Bedste Hong Kong VPN 2020 med sikkerhed i top

Du har sikkert hørt om ”Den Kinesiske Mur” eller ”Den Store Mur”, men har du hørt om den store kinesiske firewall i Kina? Dette bliver hyppigere og hyppigere brugt i forbindelse med sikkerhedsreglerne i Kina, som blokerer nogle af de mest benyttede hjemmesider på nettet. Indbyggerne frygter lignende tiltag i Hong Kong, og derfor er VPN-tjenester blevet utroligt populære i Hongkong.

FÅ TILBUD NU
Afprøv fordelene ved VPN helt risikofrit!

ExpressVPN giver mulighed for, at du kan returnere deres VPN inden for 30 dage - og der stilles ingen spørgsmål. Sådan kan du få alle fordelene ved VPN at føle, før du køber!

Bedste Hong Kong VPN

sikker internet

Hvis du overvejer at abonnere på en HK VPN tjeneste, har du flere at vælge imellem. Der er flere forskellige tjenester, som er i kategorien for bedste Hong Kong VPN. Vi har udvalgt fem vpn Hong Kong tjenester på baggrund af følgende årsager:

 • VPN HK med top sikkerhed: Du kan nyde den bedst mulige sikkerhed med de fem tjenester
 • HK VPN tjenester testet til at virke i Kina: De fem Hong Kong VPN tjenester omgår de kinesiske restriktioner. Dette er vigtigt, hvis der kommer fremtidige restriktioner i Hong Kong.
 • Hurtige tjenester: Du kan nyde hurtig Hong Kong VPN service med de fem valgmuligheder.
 • Servere i Hong Kong: HK VPN servere til når borgerne rejser på ferie.
 • Enormt antal af servere over hele verdenen: Generelt har de fem VPN tjenester et stort antal servere over hele verden.
 • Stærk kryptering: Kryptering af data ved anvendelse af disse VPN hk tjenester.
 • Apps: Apps til iOS og Android, samt software til MacOS og Windows

Sådan sætter du din VPN Hong Kong op

Det er nemt at sætte din VPN HK op, så du kan surfe online uden problemer.

Processen er som følgende:

 1. Foretag et valg af en passende VPN Hong Kong til din internetforbindelse. Vi anbefaler fem forskellige ovenfor.
 2. Download VPN-softwaren til smartphone, tablet, bærbare computer eller lignende
 3. Tilmeld dig til et abonnement på den pågældende VPN.
 4. Start en oprettelse til en forbindelse til en server i det relevante land til den tjeneste, som du ønsker at bruge. Fx skal du oprette forbindelse til en britisk server via en britisk IP-adresse, hvis du ønsker at se Netflix biblioteket fra Storbritannien.
 5. Opret et abonnement hos kanalens officielle website. I dette eksempel skal du abonnere på BBC i Storbritannien.
 6. Nyd en sikker internetoplevelse.

Hvem har brug for en VPN HK?

Alle har brug for en Hong Kong VPN. Uanset om du er fra landet, er flyttet dertil i forbindelse med arbejde eller studier, eller blot er på besøg som turist, er det en god ide at bruge en VPN HK tjeneste.

I Kina censurerer de borgernes adgang til Facebook, Google, og andre populære sider på nettet. Der er ikke den samme censur i Hong Kong, men det siges at de kinesiske autoriteter alligevel holder øje med borgernes internetaktivitet i Hongkong. Det alene bør være nok motivation til at benytte en VPN Hong Kong tjeneste.

I den næste sektion kan du få et uddybende svar på hvorfor det er en god ide at bruge en VPN Hong Kong tjeneste, når du er i landet.

Hvorfor har du brug for en Hong Kong VPN?

hong kong vpn

På skrivende fod har borgere i Hong Kong fri adgang til internettet. Der er kun meget få restriktioner, og de er ikke under den samme censur fra naboerne i Kina. Alligevel kan du opnå bedre sikkerhed og mere fortrolighedsbeskyttelse med VPN HK tjenester.

Fortrolighedsbeskyttelse med VPN Hong Kong tjenester

Alligevel går der rygter om at de kinesiske autoriteter overvåger Hong Kong borgernes internetaktivitet. De holder eftersigende øje med e-mails, online kommunikation og generel surfing på internettet. Derfor kan borgere, udvekslingsstuderende, turister og alle andre i Hong Kong nyde gavn af en VPN. En VPN krypterer al information, og det betyder at de kinesiske autoriteter ikke kan tjekke hvad du foretager dig online.

Forbedret sikkerhed med VPN HK tjenester

Hvis du rejser som turist til landet, kan du især nyde gavn af en HK VPN. En god VPN-tjeneste beskytter dig fra en stor mængde af online trusler som fx malware og anden form for virus. Dette er især relevant, hvis du rejser som turist til Hong Kong.

De fleste turister bruger i større eller mindre grad u-censurerede trådløse netværk til internet på hoteller, restauranter, cafeer , i lufthavne og andre offentlige steder. De offentlige internetnetværk er utroligt udsatte for databrud på grund af manglende kryptering og sikkerhed, og derfor er det en god ide at bruge VPN.

Er det muligt at downloade torrents sikkert via P2P med en VPN?

Ja, der er adskillige VPN Hong Kong tjenester, som understøtter torrenting. ExpressVPN er en af de HK VPN, som understøtter torrenting. Her behøver du ikke blot at tage vores ord for det. Det er en glimrende VPN-tjeneste med en 30-dages tilbagebetalingsgaranti. Det vil sige at du kan oprette dig, abonnere på tjenesten, prøve den af og altid have mulighed for at få dine penge tilbage. Der vil ikke blive stillet spørgsmål, så længe at du anmoder om dine penge retur inden for tilbagebetalingsperioden.

FÅ ExpressVPN NU
30-dages pengene-tilbage-garanti

Er det muligt at opnå adgang til nogle streaming platforme med VPN?

Ja, du kan opnå adgang til streaming platforme som fx Netflix, Hulu, ESPN, BeIN Sports, BBC og andre tjenester med en VPN HK tjeneste.

Fx har NordVPN mere end 5500 servere i tæt på 60 forskellige lande. Denne tjeneste fungerer uden problemer med Hulu, og Netflix. Du skal blot sørge for at have et abonnement til de tjenester, som du ønsker at anvende, og så kan du streame på de platforme. Surfshark er også en alsidig tjeneste, og de har færre servere (1700+), men også fejlfri til streaming på fx Amazon Prime Video og Netflix.

ExpressVPN har også fundet frem til en løsning rundt om Netflix VPN bandlysning. Du kan opnå adgang til forskellige Netflix biblioteker, Hulu og BBC iPlayer med ExpressVPN. Derudover understøtter denne VPN også torrenting, som er nævnt i den foregående sektion. ExpressVPN har mere end 3000 servere i næsten 100 forskellige lande, og det alene gør det til et af de bedste valg for vpn Hong Kong.

Er der er en gratis VPN Hong Kong?

vpn hong kong internet hastighed

Du kan finde gratis VPN-tjenester over hele verdenen. Det betyder at der også eksisterer muligheder for gratis Hong Kong VPN. Men du ender muligvis med at fortryde at anvende en gratis HK VPN.

Der er flere gratis VPN-leverandører, som er blevet taget i at fiske efter personlige oplysninger samt at videresælge brugerdata. Det betyder at mens du sparer penge på VPN Hong Kong, er du udsat for at dine personlige informationer som fx CPR-nummer, NemID, betalingsoplysninger, Facebook login eller lignende bliver kopieret. Det kan altså blive til en dyr fornøjelse at anvende gratis HK VPN.

Leverandører af gratis VPN skal også tjene penge. Måske er det ikke alle disse tjenester, der vælger at fiske efter data og at videresælge det, men der er andre bagsider ved denne historie. Gratis HK VPN tjenester er kendte for at bombardere med påtrængende markedsføring og masser af pop-up vinduer. Derfor kan det være en bedre ide at betale for en anerkendt tjeneste, som nævnt længere oppe.

Du kan heller ikke forvente en verdensklasse service med gratis Hong Kong VPN tjenester. Gratis tjenester har begrænsninger på download, hastighed samt udvalg af servere. Du kan måske tjekke din e-mail med gratis HK VPN (selvom det ikke er sikkert), men så kommer du nok heller ikke længere end det.

FÅ ExpressVPN NU
30-dages pengene-tilbage-garanti

Samlet anmeldelse af de bedste Hong Kong VPN

Du kan altså sørge for bedre beskyttelse, når du vælger en anerkendt Hong Kong VPN til streaming, torrent download, samt til levering af vigtige e-mails, at logge ind på din netbank osv. Med en god VPN HK tjeneste kan du føle dig tryg ved at din sikkerhed er i top, og der ikke er nogen, som er ude efter dine personlige data. Beskyt dine personlige oplysninger, mens du nyder en fejlfri forbindelse uden begrænsninger på hastighed, download, servere mm.

Jeg har været forfatter på dette websted lige fra starten. Og jeg støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende test! Jeg har mange års erfaring med emner på Internettet og privatliv. Derudover er jeg altid ajour og holder teamet informeret om den seneste udvikling, ikke kun til beskyttelse af privatlivets fred, men også om juridiske og lovgivningsmæssige spørgsmål.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

   Efterlad et Svar

   InternetBeskyttelse.dk