjemme, og flere og flere følger med. Der kan dog godt være en række udfordringer forbundet med, at ville se nba. TV2 lader dig se nba live herhjemme, men de er dyre, og blokerer for udenlandske besøgende. Hvis man befinder sig i udlandet vil TV2 altså ikke tillade dig adgang til deres nba stream. Der er desuden billigere adgang til nba live stream i andre lande, hvilket ikke virker fair. I denne artikel viser jeg dig, hvordan du kan se nba, uden disse begrænsninger.

FÅ TILBUD NU
Se NBA via ExpressVPN

Med ExpressVPN kan du åbne op for din nba live stream uanset hvor du befinder dig. Jeg anbefaler dem til alle former for streaming, da de har 30 dages fuld returret!

Hvor kan man se nba?

Mange har stillet spørgsmålet: hvor kan jeg se nba? Der er to oplagte steder, at se nba live. Disse steder er:

 1. TV2 Danmarks nba live stream
 2. Det officielle NBA League Pass

Begge steder koster penge. Prisen hos TV2 er ikke alt for vanvittig, og man kan trods alt stole på dem. Desværre benytter de sig af geo-blokering. Det betyder at de tjekker din ip adresse, og kun tillader danske besøgende. Hvis du opholder dig i udlandet kan du altså ikke – som udgangspunkt – benytte nba stream fra TV2. Jeg beskriver dog herunder, hvordan du kommer udenom denne blokering.

se nba live

Det officielle NBA league pass giver dig også adgang til en nba live stream. Prisen på dette league pass er forskelligt fra land til land. De tager sig desværre godt betalt her i Danmark. Heldigvis er der en måde, at benytte tilbuddene fra billigere lande på. Det kommer jeg også ind på i de næste afsnit.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af maj 2024

Sådan Kommer du Udenom Blokeringerne

Uanset om du ønsker at bruge TV2 eller den officielle nba live stream, så skal du udenom blokeringer. Jeg viser dig her, hvordan du gør.

Se NBA Live fra TV2 i Udlandet

TV2 tillader som sagt kun danske besøgende, at se deres nba stream. De tjekker hvor du er fra, ved at kigge på din IP adresse. Du kan derfor komme udenom denne blokering, ved at skifte til en dansk IP. Rent praktisk foregår det ved hjælp af en VPN. En VPN krypterer din internetforbindelse, og kører den over en server i et andet land. Ved at bruge en VPN med en dansk server får du altså en dansk IP adresse. Det vil få TV2 til at tro, at du befinder dig i Danmark. På den måde slipper du udenom blokeringen, og kan se nba live uden problemer.

Alt hvad du skal gøre er:

 1. Hent en af de anbefalede VPN apps: ExpressVPN
 2. Vælg “Danmark” på server-listen
 3. Vent 4-5 sekunder på, at der oprettes forbindelse til den danske VPN server
 4. Nu kan du se NBA Live her.

Det er let og hurtigt, og det virker hver eneste gang. Det vigtigste er, at du bruger en god VPN. Jeg deler ud af mine VPN erfaringer længere nede i denne artikel.

nba stream

Se NBA Stream med Billigt NBA League Pass fra Indien

Det officielle NBA League Pass sælges til forskellige priser i forskellige lande. Det billigste League Pass er det, der sælges i Indien. Her kan du altså bruge samme trick. Du forbinder ganske enkelt til en VPN server i Indien. Nu vil det se ud som om, at du befinder dig i Indien. Det betyder at du vil få tilbudt den billigere indiske pris, og dermed sparer mange penge.

For at få NBA League Pass billigt skal du altså bare:

 1. Installere en anbefalet VPN app: ExpressVPN
 2. Vælge “Indien” på listen over servere
 3. Vente til forbindelsen er oprettet
 4. Købe NBA League Pass på denne side.

Hjemmesiden vil automatisk se, at du forbinder fra en Indisk IP adresse. De vil så antage at du befinder dig i Indien, og sælge dig et NBA League Pass ganske billigt. Hvis du kan finde et land, hvor man ikke skal betale for at se NBA, så kan en VPN gøre det muligt at se nba gratis.

Anbefalede VPN’er til NBA Stream

Det er ikke alle VPN tjenester der egner sig til at tilgå nba live stream. For at en VPN kan bruges til at streame NBA, så skal følgende være på plads:

 • Hastigheden skal være høj nok til, at du kan streame i høj kvalitet
 • VPN forbindelsen skal være stabil, så der ikke opstår afbrydelser midt i en kamp
 • VPN tjenesten skal have server i Danmark og/eller Indien så du kan komme udenom geo-blokeringerne
 • Det skal være let at få fat i kundeservice, og de skal være kompetente og venlige

Jeg har testet alle de troværdige VPN tjenester på markedet. Følgende liste opfylder alle punkterne ovenfor. De har servere i både Danmark og Indien.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Gratis VPN Egner sig Ikke til NBA Live Stream

I forbindelse med min test af de forskellige VPN tjenester prøvede jeg selvfølgeligt også de gratis. Der er en del gratis VPN tjenester efterhånden, og jeg tænkte at det var forsøget værd. Hvis folk gerne vil se basket live nba uden at betale ekstra, så virker en gratis VPN jo oplagt.

Jeg måtte dog konkludere, at de gratis VPN ikke egner sig til nba stream. Derfor er der ikke en eneste af dem, der er kommet på min liste over anbefalinger. Problemerne var mange:

 • De gratis VPN tjenester har typisk meget få servere. Ofte har de ikke en eneste server i Danmark eller Indien.
 • Selv med en brugbar server er de gratis VPN tjenester håbløst langsomme og ustabile.
 • Intet her i livet er gratis. De “gratis” VPN tjenester tjener deres penge på at udspionere brugerne.

De første par punkter gør, at det ikke rigtigt er praktisk at se nba live med en gratis VPN. Det sidste punkt gør, at det er direkte farligt. En skummel VPN udbyder kan nemlig overvåge din færden på internettet. Det er ikke til at vide, hvad de bruger dine personlige oplysninger til. I bedste fald sælger de den til skruppeløse reklame-firmar. En gratis VPN er altså en direkte sikkerhedsrisiko, og kan ikke anbefales.

nba stream

Men hvad gør man så, hvis man er lidt tilbageholdende med, at skulle bruge penge på en VPN? Her vil jeg anbefale, at du benytter dig af, at ExpressVPN har 30 dages tilfredshedsgaranti. Du kan helt helt risikofrit prøve deres VPN af til at tilgå nba live stream. Hvis der er nogen problemer, så er deres kundeservice utroligt hjælpsomme. Og hvis alting fejler, jamen så har du 30 dage til at få alle dine penge retur!

De andre fordele ved en VPN

Det er værd at bemærke, at alle de anbefalede VPN tjenester også har andre fordele. Sådan en VPN åbner altså op for mere, end bare at se nba live. De andre fordele er:

 • Du kan komme udenom andre geo-blokeringer end dem, der står i vejen for din nba stream. Med en Engelsk VPN server kan du eksempelvis streame dokumenterer via BBCs iPlayer.
 • Udvalget på Netflix og lignende streaming-tjenester afhænger af landet. Med en VPN kan du “skifte land” med et tryk på en knap!
 • Da en VPN skjuler din IP adresse beskytter den dit privatliv når du surfer på internettet. Hjemmesiderne ved ikke længere hvor du befinder dig, og de har svært ved at følge dig rundt.
 • En VPN krypterer desuden din internetforbindelse. Det betyder at ingen kan kigge med – ikke engang din egen internetudbyder!
 • Med en VPN er du desuden langt bedre sikret, når du bruger et fælles WiFi-netværk. Det værende på en café, et coworking space eller et hotel.

Du behøver ikke at købe mere end en enkelt VPN. Den samme VPN der åbner op for nba live stream giver dig også de andre fordele.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af maj 2024

Konklusion

For at se nba live hos TV2 skal du udenom deres geo-blokering. Den rette VPN kan give dig en dansk IP, og så er det åbent for TV2s nba stream. Alternativt kan du bruge en VPN til at få en Indisk IP-adresse. På den måde kan du nemlig købe et NBA league pass rigtigt billigt. En VPN giver dig altså mulighed for at se nba live stream fra begge platforme. Den ene nba stream er ikke nødvendigvis bedre end den anden.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk