Trick til at bruge Spotify i udlandet helt gratis

Spotify er en af de mest populære streamingservices til musik. Jeg er selv ret vild med den. Hvad, jeg også er vild med, er at rejse. Desværre har kombinationen af de to nogle gange givet mig en smule problemer, da Spotify Danmark nogle gange stopper med at virke, når jeg har været væk for længe. Jeg har dog fundet tricket til, hvordan du beholder din gratis version af Spotify og bevare dit privatliv oveni. Læs med nedenfor.

FÅ TILBUD NU
Afprøv fordelene ved VPN helt risikofrit!

ExpressVPN giver mulighed for, at du kan returnere deres VPN inden for 30 dage - og der stilles ingen spørgsmål. Sådan kan du få alle fordelene ved VPN at føle, før du køber!

Hvad er Spotify egentlig?

Spotify er en af verdens mest kendte streamingtjenester til musik. Denne musiktjeneste indeholder et helt utroligt kartotek, så du er sikret at finde noget lige efter din smag. Det er alt fra klassisk musik til rock, indie, pop og meget mere. Mange af jer kender nok allerede tjenesten, så den kræver nok ikke den store introduktion.

Der er to ting, der gør Spotify til det perfekte valg, når det kommer til streaming af musik. Først og fremmest, så dækker tjenesten flere kontinenter som Amerika, Europa, Asien, Mellemøsten og dele af Afrika. Derefter så er den gratis. Hvert fald sådan næsten da, men for at svare på spørgsmål “Er Spotify gratis?”, så skal vi grave lidt dybere. Tjenesten kom til Danmark allerede tilbage i 2011, og har været populær hos danskerne lige siden.

To versioner – gratis Spotify og ikke så gratis Spotify

Der findes i princippet to versioner af Spotify. Den betalte version hedder Spotify Premium, og den kommer nogle få ekstra goder. Der er bl.a. ingen reklamer, og streaminghastigheden er bedre end på den gratis version. Men med dagens teknologi, så kan du næsten ikke mærke forskellen.

En anden forskel er, at Spotify Premium kan bruges i udenlandet uden begrænsning. Hvis du i stedet bruger den gratis Spotify version, så vil den pludselig stoppe med at virke. Applikationen vil derefter bede dig om at tilmelde dig et Spotify abonnement, som du skal betale for. Hvis du gerne vil slippe for det, så er du kommet til det rette sted.

Begge versioner kan bruges på din computer, smartphones og tablets, så der er ingen forskel der.

Sød musik i dine ører med Spotify i udlandet

Så kan man bruge Spotify i udlandet? Ja og nej. Hvis du ikke har lyst til at betale for Spotify og køb Spotify Premium (hvilket jeg ikke har!), så kan udenlandsrejser blive et problem. Efter ca. 2 uger i udlandet, så vælger Spotify Danmark nemlig at lukke for dit abonnement midlertidigt. Det vil sige, at dit Spotify-abonnement er midlertidigt utilgængeligt. Du vil ikke længere var i stand til at lytte til alle dine yndlingshits, som ellers skulle være dit livs soundtrack, mens du rejste rundt!

Man kan få følelsen af, at man næsten tvinges til at betale for et abonnement, så du igen kan bruge Spotify i udlandet. Men jeg siger nej tak en dyr spotify pris, og i stedet har jeg en anden måde, som du kan bruge til at snyde systemet og stadig bruge Spotify gratis.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af maj 2024

Køb hellere Spotify VPN i stedet for en opgradering

Det lyder måske okay med en opgradering af dit abonnement, men jeg lover dig, at det ikke er pengene værd. Det kan måske godt virke til, at der er en tidsbegrænsning, men jeg siger nej til at bukke under. I stedet giver jeg en løsning her: Spotify VPN.

En VPN (som fx ExpressVPN) koster langt mindre end et Premium-abonnement og kommer samtidig med langt flere fordele. Det kan godt være, at Spotify Denmark vil lokke dig ind med et godt Spotify tilbud, men derefter koster det 99 kr. om måneden. Det er langt mere – faktisk næsten 3 gange så meget – som de fleste VPN af høj kvalitet.

Derfor siger jeg ‘afmeld Spotify Premium’ og kom over til den side, hvor græsset er grønnere. En Spotify VPN kan hjælpe dig godt på vej. Grunden til det er, at en VPN kan få det til at se ud, som om din enhed slet ikke befinder sig i udlandet. Hvis enheden tror, at den befinder sig i Danmark, så er der intet problem. Du vil dermed kunne blive ved med at bruge Spotify gratis.

Bedste VPN til Spotify Danmark

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

VPN giver dig mere end Spotify Danmark gratis

Kan man bruge Spotify i udlandet? Ja, det kan man med VPN – men man kan også meget mere end det. Det er super, at man kan beholder sit gratis Spotify-abonnement, når man er på ferie eller ude på andre slags rejser. Men i sidste ende, så har VPN’en utroligt mange andre funktioner, du kan gøre brug af.

VPN skjuler din aktivitet online, så du kan google lige, hvad der passer dig, uden nogen kan se det. Fordi du kan skifte din IP-adresse, så den befinder sig i udlandet, får du også adgang til deres indhold. Det betyder bl.a., at du kan sætte din IP-adresse til USA, hvis du gerne vil se amerikansk Netflix. Det kan også være, at du gerne vil se britisk TV, surfe tyske hjemmesider, eller undgå censur på din rejse til Asien.

Med en VPN sparer du ikke bare penge på Spotify! Du får i stedet et værdifuldt værktøj, som har langt flere funktioner, end du måske havde tænkt over. Det kan man vist godt kalde et pakketilbud.

Sådan får du fat i VPN til Spotify

 • Først vælger du en Spotify VPN (som fx ExpressVPN), der passer til dit behov
 • Så finder du det abonnement, du vil have
 • Download derfter Spotify Danmark-applikationen ned på din enhed
 • Du åbner din nye VPN og logger på serveren til Spotify i Danmark
 • Brug nu Spotify, som du hele tiden har gjort

Sådan kan man bruge Spotify i udlandet gratis! Jeg vil selvfølgelig også gerne have, at du vælger den bedste VPN til formålet! Derfor skal du vide, at jeg kun anbefaler VPN ud fra følgende krav:

 • Hastigheden på forbindelsen og deres servicekvalitet
 • Antallet af servere rundt omkring i verden, så man kan få adgang til mest indhold
 • Krypteret forbindelse, som beskytter dig, dit privatliv samt personlige oplysninger
 • Browserdata
 • Mulighed for at bruge den på både Android og iOS
 • Brugervenlig, så man nemt kan forstå den

Til sidst kan man altså sige, at en VPN kan være med til at give dig den bedste streamingoplevelse på Spotify. Du har nu ingen geografiske begrænsninger, da geolokalisering ikke længere er et problem. Jeg er ret sikker på, at en Spotify VPN (som ExpressVPN) vil åbne døre for dig, der går langt ud over musikkens verden.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af maj 2024

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk