Se US Open Tennis live i 2024

Nu er snart tid til, at se US Open. Det er noget alle, der går op i tennis, har set frem til længe. Mange er allerede godt i gang med forberedelserne. Der er købt lækker mad, og køleskabet er fyldt med kolde øl. Men er du egentligt sikker på, at du kan finde en US Open stream? Hvis du sidder i udlandet, så kan du hurtigt løbe ind i problemer. Dem der sidder på de danske rettigheder til us open tennis live stream blokerer nemlig for udlandet. Selvom du er pære-dansk, og har betalt for at se us open live, så får du ikke lov. De kigger nemlig på din IP adresse: og den kan de jo spore til udlandet.

FÅ TILBUD NU
ExpressVPN til US Open Stream

Vi anbefaler ExpressVPN til at se US Open. De hjælper dig udenom geo-restriktionerne, og tilbyder 30 dages fuld returret. Det er altså risikofrit at prøve!

Her Streames US Open Live

Det er Eurosport der har købt rettighederne til at vise US Open i Danmark. Deres US Open stream er tilgængeligt på deres hjemmeside. Det er ikke gratis at se deres US Open tennis live stream: det kræver et betalt abonnement. Sidst vi tjekkede kostede abonnementet 129 kr./måned, hvilket er til at overskue. Der er trods alt mange timer underholdning i, at se us tennis live.

Hvis du sidder i Danmark, og har betalt for Eurosport, så kan du altså streame us open live tennis. Men hvad hvis du sidder i udlandet? Eurosport blokerer for udenlandske besøgende, da de kun har rettighederne til at vise live tennis us open i Danmark. Der findes dog en løsning på dette problem!

us open stream

Eurosport blokerer for, at folk i udlandet, kan bruge deres us open stream. Rent teknisk foregår det som en såkaldt geo-blokering. Eurosport kigger på din IP adresse, og slår op, om den kommer fra en dansk internetudbyder. Er det ikke tilfældet, så kan de regne ud, at du sidder i udlandet. De er så nødsaget til at blokere for din adgang. For at streame deres us open tennis live stream fra udlandet, skal du altså have en dansk IP adresse.

Det kan du heldigvis få, ved at bruge en VPN. Med en VPN kommer du udenom geo-restriktioner, ved at køre din internetforbindelse ignenem en VPN server. Forbinder du til en VPN server der står i Danmark, så får du en dansk IP adresse. På den måde kan du altså se us open fuldstændigt som hvis du befandt dig i Danmark.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af april 2024

Sådan Streamer du US Open fra Udlandet

Det er faktisk ganske simpelt:

  1. Hent en af de anbefalede VPN apps: ExpressVPN
  2. Vælg “Danmark” på listen over servere
  3. Klik dig ind på Eurosport via denne side
  4. Ny kan du frit se deres us open stream!

Ikke alle VPN tjenester virker lige godt til streaming. Vi har derfor testet dem på kryds og tværs, og deler vores anbefalinger her under.

De Bedste VPN’er til at se US Open Live

Der er mange VPN udbydere på markedet, og mange af dem er desværre ikke meget værd. Når dit mål er, at få adgang til en us open tennis live stream, så sætter det særlige krav. En god streaming VPN skal have:

  1. Høj hastighed, så du kan streame uden forsinkelse
  2. God stabilitet, så der ikke sker afbrydelser midt i en kamp
  3. Danske servere, så du ikke blokeres af Eurosport
  4. God kundeservice, så du kan få hjælp hvis noget ikke virker

Vi har testet en lang række VPN tjenester op imod disse krav. Mange af dem slap ikke igennem nåleøjet. De bedste VPN’er til us open tennis live stream er følgende:

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Undgå Gratis VPN – Det er en Fælde

Du har allerde betalt for at us open stream hos Eurosport. Det kan derfor godt virke urimeligt, at du også skal betale for en VPN. Alle de VPN tjenester vi anbefaler til at streame us open live koster penge. Prisen er rimelig, men gratis er selvfølgeligt altid billigere. Det kan derfor godt være fristende, at bruge en gratis VPN tjeneste. Der er mange der reklamerer med, at deres VPN er gratis. Hvorfor ikke bare bruge sådan en?

se us open

Problemet er, at intet er gratis her i livet. En VPN udbyder har mange udgifter at forholde sig til. De skal købe og vedligeholde servere i rigtigt mange forskellige lande. De skal betale for båndbredde, sikkerhed og reparationer. De bruger sågar penge på at reklamere for deres gratis VPN. Hvordan får de dækket alle disse udgifter, hvis de ikke tager sig betalt for deres VPN?

Der er flere forskellige forretningsmodeller, men i bund og grund er det altid en fælde. Nogen er nødt til at betale i sidste ende. Hvis det ikke er dig der betaler, så er det ikke dig der er kunden. Brugerne af en gratis VPN er ikke kunder: de er produkter. Deres personlige oplysninger og færden på internettet opsamles og sælges til højestbydende. Det er en fælde, og det er ganske forkasteligt.

Ikke egnet til US Open tennis live stream

De gratis VPN udbydere har det også med at spare hvor de kan. Hastigheden er derfor ofte for lav til at følge med en us open stream. Den ringe stabilitet gør, at din us open tennis live stream stopper i tide og utide. Det er ikke engang sikkert, at de har danske servere, og så kan du slet ikke se us open live.

Hvis du er bange for at bruge penge på en VPN, så er der et bedre alternativ. Du kan med fordel benytte dig af, at ExpressVPN har 30 dages fuld returret. Det er en af vores anbefalede VPN-tjenester, og den gør det muligt at se us open. Deres kundeservice er fantastisk, så eventuelle problemer er hurtigt løst. Hvis du alligevel ikke skulle være tilfreds i sidste ende, så får du alle pengene tilbage. Det er altså helt og aldeles risikofrit!

Andre VPN Fordele

En VPN kan meget mere, end bare give dig adgang til Eurosports US Open stream. Du kan altså blive ved med at drage fordel af din VPN, selv når tennis-sæsonen er slut.

Eurosport er ikke de eneste, der blokerer for adgang, baseret på IP adresser. Det er noget der er meget udbredt på internettet. Hvis man befinder sig i England, så kan man eksempelvis streame masser af gratis dokumentarer og lignende på BBC’s hjemmeside. Hvis man besøger BBC fra udlandet, så er der blokeret for denne streaming. Med en VPN kan man let og hurtigt forbinde til en engelsk server, og så har man fuld adgang! Du kan også streame DR1 og TV2 fra udlandet med en VPN: det er normalt også blokeret.

Nogle gange er det ikke hjemmesiden der blokerer for din adgang. Det kan også være din internetudbyder. Den danske stat har pålagt alle danske internetbydere at blokere for en række hjemmesider. Listen inkluderer hjemmesider med piratkopieret indhold og hazard-spil. Da listen af gode grunde ikke er offentlig, så er det ikke til at vide, hvad de ellers censurerer. Når du bruger en VPN køres din trafik udenom dette filter. Du siger altså fra overfor censur, når du bruger en VPN.

us open tennis live stream

Du siger også fra overfor overvågning. Alle danske internetforbindelser overvåges på baggrund af Logningsbekendtgørelsen. Når du besøger en hjemmeside eller sender en chat-besked, så logges det. Disse logs gemmes i et helt år, før de eventuelt slettes. Det burde kun være politiet der fik lov at se i disse logs, men hvem ved? Bruger du en VPN så krypteres din færden på internettet. Det betyder at overvågningen fejler, og at de ikke kan snage i dit privatliv.

Du er generelt mere sikker, når du bevæger dig rundt på internettet med en VPN. Den skjuler din rigtige IP adresse (og dermed din lokation) fra de sider du besøger. Den krypterer din trafik, så eventuelle hackere på et delt WiFi netværk ikke kan følge med. En VPN er altså en simpel løsning, der øger din sikkerhed og beskytte dit privatliv.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af april 2024

Konklusion

Eurosport viser US Open live, men blokerer for udenlandske IP adresser. Ved at bruge den rette VPN kan du komme udenom denne blokering og tilgå deres US Open stream. Det er ikke alle VPN der egner sig til at se us open, og særligt de gratis er problematiske. En gratis VPN er typisk for langsom og ustabil til at trækk en us open tennis live stream. Selv hvis den kan vise us open live, så snager den i dit privatliv og sælger dine oplysninger. Brug derfor en anbefalet VPN til at se din US Open stream. En god VPN kan desuden mere, end bare give dig adgang til Eurosports us open tennis live stream. Foruden at give dig hurtig og stabil adgang til us open live, så kommer den også udenom andre geo-restikrioner. En VPN beskytter dig desuden imod censur, overvågning og hackere.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk