Se VM i cykling fra udlandet 2024

Inden længe, vil der blive trampet i pedalerne til UCI Road World Championships. Mange vil selvfølgeligt gerne kunne se vm i cykling hjemme fra stuen. Eurosport viser vm i cykling live, men de blokerer for udenlandske besøgende. Du vil altså være blokeret fra at se vm cykling live, hvis du befinder dig i udlandet. Det er ikke fair: og heldigvis er der en løsning. Vi viser dig her, hvordan du kan se vm i cykling selvom du befinder dig udenfor Danmark.

FÅ TILBUD NU
Se VM i cykling med VPN

Vi anbefaler ExpressVPN til at se vm i cykling live. ExpressVPN låser op for streaming i udlandet og har 30 dages fuld returret.

Hvem viser VM i Cykling live?

Det er Eurosport der viser vm cykling live i Danmark. Det er altså dem du skal besøge, for at se cykling med danske kommentatorer. Eurosport tager sig betalt for at du kan se vm i cykling, men det koster ikke alverden. Det største problem med at se vm i cykling er altså, at de blokerer for udlandet. Selvom du er dansker, og har betalt for Eurosport, så er du altså lukket ude. Det synes vi ikke er fair, og derfor har vi fundet en løsning, der virker for alle. På den måde kan du opleve vm i cykling live selvom du er i udlandet.

se vm i cykling

Eurosport blokerer for internettrafik, der ikke kommer fra Danmark. Det gør de, ved at kigge på den besøgendes IP addresse. Hvis IP-adressen ikke kommer fra en dansk internetudbyder, så blokerer de for adgangen. Det er et problem, hvis man sidder i udlandet, og dermed har en udenlandsk IP adresse.

Heldigvis er det muligt at ændre sin IP adresse med en VPN. Når du bruger en VPN, så kører din internetforbindelse igennem servere i andre lande. Det betyder, at du kan skifte IP adresse med sådan en VPN. Ved at vælge en dansk server får du en dansk IP adresse. Det betyder, at Eurosport tror du befinder dig i Danmark, selvom det ikke er tilfældet. Når de ser den danske IP adresse, så lukker de dig fint ind. Med den rette VPN kan du altså strame vm i cykling live fra Eurosport, selvom du befinder dig i udlandet.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juli 2024

Sådan kan du se VM i Cykling fra Udlandet

  • Du vælger ganske enkelt en VPN fra vores liste, vi anbefaler ExpressVPN og installerer deres app.
  • Så åbner du app’en og vælger “Danmark” på server-listen. Få sekunder efter, er du forbundet til den danske VPN server. Nu har du en dansk IP adresse.
  • Så skal du bare besøge dette link, for at se vm cykling live her.

Bedste VPN tjenester til Streaming

Der er mange VPN tjenester på markedet, og kvaliteten varierer kraftigt. Når du ønsker at se vm cykling live, så skal det helst foregå gnidningsfrit. En langsom VPN vil gå ud over live-oplevelsen, da streamen hele tiden vil gå i stå. Det er heller ikke alle VPN udbydere der har danske servere. Køber du en billig VPN uden en dansk server, så kan du ikke tilgå vm i cykling live. Det er kun danske IP adresser som Eurosport lukker ind. Man er altså nødt til at vælge en VPN med omhu.

Vi har gjort arbejdet for dig, og testet alle de kendte VPN tjenester. Resultatet er denne liste, med de bedste VPN tjenester til streaming:

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Vi har testet hver eneste af disse VPN tjenester til live-streaming. De tilbyder alle sammen hurtige hastigheder, der gør at du kan streame uden problemer. Hver af dem tilbyder desuden danske servere, så du kan se vm cykling live hos Eurosport. Derudover opfylder de vores stramme krav til sikkerhed og kryptering. Du styrker altså dit privatliv samtidig med, at du kommer udenom blokeringerne. Vi har desuden kun inkluderet de VPN tjenester, der tilbyder en god kundeservice. På den måde har du vished for, at du kan få hjælpe, hvis teknologien driller.

Pas på de “gratis” VPN fælder

Der er desværre mange snedige virksomheder derude, der lokker med “gratis” VPN. Det skal man selvfølgeligt være skeptisk overfor, da det er for godt til at være sandt. Det koster mange penge at drive en VPN virksomhed, så hvordan kan det være gratis for kunderne? En VPN udbyder er nødt til at investere i servere over hele verden. De skal løbende tjekke op på sikkerheden, og håndtere tekniske nedbrud på globalt plan. Hvis de bare sådan gav deres VPN tjeneste gratis væk, ville de gå fallit indenfor få dage.

vm i cykling live

De gratis VPN tjenester er altså ofte fælder. De koster dig ikke penge, men de har andre måder, at tjene penge på. Nogle af dem overvåger hvad du foretager dig på internettet. Den information kan de så sælge til andre skruppeløse virksomheder, eller bruge den selv. De kan opsnappe rigtigt mange personlige oplysninger om dig. Det er en ubehagelig tanke: specielt fordi de åbenbart tjener mange penge på det. En gratis VPN er altså ikke gratis: du betaler bare med noget andet, end dine penge.

Langsomt og usikkert

Samtidig forsøger disse udbydere selvfølgeligt, at holde deres udgifter på et minimum. Det betyder, at de ikke går op i stabilitet, hastighed eller sikkerhed. Streamen kan altså pludseligt gå i stå, mens du sidder og ser vm cykling live. Der er ikke nogen kundeservice til at hjælpe dig, og de er generelt ligeglade. Langsom hastighed gør det også umuligt at se vm i cykling live: forbindelsen er ikke hurtig nok. Fremfor at beskytte din sikkerhed, så går en gratis VPN typisk ind, og snager i dit privatliv. Du bør altså undgå disse fælder hvis du kan.

Et bedre alternativ

Fremfor at løbe risikoen med en gratis VPN, hvorfor så ikke bruge en VPN med garanti? Hvis du bruger ExpressVPN så har du 30 dages fuld returret. Du kan altså helt risikofrit prøve en anbefalet VPN af. På den måde er du nærmest sikret adgang til at se vm i cykling hos Eurosport. De har danske servere, høj hastighed og fantastisk sikkerhed. Hvis noget ikke virker, så har de en hurtig og effektiv kundeservice der hjælper dig. Selv hvis alt går galt, så får du bare pengene tilbage.

Andre Fordele ved at bruge VPN

Lige nu leder du måske bare efter en VPN, så du kan se vm i cykling live. Det kan de anbefalede VPN tjenester helt sikkert hjælpe med. Det er en lav pris at betale for, at kunne tilgå vm cykling live fra udlandet. Men viste du, at der også er andre fordele ved at bruge en VPN? Når man tager disse i betragtning, så får man virkeligt noget for pengene med en VPN.

Adgang til mere indhold

Eurosport er ikke de eneste, der diskriminerer på baggrund af IP adresser. Det er faktisk så udbredt en praksis, at det har fået sit eget navn: geo-blokering. Mange forskellige streaming-tjenester blokerer for adgangen på den måde. Du kan eksempelvis ikke se DR1 eller TV2 når du befinder dig udenfor Danmark. De lukker kun folk ind, der har en dansk IP adresse. En VPN åbner altså op for de kanaler oveni vm i cykling live.

Med en VPN kan du også vælge at streame vm cykling live fra en kanal i et andet land. På den måde kan du eksempelvis høre de britiske kommentatorer fremfor de danske.

Tjenester som Netflix har forskellige udbud i forskellige lande. Hvis du bruger en amerikansk server med din VPN så er der langt mere indhold på Netflix. Pludseligt har du adgang til flere film og serier, og det er da dejligt!

Censur og overvågning

Mange lande benytter sig desværre af censur og overvågning. Det gælder også Danmark, der har et internetfilter der blokerer for en række hjemmesider. Den danske logningsbekendtgørelse betyder desuden, at din internettrafik bliver overvåget. Hvad du foretager dig online i dag, bliver gemt i en stor database, i mindst 1 år. Med en god VPN kommer du udenom censur, og undgår overvågning.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juli 2024

Ofte Stillede Spørgsmål

Vi får ofte disse spørgsmål omkring at se vm i cykling via VPN.

🚴Hvor kan man se vm i cykling?

Du kan streame vm i cykling live via Eurosport. Der er danske kommentatorer, og det er samme oplevelse, som i fjernsynet. Eurosport giver kun adgang til danske IP adresser. Opholder du dig i udlandet, er en VPN med danske servere derfor nødvendig.

vm cykling live

Kan jeg gratis se vm cykling live?

Hvis du er ligeglad med sproget, så kan du godt se vm cykling live gratis. Det vises nemlig gratis i Frankrig og i Belgien.

For at se gratis vm i cykling live fra Frankrig, skal du vælge en fransk server i din VPN app. Derefter går du bare ind på FranceTV via dette link.

Alternativt kan du se vm cykling live fra Belgien. Her vælger du en Belgisk VPN server, og følger RTBF via dette link.

Konklusion

Det er muligt at se vm i cykling via Eurosport. Hvis du opholder dig udenfor Danmark skal du bare bruge en VPN. En VPN kan give dig en dansk IP adresse, og så blokerer Eurosport dig ikke længere. Det er vigtigt at bruge en god og anbefalet VPN. De gratis VPN tjenester kan ikke anbefales, da de ofte giver problemer. Du kan med fordel bruge ExpressVPN, da de har 30 dages fuld returret.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk