Surfshark Kuponer 2024 Få et genialt tilbud her.

Priserne på VPN tjenester kan slå selv den mest stædige sikkerhedsentusiast af pinden. Der findes dog heldigvis masser af tilbud og kampagner hos langt de fleste udbydere – er iblandt Surfshark kuponer. Denne rabatkode har vi forhandlet mellem os og Surfshark som en særligt tilbud for vores trofaste læsere.

FÅ TILBUD HER
Surfshark kuponer til vores trofaste læsere - 82% BESPARELSE

Surfshark er en af de største spillere på VPN markedet. Prisen kan dog virke uoverkommelig, men det har vi heldigvis råd for med vores rabatkode. 82 % rabat på VPN-aftale + 2 måneder GRATIS og refunderes fuldt ud i 30 dage.

Sidst opdateret den: 26. maj 2024

VPN kupon

SurfShark VPN Kupon: 82%

Surfshark VPN kuponkode hjælper dig med at spare 82% rabat. Betal kun EUR 2,49 om måneden i stedet for heftige EUR 12,95/måneden.

82% BESPARELSE

Verificeret

Surfshark VPN: 30-dages gratis prøveperiode

Prøv Surfshark GRATIS nu i 30 dage.

Gratis prøveversion

Verificeret

Surfshark-kupon: Spar 51%

Gå ikke glip af chancen for at spare. Indløs denne kupon og få 51% rabat!

Udløbet

Verificeret

Omkring Surfshark VPN

Surfshark blev designet af Surfshark Ltd. I 2018. Dermed er det en relativt ny spiller på markedet, som dog har vist sig at være særdeles kapabel i alle tests og anmeldelser. Det er også vigtigt, når man lægger hele sin online sikkerhed i hænderne på en sikkerhedstjeneste som Surfshark. De har hovedsæde på De Britiske Jomfruøer, hvilket gør, at de ikke er en del af Five Eyes alliancen. Kort sagt betyder dette, at dine data ikke er i fare for at ende i hænderne på regeringer, som er medlemmer af Five Eyes alliancen. Din data er dermed langt mere sikker hos Surfshark, end hos de konkurrenter som har hovedsæde i eksempelvis USA eller Danmark.

Et andet element, der styrker din online sikkerhed hos Surfshark, er deres ingen-log-politik. Det betyder egentligt bare, at de ikke gemmer dine data. Så i modsætning til de VPN-tjenester, der gør dette, så er Surfshark langt mere sikker.

surfshark kuponer

Tjenester hos Surfshark

Med hensyn til servere, så har Surfshark over servere fordelt over lande. Der er dermed et rigt udvalg af servere, alt efter hvilke behov du har. Skal du eksempelvis game, anbefaler vi at du benytter en server relativt tæt på. Men skal du streame amerikansk Netflix-indhold, ja, så skal du have fat i en amerikansk server. Alt dette er muligt med Surfshark.

Surfsharks kompatibilitet er virkelig god. De understøtter alt lige fra . Og hvis du er så uheldig, at dit foretrukne styresystem ikke er på listen, så kan du altid installere tjenesten manuelt.

Surfshark har også et stort udvalg af tillægstjenester, som du får adgang til med et abonnoment. Der er eksempelvis en Kill Switch, som du kan bruge til at stoppe din internetforbindelse, hvis din VPN bliver manipuleret af ondsindede mørkemænd. Derudover tilbyder de en CleanWeb tillægstjeneste, som blokerer al malware og tracking, samt reklamer, fra din online tilstedeværelse. De tilbyder også en MultiHop funktion der gør, at du kan oprette forbindelse til flere servere på samme tid. Det gør ganske vist din forbindelse en smule langsommere, men det tillader dig at være ekstra sikker og ekstra anonym, imens du surfer på nettet.

Læs mere om Surfshark her.

Overblik

Funktion Værdi
Logning? Yes
P2P? Yes
Netflix US, UK, IN, IT, NO, DE, AU, JP, KR, PL, FR, CA, TR, SE, SG, NL
Multi-login
Dækkede lande 100
Understøttede OS iOS, Android, macOS, Windows, Linux, Chrome, Firefox, FireTV, Apple TV, smart TVs, Xbox, Playstation
Pengene-tilbage-garanti 30
Protokoller WireGuard, IKEv2, OpenVPN
Trafikdata Ubegrænset
Kryptering Anerkendte krypteringsteknologi: AES 256-bit
Servere 3.200

Surfshark pris med kupon

Priserne på Surfshark afhænger af, hvilken pakkeløsning du vælger. Det koster enten EUR per måned, hvis du betaler i månedlige rater, EUR per måned, hvis du betaler hvert halvår eller EUR per måned, hvis du betaler årligt. Det betyder, at jo længere du binder dig, des bedre bliver dit tilbud. Med vores Surfshark kupon kan du dog få helt op til % besparelse.

surfshark kuponer

Betalingen af Surfshark kan foregå på forskellige måder. Du kan enten betale via gammeldags kreditkortbetaling, som man kender det fra almindelige onlinehandel. Du kan også bruge PayPal, som er et meget kendt betalingsmiddel, særligt i USA. Eller du kan betale med kryptovaluta, hvilket er helt nyt og viser at Surfshark er fremtidens VPN konge.

Surfshark har ingen gratisversion, men derimod dages pengene-tilbage-garanti. Du kan dermed prøve tjenesten gratis i dage, førend du tager stilling til, om du ønsker at binde dig til noget eller ej. Du får altså i essensen dages gratis VPN, og med vores Surfshark Kupon yderligere et års besparelse, hvis du vælger årsplanen. Og det anbefaler vi bestemt, at du gør!

FÅ TILBUD HER

Hvordan Bruger man Surfshark Kuponer?

  1. Tryk på vores rabatlink, for at få adgang til Surfshark kuponer.
  2. Vælg den pakkeløsning, som du ønsker at skrive dig op til.
  3. Indtast e-mail og opret en konto.
  4. Vælg betalingsmåde.
  5. Bekræft dit køb.
  6. Download Surfshark.

Surfshark Kuponer FAQ

surfshark kuponer

Kan jeg bruge mere end en Surfshark kuponer? (48)

Det er kun muligt at benytte Surfshark kupon, når du tilmelder dig tjeneste. Dette betyder, at du ikke kan bruge den flere gange på samme konto. Til gengæld er det muligt at vælge den et-årige betalingsløsning, så du får mest mulig værdi for dine penge og Surfshark kupon.

Kan jeg bruge Surfshark kuponer til eksisterende kontoer? (48)

Nej. Du kan kun bruge en Surfshark kupon per eksisterende konto. Dette skyldes, at du indskriver din Surfshark kupon, når du laver din konto. Kuponen er dermed brugt lige så snart, at din konto er oprettet i Surfshark systemet.

Er der Surfshark kuponer til den gratis version? (48)

Nej. Surfshark kupon er i sagens natur, gratis. Det giver derfor ingen mening at benytte en Surfshark kupon på en gratisversion – som i øvrigt slet ikke findes hos Surfshark. I stedet anbefaler vi, at du tager den gratis prøveperiode på 30 dage, og så indsætter din Surfshark kupon. På den måde får du mest værdi for dine penge.

Hvor ofte kommer der nye tilbud og discounts hos Surfshark? (48)

Surfshark har tit nye tilbud og kampagner. Vi anbefaler derfor, at du holder øje med vores kampagneoversigt lige her, så du er sikker på, at du ikke gå glip af en masse gode og fordelagtige tilbud.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk