Hvordan du kan se TV2 (Danmark)? Tjek min guide 2024

Der er mange populære tv2 udsendelser, som den typiske dansker gerne vil følge med i. Mange følger med, ved at se tv2 live på fjernsynet, computeren eller mobiltelefonen. Problemet er imidlertid, at man ikke som udgangspunkt kan streame tv2 play i udlandet. For at se tv2 i udlandet skal man nemlig først udenom geo-blokeringen. TV2 har nemlig sat en blokering på, så du kun kan stream tv2 indenfor Danmarks grænser. For at se tv2 play udenfor Danmark er du derfor nødt til at skifte IP. Jeg vil her vise dig, hvordan du kan gøre det!

FÅ TILBUD NU
Se TV2 (Danmark) med dansk IP adresse

Med ExpressVPN, du kan få dansk IP adresse at du kan stream tv2 uden blokering og helt uden risiko!

Hvor kan man se tv2 online?

Man kan se TV2 live det samme sted, som man kan se tv2 play. For at stream tv2 skal man ganske enkelt gå ind på play.tv2.dk.

Det er ganske gratis, at se tv2 live. Du kan altså fint tune ind, og se nyhederne eller lignende. For at se tv2 play skal du dog bruge et betalt TV2 Play Abonnement.

tv2 play i udlandet

Under alle omstændigheder skal du dog bruge en dansk IP adresse. TV2 blokerer for streaming til alle besøgende, der har en udenlandsk IP. Du kan altså normalt kun stream tv2 når du opholder dig i Danmark. For at streame tv2 play i udlandet skal du finde en måde, at skifte til en dansk IP adresse. Jeg viser dig her, hvordan du gør!

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af februar 2024

Hvordan ser man tv2 play fra udlandet?

For at se tv2 dk mens du befinder dig i udlandet, skal du bruge en VPN. En VPN er en særlig service, der kører din internetforbindelse over en ekstern server. Ved at køre dit internet igennem en VPN ender du med at få serverens IP adresse. Det er din IP adresse som TV2 og andre services bruger til, at vurdere hvilket land du befinder dig i. Hvis du bruger en VPN med en dansk server, så får du en dansk IP adresse. Det betyder, at TV2 nu tror du befinder dig i Danmark. På den måde kan en VPN altså få dig udenom blokeringen.

For at se tv2 play i udlandet skal du altså bare:

 • Anskaffe dig en god VPN med danske servere. Jeg anbefaler ExpressVPN
 • Vælge “Danmark” på server-listen
 • Vente til der er oprettet forbindelse til din VPN
 • Klikke dig ind på play.tv2.dk

Det sværeste er faktisk det første skridt. Der er nemlig rigtigt mange forskellige VPN udbydere på markedet. De er langt fra alle lige gode eller troværdige. Jeg har derfor testet en masse af dem, og deler her under ud af mine erfaringer.

De Bedste VPN til at Stream TV2

Det er ikke alle VPN tjenester der egner sig lige godt til at se tv2 live. Jeg har kigget på de største tjenester på markedet, og set på, om de opfylder mine krav. Kravene for at kunne stream tv2 igennem en VPN er:

 1. VPN tjenesten skal have danske servere
 2. Hastigheden skal være høj nok til at kunne se tv2 live
 3. Det skal være muligt at se tv2 sport, tv2 live og tv2 play.
 4. Der skal være en sammenhæng imellem pris og kvalitet
 5. Det skal være muligt at få fat i kundeservice hvis der er nogen problemer

Det er ikke alle, der er ligeså kræsne som mig. For at se tv2 play i udlandet uden problemer, vil jeg dog mene, at ovenstående skal være på plads. Jeg har prøvet godt og vel 30 forskellige VPN tjenester af, og kun meget få levede op til standarden. Hvis du ønsker at se tv2 play fra udlandet anbefaler jeg derfor følgende VPN tjenester:

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Kan man se TV2 live med en Gratis VPN?

I min jagt efter at kunne se tv2 play i udlandet, har jeg prøvet mange forskellige VPN tjenester. Jeg har prøvet både gratis og betalte VPN udbydere. Det er dog kun de betalte VPN tjenester der er sluppet igennem nåleøjet. Det er der en række rigtigt gode grunde til.

se tv2 play

For at kunne se tv2 live skal man udenom geo-blokeringen. Det kan man kun, hvis ens VPN tjeneste har servere i Danmark. Uden en dansk server, kan den gratis VPN ikke få dig udenom blokeringen. Langt de fleste gratis VPN tjenester har ikke servere i Danmark. De er derfor ubrugelige til dig, der gerne vil stream tv2 fra udlandet.

Der var et par af de gratis VPNer der havde danske servere. Med dem kunne jeg godt få adgang til tv2 play i udlandet. De var dog for langsomme til at se tv2 live. Gratis VPN tjenester har ofte så dårlig hastighed og stabilitet, at de ikke egner sig til streaming. Videoen gik konstant i stå, og der kunne nogle gange gå flere minutter før den kom i gang igen.

Jeg fandt også ud af, at de gratis VPN tjenester er decideret farlige. Intet er gratis her i livet, og det samme gælder VPN tjenester. De gratis VPN tjenester tjener typisk deres penge på skruppeløs vis. Nogle af dem ændrer på de hjemmesider du besøger, og tilføjer ekstra reklamer eller tracking. Andre gratis VPN tjenester overvåger alt hvad du laver på internettet. Denne information om dit privatliv sælger de så til højstbydende. Du betaler altså med dit privatliv og din sikkerhed, når du bruger en gratis VPN.

Samlet set er svaret altså nej: du kan ikke stream TV2 med en gratis VPN. Hvis du er nervøs for at betale penge for en VPN, så vil jeg anbefale ExpressVPN. De tilbyder nemlig 30 dages fuld returret. Du kan altså frit prøve dem af til at se tv2 play i udlandet. Hvis du ikke er 100% tilfreds, så får du alle pengene tilbage igen. Nemt og risikofrit!

Andre fordele ved en VPN

En VPN kan gøre mere for dig, end bare at gøre det muligt, at se tv2 play i udlandet. At komme udenom geo-blokeringer er kun en brøkdel af, hvad en VPN giver dig. Hvad en VPN kan bruges til varierer lidt fra udbyder til udbyder. Alle VPN jeg har anbefalet ovenfor giver dig dog følgende fordele:

tv2 udsendelser

 • De åbner op for indhold på andet end tv 2s kanaler. Du kan eksempelvis tilgå BBC iPlayer, Hulu, det store amerikanske Netflix katalog og meget mere.
 • En VPN bringer dig udenom det danske internetfilter. Du undgår dermed den censur, som den danske stat pålægger alle danske internetudbydere.
 • En betalt VPN vil også beskytte dit privatliv. Danske internetudbydere er underlagt Logningsbekendtgørelsen, og det betyder at de overvåger din internettrafik. Med en VPN bliver al din trafik kraftigt krypteret. Det betyder at din færden på internettet forbliver privat.
 • Når du besøger en hjemmeside uden en VPN, så kan ejerne af siden se, hvor du befinder dig. Din IP adresse afslører nemlig dit land, og nogle gange din by. Med en VPN skjules din personlige IP adresse, og dermed holdes din lokation hemmelig.
 • Hackere ynder at overvåge trafikken på delte WiFi-netværk. Når du bruger en VPN så krypteres din trafik, og så kan hackerne ikke få adgang.

Pengene til en VPN er altså godt givet ud. Du kan se tv2 live fra udlandet, og passer samtidig ekstra godt på dit privatliv.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af februar 2024

Ofte Stillede Spørgsmål

Jeg får ofte spørgsmål omkring at se tv2 live. Når jeg får det samme spørgsmål flere gange, så tilføjer jeg det til listen herunder. På den måde kan alle få glæde af svaret.

Spørgsmål: Kan man se tv2 play i udlandet?

Svar: Ja, man kan godt se tv2 play i udlandet. Det kræver bare, at du bruger en VPN til at komme udenom blokeringen. Du skal bruge en VPN med danske servere og høj hastighed for at se tv2 live. Jeg kan på det varmeste anbefale ExpressVPN, der desuden har 30 dages fuld returret – du kan altså prøve det af helt risikofrit!

Spørgsmål: hvorfor kan jeg ikke se tv2?

Svar: Grunden til, at du ikke kan se tv2 fra udlandet er, at TV2 benytter sig af geo-blokering. Når TV2 køber programmer og shows, så køber de kun rettighederne til at vise det i Danmark. De er derfor pålagt at blokere for, at udenlandske IP adresser kan stream tv2. For at kunne streame tv2 play i udlandet skal du altså bruge en VPN. Med en VPN køres din internettrafik nemlig igennem en VPN server i et andet land. Ved at vælge en dansk VPN server får du en dansk IP adresse. Den åbner så op for, at du kan stream tv2 uden blokering.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af februar 2024

Konklusion

Det er muligt at se se tv2 live fra udlandet, men det kræver en VPN. Det er desuden ikke alle VPN tjenester der åbner op for at stream tv2. For at se tv2 play i udlandet skal du bruge en VPN tjeneste med danske servere og høj hastighed. Jeg har delt min liste med anbefalede VPN tjenester, der alle virker til at se tv2 live.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk