Sådan ser du VM fodbold streaming 2022

VM står for døren, og derfor er det et godt tidspunkt at gøre sig klar, hvor kan man se VM fodbold streaming fra Qatar. Det er nemlig ikke nødvendigvis helt lige til.

I denne artikel vil vi gennemgå alle måder, hvorpå du kan få adgang til at se VM fodbold live, når slutrunden går i gang. Læs derfor med her, hvis du har lyst til at se fodbold VM live.

FÅ TILBUD
Se VM fodbold live med ExpressVPN

ExpressVPN er international anderkendt, som værende den bedste VPN til streaming. Med vores tilbud får du 30 dages pengene-tilbage-garanti, og yderligere måneders gratis medlemsskab

Sidst opdateret den: 9. juni 2024

Bedste streamingsider til at se VM fodbold live

Når slutrunden går i gang, vil du kunne få adgang til at se VM fodbold live på hovedkanalerne DR1 og TV2. Det er nemlig disse to kanaler, der har købt rettighederne til at sende vm fodbold streaming live. Som du nok allerede ved, er DR1 en public service-kanal.

Det betyder, at alle borgere i Danmark har gratis adgang til at se fodbold VM live fra Qatar. Det kræver blot, at man er lokaliseret i Danmark. TV2 derimod, er en betalingskanal og kræver et abonnement på TV2Play før man kan få adgang til at se fodbold VM live.

Se VM fodbold live

De bedste gratis streamingsider til at se fodbold VM live

Som nævnt ovenfor, er de bedste streamingssider til at se vm fodbold live på, DR1 og TV2. Men problemet med begge disse kanaler er, at de er begrænset til Danmark. Sagt med andre ord, så er deres tilgængelighedszone Danmark, og ikke andre lande.

Selvom du har et abonnement til TV2, vil du altså ikke kunne se VM fodbold streaming udenfor Danmarks grænser fra Qatar. Det samme er tilfældet med DR1, hvor du heller ikke kan se fodbold VM live udenfor Danmark.

Der findes dog andre sider, som tilbyder kunderne at se fodbold VM live gratis. I Belgien er der RTBF, i Tyskland er der ARD og i Frankrig er der TF1, hvor man kan se fodbold VM live. Disse kanaler er dog også underlagt lokalitetsbegrænsninger, og derfor kan du kun stream VM fodbold, hvis du befinder dig i de pågældende lande.

Hvor kan jeg se VM fodbold udenfor tilgængelighedszonerne

Skulle du forsøge at se VM fodbold live udenfor kanalernes tilgængelighedszoner, vil du opleve, at du ikke kan få adgang til at stream Vm fodbold. Kanalerne har nemlig lagt en geoblokering over deres indhold. Men hvad er ”geoblokering?”

Se Fodbold VM live

For at besvare spørgsmålet, må vi kigge på de rettigheder, som kanalerne har købt sig til. Disse rettigheder begrænser kanalernes rækkevidde til en bestemt befolkningsgruppe.

DR1 har eksempelvis kun købt rettigheder til at vise vm fodbold live i Danmark fra Qatar. Geoblokeringen virker ved, at streamingsiderne sporer brugernes IP-adresser, og vurderer om brugeren overholder kanalens rettigheder eller ej. Heldigvis er det muligt at omgå disse geoblokeringer. Det kræver blot, at du bruger en VPN.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juni 2024

Sådan låser du op for stream VM fodbold med en VPN

Befinder du dig udenfor Danmarks grænser, når slutrunden går i gang, kan du se vm fodbold streaming via en VPN. Dette tillader dig nemlig at omgå geoblokeringerne fra de forskellige kanaler. Nedenfor har vi samlet en lille guide til, hvordan du kan se vm fodbold live.

  1. Vælg en VPN. Her på siden anbefaler vi ExpressVPN.
  2. Tilmeld dig din foretrukne VPN, og installer tjenesten.
  3. Efter installationen, vælger du en server, som passer til det land, hvorfra du vil se vm fodbold streaming. Hvis du vil se RTBF, skal du tage en belgisk server. Vil du se ARD, må du vælge en tysk server. Vil du se TF1, skal du vælge en fransk server.
  4. Derefter går du til den pågældende kanal, og starter din stream vm fodbold. For belgisk, gå til RTBF. For tysk, gå til ARD. For fransk, gå til TF1.

Prøv ExpressVPN gratis for at se VM fodbold Danmark

Som nævnt ovenfor vil vi anbefale ExpressVPN til dig, som vil se vm fodbold streaming. Der findes naturligvis mange andre VPN tjenester, som du kan anvende til at stream VM fodbold.

Men der er en del fordele hos ExpressVPN, som du bør gribe. Først og fremmest er ExpressVPN kendt for at være den bedste VPN til streaming – også med hensyn til stream VM fodbold fra Qatar.

Derudover er der det lille trick, at du kan få ExpressVPN gratis i 30 dage. De har nemlig en pengene-tilbage-garanti, hvor de ikke stiller nogle spørgsmål til, hvorfor du vælger at aflyse dit medlemskab. Du kan hente vores tilbud her på siden.

De bedste VPN til streaming af Fodbold VM Danmark

Der findes naturligvis mange andre alternativer til ExpressVPN. Her må vi anbefale dig, at sætte dig godt ind i udvalget, inden du vælger en VPN til at stream VM fodbold med.

Du skal ikke tro blindt på de mange reklamer rundt omkring, men derimod sætte dig godt ind i, hvad de forskellige VPN tjenester kan tilbyde dig omkring stream VM fodbold. Nedenfor har vi samlet en lille rangliste med de bedste VPN tjenester – efter vores mening – til at se vm fodbold streaming fra Qatar.

Vi har udvalgt disse VPN tjenester ud fra forskellige parametre, såsom sikkerhed, kundeservice, pris og performance.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Fordelene ved VPN

Vi ved godt, at denne artikel har et benhårdt fokus på, hvordan du kan se vm fodbold streaming med en VPN. Men VPN tjenester kan også bruges til mange andre ting. Først og fremmest, kan du åbne dit streamingindhold op, og få adgang til meget mere indhold over en bred kam.

Eksempelvis kan du få et langt større Netflix bibliotek, og du kan få adgang til meget mere Hulu. Dette er dog ikke det eneste. Du får også langt højere sikkerhed til din færden på nettet.

En VPN er nemlig i bund og grund et sikkerhedsværktøj, der giver dets bruger langt mere anonymitet på internettet. Derudover kan en VPN gøre det mere sikkert for dig at tilgå offentlige WiFi-netværker.

Stream VM fodbold

FAQ

Nedenfor har vi samlet de to mest relevante spørgsmål i forbindelse med slutrunden. Vi kunne let have valgt en masse andre spørgsmål, men det ville bare gøre artiklen ulæselig.

Vi har derfor valgt disse to spørgsmål, som forhåbentligt giver dig en meget bedre idé om, hvad VM 2022 egentlig er for et event. Samt, hvad du skal være opmærksom på, inden du laver en masse arbejde for at finde det perfekte streamingsite og en VPN, der passer til.

Hvornår er Verdensmesterskaberne i 2022?

VM i fodbold i 2022 i Qatar løber af stablen fra d. 21 november og fortsætter frem til d. 18. december.

Hvilke grupper er der til Verdensmesterskaberne i 2022?

Gruppe A: Qatar, Ecuador, Senegal, Holland.

Gruppe B: England, Iran, USA, Wales.

Gruppe C: Argentina, Saudi Arabien, Mexico, Polen.

Gruppe D: Frankrig, Australien, Danmark, Tunesien.

Gruppe E: Spanien, Costa Rica, Tyskland, Japan.

Gruppe F: Belgien, Canada, Marokko, Kroatien.

Gruppe G: Brasilien, Serbien, Schweiz, Cameroon.

Gruppe H: Portugal, Ghana, Uruguay, Sydkorea.

Konklusion: Sådan kan du se Fodbold VM Live

Glæder du dig til at se vm fodbold streaming i Qatar 2022? Det gør vi også. Derfor skrev vi denne artikel til dig, der måske ikke har helt styr på, hvordan du får adgang til at se vm fodbold live. Der findes dog sider, som tilbyder kunderne at se fodbold VM live gratis såsom, RTBF, ARD og  TF1. Disse kanaler er dog også underlagt lokalitetsbegrænsninger.

Det vigtigste at have for øje er nemlig geolokationen. Du skal sørge for at bruge et værktøj, der kan omgå denne geoblokering, som streamingtjenesterne lægger ned over deres indhold.

Vi anbefaler ExpressVPN her på siden, men der er naturligvis også mange andre VPN tjenester. Derfor bør du sætte dig godt ind i, hvilken VPN du bedst kan få gavn af. Med en VPN får du også et fænomenalt sikkerhedsværktøj. Prøv vores #1 VPN, ExpressVPN.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk