Surfshark VPN | Anmeldelse 2024

Surfshark

Der er tonsvis af nye VPN-udbydere, der popper op rundt omkring nu til dags. Og hvis du er i gang med at lede efter den, der passer dig, kan det godt være lidt forvirrende og svært at overskue. Formålet med denne VPN Surfshark-anmeldelse er et hjælpe dig et skridt nærmere dit mål. Jeg vil tage dig igennem alt, hvad der er værd at vide om denne ret cool, nye VPN. Denne VPN Surfshark er kendt for premium-funktioner til fantastisk pris. Nu kigger vi lidt nærmere på, hvorvidt det er sandt eller ej.

Surfshark VPN – den nye VPN på blokken

Først vil jeg lige gå igennem, hvor firmaet bag denne nye Surfshark VPN holder til. Det er vigtigt at vide bare en smule om, hvem der er bag produktet. I sidste ende er det jo trods alt dem, som du sætter din lid til og stoler på til at håndtere dine personlige data. Det er vigtigt, at det er en service, der ikke overlevere dit privatliv til andre.

Med oprettelse i 2018 er Surfshark Ltd. en ret ny udbyder af surfshark VPN, og de har i øjeblikket hovedsæde på De Britiske Jomfruøer. Det betyder, at den holder til i det samme land som ExpressVPN, der er kendt for sin fantastiske service.

Hvordan virker Surfshark?

Denne placering er jo selvfølgelig alt andet en tilfældig. Dine personlige oplysningers sikkerhed afhænger nemlig i stor grad af netop dette. Nogle lande har lovgivning om fx datalagring, som alle firmaer er tvunget til at følge. Det vil altså sige, at regeringer i visse lande kan tvinge dem til at få adgang til personinfo, men De Britiske Jomfruøer er heldigvis ikke sådan et sted. Derfor kan du trygt stole på, at dine data forbliver sikre.

Surf shark har derfor nemt muligheden for at tilbyde en politik om ingen logning. Det vil ikke føres logfiler over din historik eller aktivitet online. Dit privatliv er privat, og alt, hvad du foretager dig online, holdes anonymt.

Når det kommer til selve holdet på VPN Surfshark, er der ikke så meget at finde. Hvis du kigger på dette private virtuelle netværks hjemmeside, kan du kun se, at CTO’en hedder Magnus Steinberg. Derudover kunne jeg snuse mig frem til, at de er knyttet til RIPE Network Coordination Center.

Antal servere og placering

Taget i betragtning af, at det er en ny VPN-tjeneste, er de allerede oppe på over 500 servere og dækker mere end 50 forskellige lande. De inkluderer alt fra Amerika og Europa til Asien, Mellemøsten, Afrika og endda Stillehavet. Der er dog ikke grund til at tro andet end, at disse tal vil blive ved med at stige. Desuden er det også vigtigt at skrive sig bag øret, at den dækker servere i det største og mest populære destinationer.

Kan fås på alle enheder

Det er ret simpelt at få fingerne i Surfshark VPN. Alt, du skal gøre, er at få hente surf shark appen. Du kan fås surf shark til Linux, Windows og MacOS, så den passer til alle slags desktop eller laptops. Hvis du også gerne vil have VPN på smartphone, så har den en mobilversion tilgængelig. Den kan hentes ned til både iOS og Android. Det bliver nok ikke nødvendigt, men hvis du skulle have en enhed, der af uransaglige veje ikke er på denne liste, så kan den installeres manuelt.

Surfshark Fås på alle enheder

Hvis du spørger dig selv, hvordan du får Surfshark VPN, er det temmelig enkelt. Der er en surf shark app, der er tilgængelig til alle desktop OS-systemer som macOS, Linux og Windows. Du kan endda vælge den mobile version, der er tilgængelig på både iOS og Android. Og selvfølgelig, hvis du ikke er på listen, kan du altid vælge at installere den manuelt på din enhed – hvilket er meget usandsynligt.

Priser og betalingsplaner

surfshark priser

En anden god ting ved VPN Surfshark er, at den tilbyder 3 forskellige abonnementer, som du kan vælge mellem baseret på dit budget. Funktionerne vil være de samme, ligegyldigt om du vælger at tage et månedsabonnement, 6-måneders eller det 2-årige version. Men som du vil se hos denne og praktisk talt alle andre VPN’er, så kører de efter ét princip: Jo længere du binder dig, jo bedre bliver dit tilbud. Som du kan se, får du helt op 82% rabat med det 2-årsabonnementet.

Som en ret unik funktion så giver vpn surfshark dig UBEGRÆNSEDE samtidige forbindelser. Ja, du læste helt rigtigt – helt ubegrænset, blev der sagt. Indtil nu var det højeste, jeg havde set, 7 forbindelser på samme tid, så dette slår alt. Det betyder altså, at du kan dele den med et ubegrænset antal venner og familiemedlemmer, og naturligvis installerer det selv på alle dine enheder. Der får du altså virkelig maksimal beskyttelse på internettet for pengene.

Du kan selvfølgelig foretage købet af vpn surfshark med det gode gammeldags kreditkort, eller du kan gøre brug af PayPal og kryptovaluta, hvis du foretrækker det.

Hvis du er på udkig efter gratisprøver, frygter jeg, at du bliver skuffet med Surfshark VPN. Den har nemlig ikke sådan en. Den tilbyder i stedet 30 dage med tilfredshed eller pengene tilbage. Hvis du overvejer at købe Surf Shark, så ville jeg anbefale, at du tog dig de 30 dage til at afprøve den i ro og mag. Det er tid nok til at finde ud af, om det er dine penge værd eller ej.

Detaljeoversigt for VPN Surfshark

Her få du en opsummering af nogle af hovedkarakterene for denne top VPN:

Funktion Værdi
Logning? Ingen logfiler
P2P? Torrents er tilladt
Netflix US, UK, IN, IT, NO, DE, AU, JP, KR, PL, FR, CA, TR, SE, SG, NL
Multi-login ∞ login på samme tid
Dækkede lande Mere end 100 lande
Understøttede OS iOS, Android, macOS, Windows, Linux, Chrome, Firefox, FireTV, Apple TV, smart TVs, Xbox, Playstation
Pengene-tilbage-garanti 30 dages fuld returret
Protokoller WireGuard, IKEv2, OpenVPN
Trafikdata Ubegrænset
Kryptering Anerkendte krypteringsteknologi: AES 256-bit
IP-adresse Ubegrænset
Servere 3.200+

Opsætning af VPN Surfshark

Jeg var glad og imponeret over at se, hvor let det egentlig være at opsætte og installere Surfshark VPN. Jeg skulle virkelig kun trykke på 2 knapper for, at det bare løb som smurt: Installer og Kør. Det kan være en lettelse for folk, der måske ikke føler sig så tryg eller kyndige ved teknologi. Den enkle metoder garanterer næsten, at du ikke vil støde ind i problemer med installationen.

Kom uden om blokering af Netflix

Har du en Netflix-konto? En VPN til Netflix USA er grunden til, at du er her på artiklen? Det ville ikke være overraskende. Det er nemlig en af de mest populære grunde til at bruge VPN, da Netflix USA har et langt større udvalg end noget som helst land i Europa. Selv om det er den lokale lovgivnings skyld, og ikke Netflix’ skyld, så føles det stadig uretfærdigt. For ja, alle internationale kunder betaler jo samme pris.

Men du behøver ikke at blive alt for skuffet. Surfshark VPN kan nemlig nemt hjælpe dig med at komme uden om geografiske begrænsninger og oprette adgang til al slags Netflix-indhold i udlandet. Jeg har selv forsøgt at forbinde til en amerikansk IP med Surf Shark, og jeg oplevede ingen problemer. Den buffede måske lidt i begyndelsen, men det stoppede hurtigt. Jeg håber naturligvis, at de kan finde ud af at holde hastigheden oppe, som den kommer til at stige i popularitet.

Se amerikansk Netflix med Surfshark VPN

Download af Torrent

Som jeg nævnte i starten, så har Surf Shark en politik om, at der ikke er nogen form for logføring. Det er helt fantastisk, hvis du fx gerne vil downloade torrents eller andre lignende aktiviteter online. Torrenting er ikke ulovligt som sådan, men ophavsrettigheder kan komplicerer det. Derfor er anonymitet gennem VPN Surfshark første prioritet, så du kan skjule din identitet på internettet for myndighederne eller andre.

Hvis du kombinerer dette med P2P-funktion, så kan du hente og bruge alle de torrents, som dit hjerte begærer. Du kan bare tilkoble den og så gå i gang med det samme. Og når det kommer til downloadhastigheder, så virkede denne VPN til at leve op til standarden, da jeg afprøvede det.

Særlige funktioner

Surfshark VPN har flere specielle funktioner, som de ejer rettighederne til. Så lad os tage et kig på dem.

Kill Switch

Denne funktion er ikke forbeholdt dem, men er ret normal blandt VPN. Det er, fordi det praktisk talt er gået hen og blevet et must-have som backupplan for de fleste VPN-udbydere.

Som udgangspunkt er den slået fra, så det er utroligt vigtigt, at du slår den til, når du aktiverer Surfshark VPN for første gang. Funktionen Kill Switch er med til at stoppe din internetforbindelse, hvis den fornemmer at VPN-forbindelsen bliver manipuleret med. Når internetforbindelsen cuttes, betyder det, at hackerne ikke kan komme til dig, men i stedet bliver lukket ude. Det er en af de vigtigste sikkerhedsfunktioner.

CleanWeb

Der er flere og flere VPN-tjenester, der begynder at tilføje denne funktioner. Dybest set, så er det en multiblokering af alt, hvad der hedder tracking, malware og reklamer. Du kan endda få lov til at vinke helt farvel irriterende pop-op-vinduer, som titter frem, hvorend du går hen på nettet. Den er med til at give dig en langt mere behagelig browseroplevelse.

WhiteLister

Dette er en patenteret funktion, der er bedre kendt som split-tunneling. Det betyder i princippet, at den kan give tilladelse til særlige apps eller hjemmeside til at omgå din VPN-forbindelse. Jeg vil altid stå ved, at det er bedst at beskytte alle dine onlineaktiviteter. Men jeg kan dog godt forstå, at det kan være besværligt konstant at skifte mellem servere, fordi du også har brug for lokalt indhold.

Det kan være, at du fx gerne vil tilslutte dig en amerikansk server for at få adgang til Netflix USA. Samtidig skal du måske være tilsluttet en lokal IP-adresse for at få adgang til bestemte hjemmesider. Det er nemlig ikke unormalt, at du vil støde på blokerede sider og websites pga. geobegrænsninger. For at kunne gå på begge skal du altså tage URL’en på hjemmesiden og kopiere den ind på din WhiteLister. Du skal dog vide, at den så ikke længere er beskyttet af din VPN. Derfor vil jeg gerne minde dig om at bruge HTTPS, så du forhindrer, at hackere kigger dig over skulderen.

WiFi-beskyttelse

Vidste du, at gratis wifi faktisk er et tilflugtssted for mange hackere? Det er god nok. De elsker at skjule alle slags bugs og andre dårlige softwares i gratis offentligt wi-fi.

Men hey – hvis du første har tændt for VPN Surfshark eller anden, så er det intet problem. På den måde kan du kaste dig ud i al slags vind og vejr, og ja, gratis wifi. Helt beskyttet.

MultiHop

Endnu en ret fantastisk funktion, hvis jeg selv skal sige det. MultiHop sørger for, at du kan oprette forbindelse til ikke bare én, men hele to VPN-servere samtidig. Det er med til at fordoble din sikkerhed på internettet, mens du browser online.

Men inden du hopper alt for meget af glæde, så er der dog et lille men. For selv om det giver ekstra sikkerhed, så kan det i nogle tilfælde gøre din internetforbindelse en smule langsommere. Derfor plejer jeg også at sige, at man kun skal tage denne VPN-funktion i brug, når det er absolut nødvendigt.

Dobbelt beskyttelse online med MultiHop

NoBorders-tilstand

Dette er funktion, der kan være praktisk, hvis du skal undgå censur. Det kan især gælde for lande som Kina, Nordkorea og Iran, der forbyder et utal af sider samt forskellige sociale medier. Vidste du fx, at Kina faktisk har et forbud mod hjemmesider som Twitter, Instagram, Google, Facebook og YouTube? Hvis denne funktion er sat til, når du besøger disse lande, så er der intet problem. Det kan igen bremse forbindelsen en smule, men du er igen forbundet med omverdenen, og du vil ikke gå glip af et eneste trendy emne.

Surfshark One

Hvis du virkeligt går op i privatliv og sikkerhed, så er Surf shark One den ultimative pakke. Her får du nemlig alt hvad du skal bruge. Pakken indeholder foruden surfshark vpn også følgende:

 • Antivirus til både PC og Android! Du beskytter altså både din computer og din telefon imod virus.
 • Surf shark Alert. Denne service holder øje med, om dine passwords eller andre personlige oplysninger er blevet lækket.
 • Search. Google og Bing holder overvåger dig konstant. Med VPN Surfshark Search kan du søge uden at gå på kompromis med dit privatliv.

Ved at bruge Surfshark One får du altså adgang til alle disse særlige funktioner på én gang.

Besøg Surfshark

Kundeservice

Når man laver en Surf shark-anmeldelse eller kigger på andre VPN’er, er kundeservice ikke noget, der må misses. Sandsynligheden for at støde problemer er minimal, men hvis du gør, at det vigtigt, at du har en ordentlig og pålidelig kundesupport, som du kan hive fat i til hjælp.

På dette område er Surf Shark også ganske imponerende. De har en side dedikeret til hjælp på hjemmesiden. Men derudover har de e-mail og livechat, som du kan henvende dig til 24/7. Det er noget, som jeg selv værdsætter højt.

For Windows PC

Enkel grænseflade

Indrømmet – jeg er selv ret vild med den simple interface, som Surshark byder på. Det er ikke kun lækker at se på, men den er også utrolig let for både begyndere og eksperter at bruge. Så hvis du er ny til alt det her med VPN, så har du virkelig intet at bekymre dig om her.

Surfshark Forbinde

Selv hvis du ikke kan have en liste med såkaldte favoritter, så får du på dashboardet en oversigt over alle de VPN, du har brugt for nyligt. Sådan kan du hurtigt og praktisk klikke på dem, når du åbner din VPN-tjeneste.

Indstillinger

Du kan finde indstillingerne ved at trykke på ikonet med tandhjulet. Her kan du finde og aktivere alle de funktioner, vi har gennemgået.

Der er også andre indstillinger, men de fleste af dem er ret lige til. Jeg forestiller mig, at det er indstillinger, som du allerede kender til fra andre enheder. Men hvis nogle spørgsmål popper op, kan du enten chatte med deres kundeservice eller sende en besked herpå.

Lad os opsummere

Det var sådan set det for denne Surfshark VPN anmeldelse. Jeg har kigget på priser, funktioner, sikkerhed og endda forsøgt mig med deres kundeservice. Dette er bestemt en VPN, hvor du kan spare penge, men også hvor du får meget værdi for pengene! Noget af det mest fantastiske er helt sikkert, at du kan have så mange forbindelser samtidig, som du ønsker. Det er virkelig sjældent, men du, dine venner og hele familien kan nyde godt af det – og måske endda dele omkostningerne.

I forhold til beskyttelse af dine personlige oplysninger og din historik online, har Surf Shark også alt, hvad du har brug for. Den har ingen logfiler, og det betyder, at ingen kan få fat i dine data. Den brugervenlige grænseflade er kun et plus, da det gør det nemt for alle at være med.

Jeg håber, at min anmeldelse af VPN Surfshark hjalp dig. Og husk altid at sætte din sikkerhed i første række.

8.8 Total Score
Surfshark: Rigtig god!

Privatliv og sikkerhed
9.5
Funktioner
9
Hastighed og ydeevne
8.5
Værdi for pengene
9
Brugervenlighed
8
FORDEL
 • Billig
 • Højhastighedsforbindelse
 • Brugervenlig grænseflade
 • Ingen logning af filer
 • Torrent-venlig
 • Kompatibel med Netflix USA
ULEMPE
 • Relativ ny på markedet
 • Ingen indstillinger til beskyttelse mod IP-lækage
morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk