Sådan streamer du kampe fra Premier League 2023 : Den billigste måde

Hvis du bare interesserer dig lidt for fodbold ved du, at Premier League er en af de mest spændingsfyldte og action packed fodbold ligaer i Europa, og måske i verden. Men det kan være rigtig dyrt at få lov til at se Premier League, fordi streaming-rettighederne ejes af få udbydere og de ved hvad de skal have for det. Jeg har aldrig været fan af monopolet på Premier League streaming Danmark, så her er en lille guide til den billigste måde at se Premier League på.

FÅ TILBUD NU
Afprøv fordelene ved VPN helt risikofrit!

ExpressVPN giver mulighed for, at du kan returnere deres VPN inden for 30 dage - og der stilles ingen spørgsmål. Sådan kan du få alle fordelene ved VPN at føle, før du køber!

Se Premier League

Premier League, der foregår i England, er nok en af verdens mest populære fodboldligaer. I Danmark er der flere muligheder for streaming af kampene, men de er alle rigtig dyre, og det er ikke altid, at det at være fodboldfan er lig med at være rig.

Desuden, når man vil se Premier League live, kan man ofte ikke selv bestemme hvilke kampe man kan se. Der er begrænsning på hvor mange kampe per runde man har adgang til, og de mest populære hold vil blive prioriteret til skærmtiden. Det er også fint nok, hvis man er fan af Man City, men hvad hvis man holder med Burnley eller man bare gerne vil kunne zappe ind på en kamp når man lyster.

I Danmark kan man se Premier League gennem TV3 Sport eller Xee, Yousees nye tv/streaming kanal. Hvor TV3 før havde hele rettigheden til Premier League streaming Danmark, har de nu solgt halvdelen af rettighederne, så man nu typisk kan fange lørdags kampene på TV3 eller TV3 MAX, og søndag kampene på Xee. Xee udbydes hos Boxer, Viasat, Yousee eller Viaplay Sport.

Men der er en anden måde at se bold på, hvis man kan undlade de danske kommentatorer. Premier League streaming Danmark er nemlig billigst ved hjælp af en VPN.

Ud over, hvis du er i udlandet, er disse kanaler ikke tilgængelige til transmission. Den eneste måde for dig at se Premier League er via en VPN-forbindelse. Du skal oprette forbindelse til en amerikansk server for at få adgang til Sling eller til en britisk server for at få adgang til Sky Sports.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af januar 2023

Se Premier League billigst

Det helt simple svar er ved brug af en VPN. Streaming Tjenesten Eleven Sports er fra Taiwan, og de har også rettigheder til at vise kampene. Dette betyder, at man kan se Premier League online i Taiwan, eller hvis man udgiver sig for at være i Taiwan med en VPN. Et abonnement hos Eleven Sports koster 899 nytaiwanesiske dollars per år, som svarer til omkring 15 danske kroner per måned. Ved brug af et “Virtual Private Network” kan du derfor helt lovligt udnytte den billigste måde at se Premier League på.

En VPN er en slags internetforbindelse som gør brug af et net af servere over hele kloden. Har du et abonnement hos en VPN kan du rigtig nemt logge dig på en server, i det land du vil udgive dig for at befinde dig i, og gøre brug af landets streaming-services. Fremgangsmåden er helt simpel:

  1. Gå til ExpressVPN og start din gratis prøveperiode
  2. Hent og installer ExpressVPN programmet på din enhed
  3. Vælg Taiwan som din “Server Location”
  4. Gå ind på elevensports.tw og klik på “subscribe now” i øverste højre hjørne.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af januar 2023

Se Premier League gratis

Nej, det er desværre ikke muligt at se Premier League gratis på nett på nuværende tidspunkt. Fra tid til anden er der en virksomhed som opkøber rettigheder til at vise kampene for deres kunder, som det ses med bundesliga gennem bet365. Jeg har ikke kunnet opstøve noget lignende med Premier League. I mellemtiden er Premier League streaming Danmark billigst ved brug af en VPN.

De bedste VPN til at se Premier League på nettet

Jeg har altid haft rigtig positive erfaringer med ExpressVPN, men for at gøre det nemt at finde den VPN service som passer bedst til dig kan du finde en oversigt over de bedst ratede udbydere herunder. Udbyderne er bedømt efter følgende kriterier:

  1. Hvor intuitiv deres brugerflade er
  2. Hvor hurtig forbindelsen til serverne er
  3. Hvor pålidelig VPN forbindelsen er

Det er også relevant at påpege at ExpressVPN har en gratis prøveperiode på 30 dage. Hvis du bruger denne VPN til Premier League streaming Danmark, kan du derfor slippe fra det for 0 kr den første måned.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2023
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2023
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2023
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2023
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2023
9

Hvorfor det er farligt at bruge en gratis VPN til Premier League streaming Danmark?

Jeg forstår godt det er en jagt efter at se Premier League på nett gratis. Det er dog ikke det helt rigtige tidspunkt at begynde at spare penge når man omgås nogle regler. Jeg plejer desuden at prædike for privatlivets fred på internettet, og bruger du en gratis VPN er du næsten sikker på at dine oplysninger (hvor du surfer på nettet, hvor du befinder dig henne) bliver logget og gemt på VPN-udbyderens servere. Desuden har man sjældent mulighed for at vælge lokation ved brug af gratis VPN, så man kan ikke bestemme selv om man vil “befinde sig” i Taiwan for at unytte VPNens potentiale.

Fordelene ved en VPN (udover muligheden for at se Premier League online)

Generelt er der rigtig lidt privatliv tilbage på internettet. Ligegyldigt hvordan man vender eller drejer det, er virksomheder, hjemmesider og regeringer ude efter dine data. En af de store fordele ved at bruge en VPN er, at dine data forbliver dine. Når din internetforbindelse bliver krypteret, kan din internetudbyder ikke længere se din lokation eller din IP adresse, og du har derfor mere frihed på nettet.

En anden af de mange fordele er, at man kan streame indhold fra andre lande. Det vil sige udover at Premier League streaming Danmark pludseligt er en mulighed, for en lille skvat penge, er det også muligt at se Amerikansk indhold på Netflix, streame Bundesliga gratis, se Hulu eller Disney+.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af januar 2023

FAQ

👀 Hvor kan man se Premier League?

Det er muligt at se Premier League i Danmark hvis man har adgang til TV3 Sport, eller Xee. Tune ind på de vigtigste kampe på TV3 Sport om lørdagen, eller på Xee om Søndagen. Xee er Yousees nye TV kanal og kan findes hos Boxer, Viasat, Yousee, Boxer eller Viaplay Sport. Ved hjælp af en VPN kan man dog finde kampene billigere på internettet.

🏆 Hvordan se Premier League?

Har du ikke lyst til at betale for de dyre streaming og tv services, kan du bruge en VPN til den billigste måde at se Premier League på, via den Taiwanesiske tv kanal Eleven Sports.

🆓 Hvor kan man se Premier League gratis?

Det er ikke muligt at fange kampene helt gratis, men bruger du en VPN, er Premier League streaming Danmark muligt gennem Taiwanesiske Eleven Sports for kun 15 DKK om måneden. Desuden kan du lige nu få 30 dages gratis prøveperiode hos ExpressVPN, som er en rigtig solid udbyder.

Konklusion

Den billigste måde at se Premier League på, er ved brug af en VPN. Udover at en VPN beskytter din sikkerhed og dit privatliv online, er det også en måde at se billig bold på nettet. ExpressVPN har ubegrænset båndbredde og hurtig streamingservice, så du kan se Premier League online uden afbrydelser, og uden at skulle betale en stor sum penge.

TV3 og Xee bliver hurtigt rigtig dyrt, og vil desuden ofte sætte en geo-restriktion på, så du kun kan streame Premier League fra Danmark. Vil du se fodbold live, fra alle steder i verden, er det derfor en rigtig god investering at abonnere på en VPN. Så er det bare at nyde det gode boldspil.

Jeg har været forfatter på dette websted lige fra starten. Og jeg støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende test! Jeg har mange års erfaring med emner på Internettet og privatliv. Derudover er jeg altid ajour og holder teamet informeret om den seneste udvikling, ikke kun til beskyttelse af privatlivets fred, men også om juridiske og lovgivningsmæssige spørgsmål.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk