The Photostick Mobile Anmeldelse: Få mere plads på din mobil!

Har du også prøvet at stirre vantro på din mobil fordi den har slettet alle dine billeder efter en opdatering? Får du regelmæssigt beskeder såsom “din enhed er næsten fuld”, eller bliver du stoppet fra at tage billeder fordi der simpelthen ikke er mere plads på din telefon? Så vil du kunne lide den næste gadget jeg har reviewet. The Photostick Mobile er en lille USB som gør det rigtig nemt for selv den mindst teknisk kloge at gemme billeder og videoer så de aldrig går tabt. Læs videre nedenfor for min anmeldelse af The Photostick Mobile.

Køb her
Sikkerhedskopier dine mobile fotos og videoer og frigør plads

Risiker ikke at miste alle dine dyrebare minder. Brug The Photostick Mobile til at tage backup af dine filer.

Sidst opdateret den: 22. maj 2022

Hvad er Photo Stick Mobile og iPhone Foto Stick?

The PhotoStick Mobile er en super nem løsning på det evige problem med at frigøre plads på din iPhone eller Android mobil. Det kan være så trættende at skulle rydde op på sin enhed hele tiden. Selvom man sletter billeder og downloads, går der ikke længe før den lille påmindelse kommer igen. I værste tilfælde bliver man stoppet fra at modtage beskeder, downloade filer og tage billeder, fordi der bare ikke er mere plads at komme efter. Det er trist ikke at kunne forevige et øjeblik, på grund af mobilens pladsmangel.

photo-stick-anmeldelse

Mist aldrig igen dine billeder med photo stick mobile

Det er heller ikke optimalt at skulle bruge et par minutter på at slette filer mens familien allerede er klar. Det lille USB drev, The Photostick Mobile, er en rigtig god løsning på de problemer, og det er et produkt alle kan bruge, selvom man ikke har nogen teknisk viden.

Der findes allerede flere artikler og videoer på internettet, men jeg synes alligevel det er værd at give mit bud på en anmeldelse af photo stick mobile, da det kan være svært at navigere de engelske udgaver.

Køb her

The Photostick Mobile: En smart måde at få mere plads på din iPhone

Ofte er det billeder og videoer der optager mest plads på en smartphone. Det kan være selvsagt for nogen, men er du i tvivl kan du tage et kig i din egen mobil. På en iPhone plejer man at kunne finde en oversigt over lagerplads under indstillinger -> generelt -> lagerplads. Denne iphone foto stick er den perfekte løsning til at frigøre plads på din mobiltelefon.

Det kan virke uoverskueligt eller svært for mange at skulle frigøre plads hvis man først skal til at rode i indstillinger. Her synes jeg at mobile Photo Stick dækker et stort behov, netop fordi det er en rigtig nem løsning for alle. Dem der bruger iPhone kan derfor få rigtig meget ud af iPhone foto stick.

Mobile Photo Stick: En lille USB flash drive som organiserer og rydder op

thephotostick-mobile

iPhone Foto Stick

Hvis du har lyst til at have mere plads på din telefon, skal du slette nogle filer. Men ikke hvis du gør brug af the photostick mobile, som nemt passer ind i både din iPhone eller Android og din computer. Den virker som en lille ekstern harddisk – altså ekstra lagerplads forklædt som en USB. Det rigtig smarte er at den kommer med software som automatisk finder og gemmer dine billeder og videoer. Så alt du skal gøre er i virkeligheden bare at putte den i telefonen det iPhone Foto Stick. Har du brug for at overføre dine data til en PC vil det også være en mulighed, ved derefter bare at putte den i en USB port.

Photo Stick Mobile har samme form som en helt almindelig lille USB. Den eneste forskel er, at der også er et stik som passer ind i din Android eller iPhone. Der er ikke noget tingeltangel med ledninger eller batterier, og det synes jeg helt klart er et plus. Den pris for The Photostick Mobile til en 32 GB Photo Stick til Android og foto stick iPhone er ikke dyr. Køb nu og få 40% rabat! Denne Android- og iPhone foto stick er virkelig et livets sikrere. Det er praktisk og let at bruge mobile photo stick.

Hvordan bruger Photo Stick Mobile?

Sletter du et par billeder på telefonen går der et par dage før du skal gøre det samme igen. Det er en langsommelig og besværlig løsning, som kræver al for meget arbejde. Desuden er billeder bare ikke noget man har lyst til at gøre det af med. Der var jo en grund til man tog dem til at starte med. Bruger du The Photostick Mobile, er det en længerevarende løsning, fordi du netop nemt kan flytte billeder væk fra smartphonen og til et andet sted. Få din egen photo stick mobile her.

Når du modtager din Photo Stick Mobile, er du kun et par simple trin fra at have dine billeder overført til en tryg og sikker placering, hvor du altid kan finde dem igen. Har du brugt enhver anden USB før kan du også finde ud af dette: Alt du skal gøre er at forbinde Mobile Photo Stick USB’en til din telefon, og downloade og åbne den gratis app.

Her skal du trykke på en knap, og app’en vil automatisk finde og overføre alle dine billeder og videoer, også dem som er gemt i mærkelige mapper. Det er så simpelt så selv mine bedsteforældre vil kunne finde ud af at bruge mobile photo stick.

Køb her

Fordele ved at bruge Mobile Photo Stick

Her er nogle af de vigtigste fordele ved Photo Stick Mobile. Disse er baggrunden for at jeg synes jeg kan promovere Photo Stick Mobile her på min side.

Hurtig Opsætning

The Photostick Mobile er rigtig nem at komme i gang med at bruge. Det tog ikke lang tid fra jeg havde den i hånden, til mine billeder var fundet og i gang med at blive overført. Jeg skulle ikke finde brugsanvisninger eller instruktions videoer på internettet for at starte processen. Det var, efter min mening, lige som det skulle være.

Brugervenlighed

foto-stick-iphone

mobile photo stick

Har man brugt en USB før ved man også hvordan man skal bruge Photo Stick Mobile. Jeg fik super nemt overført mine billeder, og den medfølgende software gjorde alt arbejdet for mig. Jeg kunne læne mig tilbage og vente på at få min telefon tilbage, med massere af plads på.De minder vi i dag har liggende på vores telefon er uvurderlige. Hvis man vejer det man får ud af produktet, nemlig sikkerhed, op imod mobile photo sticks pris kan man bestemt ikke klage. Mange af de alternativer der findes på markedet i dag er månedlige abonnementer, og da dette er et engangskøb binder man sig derfor ikke. Det er jeg rigtig stor fan af.

Kompatibilitet

Ofte er produkter som disse kun kompatible med meget specifikke styresystemer. Sådan er det ikke i dette tilfælde. Tværtimod virker det med stort set alle styresystemer, så ligemeget om du kører IOS eller Windows på din PC, har du muligheden for at overføre eller sikkerhedskopiere dine billeder og videoer. Desuden gælder det samme for kompatibilitet med mobiltelefoner. Har du en iPhone skal du derfor købe en iPhone foto stick, og omvendt med en Android telefon.

Offline Sikkerhedskopi

Selvom jeg synes det er en rigtig god løsning til både at rydde op på telefonen, og/eller gemme vigtige filer et mere sikkert sted, er det stadigvæk kun en offline løsning. Det vil sige, at hvis du mister din Photo Stick Mobile, mister du også de billeder der ligger på den.

Det er dog ikke et problem som ikke afhælpes af produktets alsigihed. For eksempel bærer man ikke ligeså meget rundt på en USB, som på en telefon. Derfor er der mindre chancer for man mister sin mobile photo stick. Desuden gør fotostaven det nemt at lave en sikkerhedskopi af indholdet på din computer, så man effektivt eliminerer chancen for at miste billederne.

Køb her

Kan andre også finde ud af iPhoto Foto Stick – et review

Min gode ven Markus er en af de mennesker som altid har en telefon hvis hukommelse er helt fuld. Jeg tænkte derfor, at han var et godt bud på en upartisk The Photostick Mobile anmeldelse, så her kommer hans ærlige mening:

Jeg har altid været lidt skeptisk over for sådan nogle ting, men jeg er også generelt lidt sløv til at få ryddet min telefon, så det er sket et par gange at jeg har mistet alle mine billeder fordi min iPhone er gået i stykker. Så hvorfor ikke prøve det? Jeg blev ret positivt overrasket over iPhone foto stick. Det var bare så nemt at bruge den, og før jeg vidste af det havde jeg en “ny” telefon, og mine billeder var i sikkerhed. Jeg tænker 100% at købe min egen. Denne iphone foto stick fungerer som en charme.
Markus
photostick-for-iphone

iPhone Photo Stick

Priser og Garanti på Photo Stick Mobile

Mobile Photo Stick, der kan bruges på din computer med en 8GB lagerplads. iPhone Foto Stick, der kan bruges til enten en iPhone eller Android-mobiltelefoner, koster 683,82 kr. som den almindelige pris med en 32GB lagerplads. Jeg tilbyder en begrænset speciel kampagne på 40% rabat, hvis du køber nu.

Den USB drive kommer med 30 dages garanti, som starter den dag produktet bliver sendt fra lageret. Vil man gøre brug af garantien på The Photostick Mobile skal produktet være uåbnet og fremstå som nyt. Man skal dermed ikke tage det i brug hvis man ikke er sikker på det er det rigtige produkt til dit behov.

Køb her

Konklusion – Mobile Photo Stick

Helt grundlæggende er Mobile Photo Stick eller iPhone Foto Stick et produkt jeg synes er prisen værd. Hvis man ikke er så teknisk anlagt er det en rigtig god løsning hvis man går og mangler plads på mobilen. Det samme gælder hvis man bare gerne vil have en sikkerhedskopiering af ens billeder. Der findes nok ikke noget værre end at miste alle ens minder.

Billeder er især det vi holder mest kært, og jeg tror vi alle har prøvet at miste digitale billeder. Det skal være slut, så hvis du har en tendens til at miste din iPhone, eller du bare er lidt klodset og kunne finde på at tabe den i toilettet, skulle du have købt iPhone Foto Stick i går.

ThePhotostick Mobile
8.8 Total Score
Photo Stick mobile anmeldelse: Fantastisk!

Pålidelighed
9
Let at bruge
9
Holdbarhed
8
Sikkerhed
9
FORDEL
 • Hurtig opsætning
 • Brugervenlighed
 • Pris
 • Kompatibilitet
ULEMPE
 • Offline

Jeg har været forfatter på dette websted lige fra starten. Og jeg støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende test! Jeg har mange års erfaring med emner på Internettet og privatliv. Derudover er jeg altid ajour og holder teamet informeret om den seneste udvikling, ikke kun til beskyttelse af privatlivets fred, men også om juridiske og lovgivningsmæssige spørgsmål.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

   Efterlad et Svar

   InternetBeskyttelse.dk