Hvordan du kan se NHL i Danmark 2024

NHL (National Hockey League) er et af verdens helt store sportsligaer. Den anses ofte for at være verdenstoppen indenfor ishockey, og det er derfor ikke underligt, at sporten tiltrækker tilskuere fra nær og fjern. Desværre spilles ligaen i Nordamerika, hvilket gør det svært for os danskere at se kampene live. Men selvfølgelig findes der en NHL live stream – der findes faktisk flere, som gør det muligt at se NHL i Danmark. Problemet er bare, at det er relativ få kanaler der viser en deciderede NHL Livestreams, og derfor kan det være nyttigt at tilgå hockey live stream NHL ad andre kanaler.

Men hvad gør du, når du sidder i Danmark og ikke kan få adgang til at se NHL i Danmark? Eller måske er du på ferie, hvor NHL er blokeret?  Så, hvis du er klar på at se NHL 2024, så læs denne artikel.

FÅ TILBUD HER
Stream NHL overalt i verden!

Jeg anbefaler ExpressVPN til at se NHL live stream. ExpressVPN fjerner geoblokeret indhold og åbner derved for udenlandsk indhold. ExpressVPN tilbyder pengene-tilbage-garanti

Sidst opdateret den: 26. maj 2024

Streaming tilgængelighed

Den eneste kanal i Danmark der decideret tilbyder NHL live stream til sine kunder er Viaplay. Som du nok allerede ved, så er Viaplay en gigant indenfor sportudsendelser og streamingindhold. Derudover er kanalen selvfølgelig også gemt godt væk bag en forholdsvis stor betalingsmur. Du slipper derfor ikke for at finde pengepungen frem, hvis du ønsker at se NHL i Danmark. Men der er selvfølgelig altid en løsning. For der findes mange andre kanaler udenfor Danmark, der tilbyder at du kan se NHL i Danmark såvel som i udlandet.

nhl live stream

Alle disse kanaler er dog også gemt bag betalingsmure, og deres indhold er oven i købet geoblokeret for danske brugere, der gerne vil se NHL. Dette kan være et problem, hvis du sidder i udlandet og gerne vil stream NHL. Men der er selvfølgelig altid en løsning, og hvis du læser videre skal jeg fortælle dig, hvordan du kan omgå geoblokeret indhold – og hvad ”geoblokeret” egentlig dækker over. For du skal aldeles ikke snydes for at se NHL i Danmark, når de største kampe udspille sig på is-arenaen, hvad enten du sidder i kolde Danmark eller i en solseng i Thailand.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af maj 2024

Se NHL udenfor tilgængelighedszoner

Desværre kan det være problematisk at stream NHL udenfor en TV-kanals rettigheder. Når en streamingservice køber indhold, betaler de for en licens til at dele det pågældende indhold. Derved sikrer producenten af indholdet en lind strøm af indtægt fra streaming-tjenesten, samt at indholdet ikke bare bliver delt frit på nettet – det man også kalder pirateri. TV-kanalen skal derudover købe licens til hvert land det streamer til. Forbrugerne af streaming-tjenesten bliver derved forment adgang til indholdet, hvis de ikke overholder streaming-tjenestens licensrettigheder.

se nhl i danmark

Men hvad betyder det konkret for dig som forbruger? Jo, det betyder, at når du logger på, eksempelvis, Viaplay, så trackes din IP-adresse, så Viaplay ved om du overholder licensrettighederne. Du bliver simpelthen sporet. Dette kaldes også en geoblokering. Geoblokeringer er relativt almindelige, men ikke desto mindre irriterende, når man bare gerne vil tilgå NHL live stream. Men heldigvis er der en løsning. Hvis du kan skaffe en IP-adresse, der overholder streaming-tjenestens licensrettigheder, så har du fri adgang til indholdet – uanset hvor du end måtte befinde dig. Men hvordan får du fat i en fremmed IP-adresse? Det skal jeg fortælle dig!

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af maj 2024

Hvordan fjerner man blokeret streaming?

Der er mange forskellige VPN-tjenester at vælge imellem, når du vil stream NHL. Det første du skal gøre, er altså at finde den bedste VPN til dine behov. Hvis du vil se NHL i Danmark, men ikke har adgang til Viaplay skal du, for eksempel, have adgang til en VPN med servere i det land, hvor streaming-tjenesten, du vil bruge, holder til. Er det en amerikansk streaming-tjeneste, der viser NHL Live Stream, skal du således skaffe en amerikansk IP-adresse med din VPN. Sidder du i Saudi Arabien og gerne vil se Viaplay, skal din VPN kunne give dig en dansk IP-adresse.

Nedenfor har jeg lavet en kort guide til dig, som ønsker at se NHL i Danmark – eller andre lande.

  1. Find din foretrukne VPN-tjeneste. Min anbefalede VPN til stream NHL live stream er ExpressVPN.
  2. Registrer dig, og betal for en VPN pakke. Der er tit forskellige betalingsmodeller, men hvis du vil have den billigst mulige løsning, kan det godt svare sig at betale for et helt år ad gangen.
  3. Hent VPN-tjenesten ned på din computer eller iPhone – eller tablet.
  4. Forbind til en dansk server, hvis du vil se NHL på Viaplay. Hvis du vil se eksempelvis en amerikansk streaming-tjeneste, skal du forbinde dig til en amerikansk server.
  5. Når forbindelsen er oprettet, skal du gå ind på streaming-tjenesten hjemmeside og tilgå NHL Hockey live.

De bedste VPN til at stream NHL

På det store internet findes der et væld af VPN-tjenester at vælge imellem, når du vil tilgå NHL online live. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke behov din VPN skal opfylde. Nedenfor har jeg samlet en rangliste over de bedste VPN-tjenester lige nu, til at stream NHL. Alle disse VPN-tjenester er testet grundigt ud fra: deres servere, deres brugerhastighed, deres sikkerhed og privatlivsbeskyttelse, deres kundeservice og deres pris. Du kan derfor være sikker på, at alle disse VPN-tjenester vil være gode, når du skal tilgå NHL live stream.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Gratis VPN er farlige

Når du sætter dig ned og undersøger alle de forskellige VPN-tjenester på markedet, vil der komme en masse gratis VPN frem. Det er enormt fristende at vælge en af disse – særligt hvis du kun skal se en enkelt vigtig NHL live stream. Men det kan virkelig ikke anbefales. Gratis VPN har evnen, og ofte også hensigten, at tilføre malware til dit brugersystem, og sælge dine private oplysninger til højestbydende. Som man siger: Hvis du ikke køber et produkt, så er du selv produktet.

se nhl

Dette er især sandt, når det kommer til de gratis VPN-tjenester. Og ikke nok med, at de kan inficere dine systemer og sælge dine oplysninger, ofte er deres muligheder også stærkt begrænsede. Du kan derfor ikke være sikker på, at du bliver logget på en dansk server, når du vil se NHL i Danmark på Viaplay. Og ofte er de servere, som du forbindes til, af så dårlig kvalitet, at det bliver tæt på umuligt at stream NHL – selv hvis du rent faktisk lander på den rigtige landeserver. Min anbefaling er derfor klart, at du vælger en betalt VPN-løsning. Den bedste på markedet lige nu er ExpressVPN, som tilbyder 30 dages returret, hvis du er utilfreds. Du bliver derfor ikke bundet til noget, når du blot vil se NHL.

Fordelene ved VPN

VPN er et ekstremt værdifuldt værktøj, når du vil stream NHL. De kan fjerne geoblokeringer og bekæmpe censurering fra lande, der ikke er lige så åbne som Danmark. Sidder du eksempelvis i Saudi Arabien og ønsker at tjekke Facebook, vil en VPN kunne hjælpe dig udenom den Saudiske censur og hen på en dansk IP-adresse, hvor du kan surfe lige så tosset du vil. En VPN giver dig altså adgang til et væld af nyt indhold på kendte streaming-tjenester som eksempelvis Netflix, Hulu etc. Du kan læse mere om andre typer af sportsindhold her: NBA, NFL, etc.

En god VPN kan desuden øge dit generelle sikkerhedsniveau, da det bliver langt sværere at tracke din færden på internettet. Ofte benytter VPN krypteret data til at sende dine oplysninger rundt på nettet, og giver dig en ”anonym” IP-adresse, der ikke kan spores tilbage til dig. Det fjerner således faren ved at sidde på, eksempelvis, offentlige Wi-Fi netværk.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af maj 2024

Konklusion

Hvis du ønsker at stream NHL live stream, kan jeg på det varmeste anbefale dig at anskaffe en god VPN. Den vil ikke blot give dig adgang til geoblokeret indhold – såsom NHL live stream, men også øge din privatlivssikkerhed betydeligt. Så uanset, hvor i verden du befinder dig, vil du være i stand til at tilgå den danske Viaplay, for at stream NHL, samtidig med at du øger din sikkerhed. Vores anbefalede VPN er ExpressVPN, der tilbyder pengene tilbage garanti, og som dækker alle de servere, hvis lande viser NHL. Du får derfor ikke blot øget din generelle sikkerhed, men også adgang til den fedeste Ishockey liga med de vildeste kampe. Så hvad enten du vil se NHL i Danmark eller i udlandet, så vælg ExpressVPN.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk