Se Viaplay Danmark i Udlandet: min guide i 2021

Viaplay står bag en række af de mest populære TV kanaler i Danmark. Nogen af kanalerne fokuserer på sport, mens andre har film og tv-serier til hele familien. Uanset hvad for noget underholdning man leder efter kan Viasat altså dække behovet. Men hvad hvis man gerne vil se viaplay i udlandet? Vi har jo stadig lyst til at se sport og underholdning når vi er på udlandsferie. De fleste tror, at de bare kan stream viaplay: men så let er det ikke. Viasat bruger nemlig geo-blokering der afholder dig fra at se viaplay udenfor Danmark. Jeg kender dog et trick, der gør det muligt, at streame viaplay udlandet.

FÅ TILBUD NU
Se Viaplay med ExpressVPN

For at se viaplay i udlandet kan jeg anbefale ExpressVPN. Det er en hurtig VPN service med danske servere. De har desuden 30 dages fuld returret!

Hvor er Viasat Tilgængeligt?

Viasat har diverse kanaler tilgængelige i hele Skandinavien. Som dansker er det dog typisk de danske Viasat kanaler der er mest interessante.

De danske TV kanaler fra Viasat er officielt set kun tilgængelige fra Danmark. Viasat benytter geo-blokering til at stoppe dig fra at brug viaplay i udlandet. Det gælder uanset om du har betalt for dit abonnement eller ej: selv betalende kunder blokeres. For at få adgang til viaplay udlandet skal du derfor bruge en af de vpn tjenester der har danske servere.

stream viaplay

Sådan ser du Viaplay i Udlandet

Viasat blokerer som sagt for, at du kan stream viaplay udenfor Danmark. Så hvordan ser man viaplay udlandet, når man eksempelvis er på ferie? Tricket er, at bruge en VPN. Det er kun danske IP adresser der kan se viaplay, og den rette VPN kan give dig en dansk IP. På den måde tror Viasat altså, at du befinder dig i Danmark, og lader dig derfor se viaplay udlandet.

I praksis foregår det således:

 1. Du vælger den anbefalede VPN du bedst kan lide (se listen i næste afsnit)
 2. Klik dig ind på deres hjemmeside, og hent deres software eller app.
 3. Åbn VPN programmet, og vælg en af de danske servere.
 4. Når der er oprettet forbindelse klikker du blot på følgende link her
 5. Du kan nu stream viaplay selvom du er i udlandet!

FÅ ExpressVPN NU
30-dages pengene-tilbage-garanti

Det er dog ikke alle VPN-tjenester der egner sig til at streame viaplay i udlandet. Jeg har derfor samlet mine anbefalinger, så du kan vælge den rette VPN til viaplay udlandet.

Bedste VPN Tjenester til at se Viaplay

Jeg har testet et hav af forskellige VPN-tjenester i forsøget på at stream viaplay fra udlandet. Rigtigt mange af dem var ikke brugbare til dette formål. Der er desværre langt imellem VPN udbydere der har danske servere. Da Viasat kun lukker danske IP-adresser ind, er danske servere en absolut nødvendighed. Blandt de tjenester der har danske servere, er der stor forskel på hastigheden og stabiliteten. En VPN kan bruges til mange formål, og hastighed og stabilitet er ikke altid vigtigt. Men når det kommer til at streame film og serier, så skal hastigheden være på plads. En langsomt og ustabil forbindelse vil nemlig betyde konstante afbrydelser. Det er ikke heldigt, når man bare gerne vil se viaplay udlandet.

Når jeg ser viaplay sport så er det desuden vigtigt, at der ikke er en stor forsinkelse på streamen. Jeg vil gerne se kampene så tæt på “live” som muligt! Jeg er altså kræsen med mit valg af VPN. Listen ovenfor indeholder altså kun de VPN tjenester, der lever op til mine skrappe krav til en streaming VPN. De kan allesammen give adgang til viaplay udlandet.

Gratis VPN Tjenester er Fælder

Da jeg først ønskede at tilgå viaplay i udlandet forsøgte jeg mig med gratis VPN tjenester. Hvorfor dog betale for noget, man kan få gratis? Jeg fandt dog hurtigt ud af, at der er en grund til, at de gode VPN tjenester koster penge. Jeg løb ind i følgende hovedpiner da jeg forsøgte at stream viaplay med de gratis VPN’er:

 • Mangel på danske servere. Der er langt imellem gratis VPN-tjenester der understøtter Danmark.
 • Elendig hastighed. De gratis VPN tjenester var ofte så langsomme, at min Viaplay stream slet ikke kunne starte.
 • Konstante afbrydelser. Når det endeligt lykkedes mig at stream viaplay gik det konstant i stå.

se viaplay

Hvis du gerne vil se viaplay udlandet er de gratis VPN tjenester altså ikke kræfterne værd. Efter at have læst lidt op på det, kan jeg desuden se, at de kan være direkte farlige. Hvordan tror du, at de her “gratis” VPN udbydere tjener deres penge? De giver skam ikke deres (langsomme og ustabile) tjeneste gratis væk, af deres hjertes godhed. De har derimod en skummel forretningsmodel! Alt for mange af de gratis VPN tjenester lever af, at overvåge alt hvad deres brugere foretager sig. De samler så alle disse personlige informationer, og sælger dem til reklame-firmaer og lignende.

Hvis du gerne vil prøve at streame viaplay i udlandet med en VPN, så undlad at bruge en gratis VPN. Et bedre alternativ er, at benytte ExpressVPN, da de har 30 dages fuld returret. Du kan altså prøve kræfter med at stream viaplay uden at risikere at spilde dine penge. Hvis du ikke er 100% tilfreds får du ganske enkelt pengene tilbage.

De Mange VPN Fordele

En VPN kan som sagt bruges til mere, end bare at se viaplay fra udlandet. Der er mange gode fordele ved at have en VPN. Når du er færdig med at nyde viaplay i udlandet kan du altså fortsat nyde godt af din VPN. Herunder finder du de de ting, jeg selv bruger min VPN til.

hvordan ser man viaplay

 • Jeg kæmper imod censur. Det er ikke kun Kina der afskærmer deres befolkning fra hjemmesider, som regeringen ikke kan lide. Danmark gør faktisk nøjagtigt det samme: også selvom censur i princippet er ulovligt ifølge grundloven. Det danske internetfilter blokerer eksempelvis for kasinoer der nægter at betale penge til den danske stat. Flere sider med torrents og lignende er også blokerede i Danmark. Med en VPN kommer man hurtigt og effektivt udenom denne censur.
 • Omgåelse af geo-blokeringer. Det er ikke kun Viasat der forskelsbehandler på baggrund af din IP adresse. BBC iPlayer giver eksempelvis gratis adgang til at streame massevis af gode dokumentarer. Men kun hvis du har en britisk IP adresse. Med en VPN kan du komme udenom denne blokering, og dermed streame alle de dokumentarer du har lyst til. Vælger du en amerikansk VPN server får du endda adgang til flere film og tv serier hos Netflix!
 • Beskyttelse af mit privatliv og min sikkerhed. Din internetudbyder er underlagt Logningsbekendtgørelsen, og staten kræver altså, at de overvåger alle deres kunder. Selvom du ikke har gjort noget forkert, bliver din internettrafik altså overvåget. En VPN krypterer din internettrafik, og gør det umuligt for andre at kigge med.
 • Forbedret sikkerhed på delte netværk. Det er praktisk at så mange steder tilbyder gratis WiFi. Mange er dog ikke klar over, at det udgør en enorm sikkerhedsrisiko. Hvis der sidder en hacker på dit delte netværk, er du nemlig utroligt udsat. Ved at kryptere din forbindelse med en VPN opnår du en betydelig forbedret sikkerhed på delte netværk.

FÅ ExpressVPN NU
30-dages pengene-tilbage-garanti

Spørgsmål om VPN og viaplay i udlandet

Jeg har fået flere spørgsmål der drejer sig om at stream viaplay med en VPN. Dem besvarer jeg her.

Spørgsmål #1: hvad er viaplay?

Viaplay er en streaming-tjeneste der udbydes i Danmark af Nordic Entertainment Group. De streamer alt fra film og serier, og til live sport. Viaplay benytter sig af geo-blokering, og du skal derfor bruge en VPN for at se viaplay fra udlandet. Husk at vælge en VPN der er testet på viaplay udlandet.

Spørgsmål #2: kan man se viaplay i udlandet?

Man kan som udgangspunkt ikke se Viaplay i udlandet. Viasat har kun licens til at vise indhold indenfor Danmarks grænser. De benytter derfor geo-blokering til at sikre, at kun danske IP adresser kan stream viaplay. Det er dog muligt at komme udenom denne blokering ved at bruge en VPN til at se viaplay. Ved at bruge en dansk VPN server kan du altså godt streame viaplay i udlandet.

Konklusion

Der er blokeret for, at udenlandske besøgende kan stream viaplay. Det kan dog alligevel godt lade sig gøre, at streame viaplay i udlandet. Du skal blot bruge en god streaming VPN med adgang til danske servere. Sådan en VPN kan nemlig give dig en dansk IP adresse, og så kan du se viaplay uden problemer. ExpressVPN er min foretrukne VPN tjeneste til at stream viaplay, og de kan varmt anbefales.

Jeg har været forfatter på dette websted lige fra starten. Og jeg støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende test! Jeg har mange års erfaring med emner på Internettet og privatliv. Derudover er jeg altid ajour og holder teamet informeret om den seneste udvikling, ikke kun til beskyttelse af privatlivets fred, men også om juridiske og lovgivningsmæssige spørgsmål.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

   Efterlad et Svar

   InternetBeskyttelse.dk