An Anmeldelse af ThePhotoStick Danmark

Vi elsker alle sammen at tage billeder af vores hverdag. Unge og gamle, vi kan i dag tage smukke billeder på vores telefon, så vi kan forevige de vigtige øjeblikke. Men er det nu også for evigt? Vi tager masser af billeder, men vi glemmer ofte at forholde os til hvad der sker når telefonen løber tør for lagerplads, eller hvad der sker hvis vi nu skulle miste telefonen. Det samme sker med din computer. Når du samler og samler vigtige dokumenter, papirer, og billeder. Så løber den automatisk tør for plads. Og hvad gør man så? Jeg har taget et kig på ThePhotostick Danmark, for at få et indblik i om den rent faktisk virker.

Køb det nu
Photostick - Sikkerhedskopier dine fotos og videoer sikkert og let!

ThePhotoStick er et lille USB-hukommelsesdrev, der øjeblikkeligt sikkerhedskopierer dine uvurderlige minder.

Introduktion Photo Stick Dansk

Vi har nok alle sammen prøvet at miste vores dokumenter på et eller andet tidspunkt. Om det er fordi vores computer har fået virus, så vi ikke længere kan åbne den, eller om vi har spildt kaffe i tastaturet. Vi kender alle den frustrerende følelse af at skulle starte forfra. Det er ikke sjov at miste alle de minder man har samlet gennem årene. Det er ikke sjov at skulle starte forfra med skolearbejdet eller arbejdet, fordi papirerne nu er forsvundet.

photo stick

Men der findes en løsning så du aldrig mere kommer til at miste dine data. Og det er en løsning hvor du ikke behøver betale dyre abonnementer for plads i skyen. Photo Stick Dansk er en lille gadget som giver dig opbevaringsplads og som automatisk organiserer dine dokumenter for dig.

Køb det nu

Hvad er Photostick?

Selv de største computere og de smarteste telefoner løber tør for plads på et tidspunkt. Hvis man tager et par billeder om dagen på et 12MP kamera går der mindre end et år før selv en 128GB telefon er fyldt op. PhotoStick er essentielt en lille flash drive, eller USB, hvorpå du kan opbevare dine dyrebare dokumenter. Photo Stick Dansk vil ikke kun opbevare dine billeder for dig, men også organisere dem og katalogisere dem for dig. Og det er helt uden du selv skal gøre noget. ThePhotostick scanner alle dokumenterne for interne tidsstempler, og vil sætte dem i kronologisk rækkefølge.

photostick

Det er næsten ligesom at have egne foto albums i sit hus derhjemme. Din Photostick passer lige ind i din computer, hvor den vil gøre arbejdet for dig, så du kan nyde dine billeder når du vil.

Køb det nu

Hvordan er Photo Stick Dansk?

Selve produktet passer på din håndflade, og er ikke større end en helt normal USB. Selve produktet er af god kvalitet, og er både kompatibel med Windows og MacOS, så du ikke behøver vælge en til hver af dine computere. Ud over at ThePhotostick gemmer dine billeder, vil den selvfølgeligt også gemme videoer og dokumenter. Det er nok den hurtigste måde at bakke dine billeder op, uden du skal betale dyre domme for abonnementer til skyen.

Hvordan bruger jeg The Photo Stick ?

Det er virkeligt nemt at bruge ThePhotostick derhjemme, og jeg mener at selv dine bedsteforældre vil kunne finde ud af det. Det kræver ikke meget hjælp, men hvis du alligevel er interesseret i en lille guide, kommer den her:

 1. Put din PhotoStick i en USB port i din computer.
 2. Der vil efter et par sekunder dukke et lille vindue op på din computer skærm. Tryk på startknappen.
 3. Når du har trykket på start skal du bare trykke på den store “Go”knap i højre hjørne.
 4. Tag en kop kaffe mens du venter på at din Photo stick dansk overfører og organiserer dine billeder og filer.
 5. Nyd at du nu har plads på din computer, og gemte organiserede filer!

thephotostick

Hvad er fordelene ved Photo Stick Dansk?

Der er mange fordele ved at bruge en Photostick derhjemme. Har du også kigget på abonnementer til skyen, men været i tvivl om hvorvidt det er for dig? Så skal du nok kigge i denne retning i stedet. Her kommer et par af de mest åbenlyse fordele, men også et par som du muligvis ikke havde overvejet.

Køb det nu

Flere Funktioner

Du kan bruge din ThePhotostick til både din computer og din telefon. Det er lige nemt på begge enheder, og så skal du heller ikke bekymre dig om pladsmangel på din telefon.

Intet Abonnement

I en internetverden hvor næsten alting kræver et abonnement, er det rart at kunne komme uden om dette. USB Photo Stick er et engangskøb, så du ikke bliver trukket penge hver måned, og du skal ikke bruge en konto nogen steder.

Nem at Bruge

Alle kan finde ud af at bruge ThePhotostick, selv dine bedsteforældre. Det er virkeligt noget jeg mener.

Automatisk Filorganisering

Slut med at skulle bruge timer på at lægge filer ind i mapper, og derefter ikke kunne finde dem igen. Her er det intet manuelt kedeligt arbejde, Photostick gør det hele for dig.

Ingen Internetforbindelse Nødvendig

I modsætning til skyen skal du ikke bruge internetforbindelse for at bakke dine filer op.

Sikker Mod Hackere

Når du fysisk tager dine filer af din computer vil de helt automatisk ikke længere være et mål for hackere eller virus. En offline flashdrive dom Photo Stick Dansk er langt mere sikkert end alt andet.

Køb det nu

Andre Brugeres Mening om Photostick

Jeg er fotograf i min fritid, så jeg tager generelt rigtig mange billeder. Rigtig ofte ender jeg med at have pladsproblemer på min mac, så det har været sådan en lættelse at kunne bruge photostick. Det er seriøst så nemt at bruge den, og jeg tror jeg bliver nød til aldrig mere at gøre andet til filopbevaring. 
Frederik Bentsen, 28

Priser og Modeller til Photo Stick Dansk

Der findes tre forskellige modeller af ThePhotostick.

 • ThePhotoStick 8GB
 • ThePhotoStick 64GB (dette er den mest solgte model)
 • ThePhotoStick 128GB

Når du skal vælge model er det vigtigt at du tager et kig på hvor meget plads du har brug for. Hvis du tager billeder på et stort kamera vil jeg foreslå 128GB modellen, da du ellers vil fylde den op hurtigt.

ThePhotostick Pris

Der er 30 dages fuld returret på PhotoStick, men for at have muligheden for at returnere produktet skal det være i indpakket og ubrugt stand. produktet skal desuden sendes ud af USA, så du skal ikke vente for længe med at returnere det. Jeg tvivler dog på at du har lyst til det.

Du kan selvfølgeligt altid returnere den hvis der skulle være en fejl på produktet. Det tvivler jeg dog også på at der er.

Køb det nu

Konklusion af Photo Stick Dansk

Jeg har været imponeret af dette produkt. Da jeg modtog min udgave havde jeg svært ved at forestille mig selv at bruge produktet, men jeg har været rigtig positivt overrasket. Photo Stick Dansk er så nem at bruge at jeg virkeligt ikke behøver gøre noget selv, og det er her prouktet vinder. Man gider aldrig sørge for at bakke sine filer op, men når det virkeligt ikke kræver noget arbejde får man det alligevel gjort. Jeg har været så glad for at det desuden er et engangskøb, så jeg ikke betaler penge hver måned i en ubegrænset periode.

Det eneste heg kan sætte en finger på, er at der burde være udgaver med mere plads end 128GB. Er man professionel fotograf kan man fylde det op ret hurtigt. Så det ville være super got at have en industri-udgave. Ellers vil jeg varmt anbefale dette produkt.

ThePhotoStick
8.7 Total Score
ThePhotoStick Anmeldelse

Funktioner
9
Værdi for pengene
9
Brugervenlighed
8
PROS
 • Automatisk og hurtig
 • Filtrerer duplikater
 • Transportabel
CONS
 • Fryser til tider

Jeg har været forfatter på dette websted lige fra starten. Og jeg støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende test! Jeg har mange års erfaring med emner på Internettet og privatliv. Derudover er jeg altid ajour og holder teamet informeret om den seneste udvikling, ikke kun til beskyttelse af privatlivets fred, men også om juridiske og lovgivningsmæssige spørgsmål.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

   Efterlad et Svar

   InternetBeskyttelse.dk