De mest populære streamede oline spil

Der er mange, som nyder gavn af at benytte VPN-tjenester til spil dk på nettet. Her tænker vi på gaming streaming pc-, Xbox, Playstation-fans og alle de andre, som spiller spil online. Læs mere om de mest populære stream spil og de bedste VPN-tjenester samt hvilke fordele de byder på.

FÅ TILBUD NU
Afprøv fordelene ved VPN helt risikofrit!

ExpressVPN giver mulighed for, at du kan returnere deres VPN inden for 30 dage - og der stilles ingen spørgsmål. Sådan kan du få alle fordelene ved VPN at føle, før du køber!

De 5 mest populære stream spil

Er bubbleshooter et af de mest populære stream spil? Ikke nødvendigvis. Nedenfor kan du finde listen over de fem bedste spil inden for gaming streaming pc games og andre enheder.

Call of Duty: Modern Warfare & Warzone

Call of Duty er et shooter-spil, som går helt tilbage til 2003. Der er blevet lanceret adskillige versioner af det populære spil, som du fx kan spille på xbox one. Når det kommer til gaming streaming pc + andre enheder er det især spillende Call of Duty Modern Warfare og Warzone, som er utroligt populære.

Counter-Strike: Global Offensive

counter strike spil online

Counter Strike er også kendt som CS:GO, og det er især blevet populært i takt med det stigende fokus på eSport. Spillet blev lanceret helt tilbage i 1999 og det er en del af Valve Corporation, som du måske allerede har hørt om. Det kaldes for verdens førende actionspil, og derfor er det ikke overraskende et populært valg til gaming streaming pc, xbox, playstation osv. Gå efter Counter-Strike: Global Offensive

Fortnite

fortnite switch hero oline spil

Med Fortnite er der tale om et af de sjove spil for hele familien. Fortnite er et gratis spil med tilkøb, og det blev introduceret for verdenen tilbage i sommeren 2017. Her konkurrerer deltagere om at blive til den sidste mand i spillet, og det kan spilles enten individuelt, i hold eller som duo. Det er et oline spil, og derfor kræver det internetforbindelse at nyde Fortnite spil online. De mest professionelle gamere går altid efter den bedste internet til gaming.

VALORANT

Valorant er et andet populært action spil. Spillet kom til verden i 2020, og derfor er det et af de nye spil PC på denne liste. Det er et gratis spil, og det eneste der kræves er en Riot Games-konto samt en god internetforbindelse. Med andre ord skal du have adgang til Wi-Fi eller lignende for at spille dette oline spil.

Minecraft

Minecraft blev udgivet helt tilbage i 2011, og det har fået et nyt liv med game streaming. Der er tale om en simpel grafik, hvor alt er bygget op i firkanter. Her skal du flytte rundt på blokke samt skabe nye, mens du indsamler ressourcer. Derudover kommer du også op i kamp mod monstre, når du spiller dette spil online, mens du kaster dig ud i gaming streaming pc, eller en anden oplevelse med stream spil på andre enheder.

De bedste VPN-tjenester til streaming af spil

Som sagt er der mange, som nyder at benytte VPN-tjenester i forbindelse med spil online. Nedenfor kan du se en liste over de bedste VPN-tjenester til oline spil.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Stream spil med VPN og nyd en disse gaming-fordele

Der er mange fordele, som gamere kan nyde ved at benytte VPN-tjenester i forbindelse med deres spil online. Du kan se de primære fordele nedenfor.

Stream spil med Discord

Der er visse lande og miljøer, som har valgt at blokere Discord. Derfor kan det være en god ide at anvende en VPN-tjeneste, som understøtter split tunneling. På den måde kan du åbne op for adgang til Discord, mens du har en direkte forbindelse til dine oline spil.

Stream spil som er geoblokerede

Du kan anvende VPN til gaming og opnå adgang til geoblokerede spil. Der er spil, som er begrænsede til anvendelse i fx Japan og Sydkorea, eller andre lande. I dette tilfælde kan du anvende VPN til at skjule din placering, og at oprette en forbindelse til en VPN-server i det ønskede land.

Omgå IP-blokeringer

Hvis din IP-adresse er blevet blokeret for dit yndlingsspil, kan du komme ”tilbage i kampen” med en VPN-tjeneste. Her skaber du en ny IP-adresse, og på den måde omgår du IP-blokeringen.

Beskyt dig selv mod angreb

Hvis du er en professionel gamer, kan det være at dine modstandere bruge feje kneb til at angribe din IP-adresse. Dette er en taktik som er kendt som ”denial of service”. Men du kan være smartere end din fjerne, og benytte VPN-tjenester som har indbygget beskyttelse mod disse angreb.

Hold hackerne væk

Du kan også beskytte dig selv mod hackere med en VPN-tjeneste. Mange gamere spiller oline spil i flere timer. Når du er online i lange perioder, kan du skabe en øget sikkerhedsrisiko. Heldigvis kan du reducere den risiko med kryptering, og anden beskyttelse fra de bedste VPN-tjenester.

Vær blandt de første til at prøve et nyt spil

Ofte hænder det at folk i europæiske lande som Danmark skal vente lidt længere på de nye spil. Det kan sagtens ske at spil først bliver udgivet i US, og hvis du ikke kan vente med at prøve de oline spil, kan du anvende en VPN.

Stream spil på alle streaming-tjenester

Der er visse streaming-tjenester, som kun giver mulighed for at streame spil online, i visse lande. Fx er Google Stadia og XCloud kun tilgængelige for visse dele af verdensbefolkningen. Hvis du ønsker at opnå adgang til de platforme, kan du anvende VPN.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af april 2024

Derfor bør du ikke anvende gratis VPN til gaming streaming PC

Der findes gratis VPN-tjenester på nettet, men vi anbefaler ikke at du anvender dem til spil online eller anden aktivitet. Det er de færreste, som vælger at designe en gratis tjeneste uden en bagtanke.

counter strike

Derfor er gratis VPN ofte designet til et af følgende formål:

  • Introducere dig til deres produkt og at “lokke” dig til at betale for deres tjenester.
  • Indsamle dine personlige data enten til agressiv markedsføring eller videresalg til tredjeparter.
  • Have en direkte adgang til din computer til at placere virus, malware etc.

Som du kan læse er de fleste gratis VPN-tjenester ofte designet til at “lokke dig i fælden”. I stedet anbefaler vi at tjekke vores liste af anbefalede VPN-tjenester til oline spil og andre aktiviteter på nettet. Hvis du alligevel søger en tjeneste, som er gratis, kan du fx lægge ud med at prøve ExpressVPN. Her er der tale om en anerkendt VPN-tjeneste, der giver dig tilbagebetalingsgaranti på 30 dage. Det betyder at du kan teste oplevelsen af vel vidende om at du har mulighed for at få dine penge tilbage. Her skal du blot gøre følgende:

  • Opret dig hos ExpressVPN
  • Stream spil
  • Beslut inden for 30 dage om du ønsker at fortsætte med ExpressVPN til dine oline spil

Andre fordele med VPN

Der er mange flere fordele ved VPN end blot til gaming streaming PC, PlayStation, Xbox osv.

Her er der især tale om:

  • Bedre adgang til Tv, film og sport: Åben op for Netflix-biblioteker, Hulu og se sport fra hele kloden.
  • Nyd mere sikkerhed: Tilføj et ekstra sikkerhedsniveau til din enhed med kryptering, og andre foranstaltninger til at holde uvedkommende ude.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af april 2024

Samlet konklusion om anvendelse af VPN til gaming streaming pc

Du kan som sagt nyde et væld af fordele til dine spil online, når du benytter VPN. Sørg for altid at være blandt de første til at prøve de nye spil, og beskyt dig mod uvedkommende på internettet, når du benytter VPN til gaming streaming PC, Xbox, Playstation osv.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk