Bedste VPN til Hulu Danmark

Måske nogle af jer allerede kender streamingtjenesten Hulu. Den er en amerikansk platform, der er blevet mere og mere populær i Europa og Skandinavien over de seneste år. Det er ikke helt underligt, når man tager deres store udvalg af film og serier i betragtning. Foruden de kvalitetsproduktioner som Hulu selv står for. På trods af den stigende popularitet, så er Hulu stadig kun til at få fingerne i, hvis du befinder dig i USA. De prøver også at lukke nogle af mulighederne ned, så du ikke kan få adgang. Men her giver vi dig en guide til, hvordan du med en VPN kan blive ved med at få adgang til Hulu Danmark, så du ikke går glip af al underholdningen.

FÅ TILBUD NU
Afprøv fordelene ved VPN helt risikofrit!

ExpressVPN giver mulighed for, at du kan returnere deres VPN inden for 30 dage - og der stilles ingen spørgsmål. Sådan kan du få alle fordelene ved VPN at føle, før du køber!

Selv hvis du ikke har hørt navnet Hulu før, så har du med garanti hørt nogle af deres mest kendte produktioner som “Difficult People”, “Handmaid’s Tale”, “Casual” eller “Marvel’s Runaways”. Det er bare nogle få eksempler på, hvorfor Hulu og Hulu Plus Danmark er så efterspurgt uden for Amerika. Det ved denne streamingtjeneste dog også godt, og det er derfor, at de forsøger sig med nye tiltag, så internetbrugere, der ikke er amerikanere, ikke kan få fat i deres indhold. De vil gerne holde det eksklusivt.

Et af de tiltag, som Hulu har taget, kaldes en geografisk blokering. Det betyder i store træk, at hjemmesiden læser den IP-adresse, og hvis den kan se, at du sidder i et land, der ikke er USA, tja, så får du ikke adgang til hjemmesidens indhold. For at låse op for godteposen af film og serier ved Hulu Danmark, skal du altså sikre dig, at du har en amerikansk IP-adresse. En VPN for Hulu kan hjælpe dig med at skifte fra en dansk IP til en amerikansk i løbet af meget få klik med musen. Og så behøver du aldrig at gå glip af dit yndlingsindhold igen.

VPN er klart en af de nemmere og billigere måder at komme uden om disse blokeringer på. Så der er ingen grund til at rive alt op med roden og flytte til USA bare for at kunne se næsten afsnit. En VPN står for “virtuelt privat netværk”. Med en Hulu VPN kan du ændre din internettilkobling, så det ligner, at du benytter en anden IP-adresse, mens din rigtige IP forbliver skjult.

I praktiske termer betyder det, at du ved hjælp af en Hulu VPN kan “snyde” hjemmesiden til at tro, at du er i USA, og så undgå denne form for geoblokering. Det er også selvom du sidder hjemme på sofaen. Du kan gøre dette gennem en amerikansk IP på alle slags enheder, som Windows, Mac, iPhone eller Android. Samtidig med du får adgang til al muligt lækkert indhold, så beskytter en Hulu VPN din identitet og personlige oplysninger. Når du browser på nettet, er der nemlig ingen, der kan spore dig eller de sider, som du besøger. Anonymitet bliver mere og mere vigtig på nettet i dagens Danmark.

Hulu har dog prøvet at gøre det mere besværligt end før for dig at få adgang til deres indhold. Derfor har jeg sørget for at udvælge en liste med de bedste VPN for Hulu. Så er du sikret, at du ikke bliver skuffet, men vil have komplet adgang til at se Hulu i Danmark

ExpressVPN

expressvpn

ExpressVPN er klart en af vores favoritter. Det skyldes bl.a., at den kommer med en super hastighed, og at den klarer sig helt fantastisk på mange forskellige punkter. Den har en stabil forbindelse, så du ikke skal frygte, at du står uden internet – ligegyldigt, hvor du er i verden! Desuden så er det vigtigt at highlighte her, at denne VPN fungerer ekstraordinært godt med HD-streaming. Så undgår du at skulle hakke dig igennem din yndlingsserie.

Med over 100 servere tilgængelig i Amerika og split tunneling-funktion, så er du garanteret en sikker datatrafik. Du skal ikke være bange for, at et leak med dine personlige oplysninger kan ske. Det gode med ExpressVPNer også, at de har en 30 dages returret med tilfredshed eller pengene tilbage. Og desuden stiller de ingen spørgsmål til, hvorfor du er utilfreds. På den måde får du en gratis prøveperiode helt risikofri.

ExpressVPN er ikke bare en fantastisk VPN for Hulu Danmark, men den fungerer også super med andre streamingservices. Derudover har den et utal af funktioner, såsom ingen logføring eller kill switch, så dit privatliv er under konstant beskyttelse. Og internetbeskyttelse har aldrig været vigtigere! Til sidst vil jeg også gerne nævne, at de har en super kundeservice, der er tilgængelig 24/7. Og så er der kundeservice alle ugens dage. Jeg har selv haft fat i dem en enkelt gang, og de hjalp med lige med det samme. Du kan have 5 enheder tilkoblet på samme tid, så du og familien eller vennerne alle kan se Hulu i Danmark!

Besøg ExpressVPN


NordVPN

nordvpn

Hvis du tænker på at anskaffe dig en VPN for Hulu Danmark, så er NordVPN også en af de mest oplagte muligheder. Når det kommer til antallet af servere i USA, så er NordVPN helt utrolig med mere end 1000. Der er altså nok at vælge imellem, når du gerne vil se Hulu i Danmark. Serverne bliver også fortsat opdateret, så Hulu ikke kan blokere dem!

Et helt enormt antal severe i USA, Japan og Canada er dog ikke alt, som NordVPN har at byde på. Double VPN, Onion over VPN og servere mod DDoS-angreb er bare nogle af de få funktioner, der er med til at beskytte dit privatliv på nettet. En anden funktion, som jeg er særlig glad for, er kill switch. Kill switch gør, at din internetforbindelse bliver afbrudt hver gang, at Hulu VPN-tjenesten falder af. På den måde er du helt sikker på, at faktiske IP-adresse ikke bliver afsløret under nogen omstændigheder. Når det kommer til diverse sikkerhedstiltag er NordVPN altså helt i top.

NordVPN kan også byde på professionel kundeservice 24 timer i røgnet. De står altid klar med gode råd og midlerne til at finde en løsning, hvis der skulle opstå et problem. NordVPN står også klar med 30 dages tilfredshed eller pengene tilbage. Afprøv for derfor først om Hulu Danmark er noget for dig, og hvis du ikke er glad for det, så skal du bare bede om at få pengene tilbage. Ingen risiko.

Denne VPN har også et ry for at have en rigtig god hastighed, som nogle af selv dens nærmeste konkurrenter kan have svært ved at hamle op med.

Besøg NordVPN


Surfshark

SurfShark

Surfshark er efterhånden også kendt som en god Hulu VPN, efter den fik visse justeringer og opdateringer. Man kan hvert fald sige om Surfshark, at det er en Hulu VPN, der er meget brugervenlig og som måske imponerer mere end, hvad man regner med, når man først kaster sig over den.

Mange tænker måske, at det er fint nok af tage den gratis version af Surfshark. Der er dog flere ting, der kan tale imod dette. Den gratis version kommer nemlig ikke med de helt samme funktioner, og det er muligt, at Hulu vil opdage, at det er en Hulu proxy. Dermed vil du ikke komme uden om de geografiske blokeringer. Jeg anbefaler derfor, at hvis du vælger at afprøve Surfshark, så bør du tage Surfshark. Den har høj hastighed og bedre kvalitet og ydeevne som Hulu VPN.

Surfshark har nogle af de funktioner, som jeg nævnte tidligere – bl.a. kill swith, split tunneling, automatisk tilkobling, catapult hydraprofil. På den måde kan du trygt se Hulu i Danmark, da krypteringen er i top.

Surfshark vil stadig blive betegnet af mange som sikker, pålidelig og hurtig. Men når man sammenligner prisen, så er den måske endda dyrere end nogle af de andre VPN. Hvis du er usikker på, om en VPN for Hulu er pengene værd, så kan jeg dog fortælle dig et rick. Hotspot Shield har nemlig 45 dages fortrydelsesret. Det giver dig en form for prøveperiode, hvor du kan teste denne VPN helt uden risiko. Hvis Hulu Danmark ikke er noget for dig, eller du ønsker at teste andre Hulu VPN, kan du nemt bede om at få dine penge.

Besøg Surfshark


CyberGhost

cyberghost

CyberGhost har fået lidt af en makeover i nyere tid. Det gjorde, at den gik fra at være mediumkvalitet til at være en af de bedste services og VPN for Hulu på markedet. Den er helt fantastisk, når det kommer til at få adgang til geoblokeret indhold.

Hvad, der gør CyberGhost så unik, er kombination af dens brugerflade og de funktioner, der allerede er sat op på softwaren. Med ét klik er du klar til at se Hulu i Danmark. Dens fænomenale brugervenlighed gør den nem at finde rundt i selv for førstegangsbrugere. Det er en af de vigtige faktorer, der gør, at CyberGhost ligger så højt på listen over de bedste VPN til Hulu Danmark.

I forhold til antallet af severe i USA, så når CyberGhost op på mere end 200 af slagsen. De tilbyder også kundeservice på alle tider af døgnet og hele døgnet rundt. Som en ekstra service giver de dig 45 dage, hvor du kan returnere produktet, hvis du stadig ikke er tilfreds. Det betyder, at du kan prøve Hulu Danmark helt uden risiko. Jeg kan dog næsten garantere dig, at du ikke vil fortryde CyberGhost som VPN for Hulu.

Besøg CyberGhost


Private Internet Access VPN

privateinternetaccess

Private Internet Access VPN er en af de bedre VPN på markedet, når det kommer til at se Hulu i Danmark, men man må sige, at den ikke har samme kvalitet som de andre VPN’er højere på listen. Den er dog stadig ikke til at kimse af, og derfor fortjener Private Internet Access VPN også at være en af de helt klare favoritter til VPN for Hulu Danmark. Der findes mange gode grunde at købe denne, hvis du gerne vil have adgang til Hulu Danmark.

I forhold til de konkurrende VPN’er, så har Private Internet Access VPN lidt færre servere at gøre med. De beretter dog selv, at dette er bevidst valg, da de vil være sikre på at kunne kontrollere de forbindelser de har, så en tredjepart ikke overtager nogle af tilkoblingerne. Det er nemlig utroligt vigtigt for Private Internet Access VPN at beskytte dit privatliv bl.a. via politik om ingen logging. På den måde kan du trygt surfe på nettet eller se Hulu Danmark uden at skulle bekymre dig.

Det skal også siges, at fordi Private Internet Access VPN har færre amerikanske severe, betyder det ikke, at du ikke kan se Hulu i Danmark i ro og mag. Hvis du læser igennem min eller andres anmeldelser af Private  Internet Access VPN, vil du se, at den er utroligt effektiv. De fleste oplever nemlig en oplevelse af at føle sig tryg, og at deres livechat 24/7 er med til at gøre netop det. Så ved man, at man kan række ud, hvis problemer eller spørgsmål skulle poppe op. De 30 dages returret er også en sikring, så man først kan afprøve tjenesten og se, om den virker lige så godt som lovet. Tilfredshed eller pengene tilbage lige med et samme – og det er nemlig god service!

Besøg Private Internet Access

Konklusion

Selvom der måske ikke er en dansk Hulu endnu, så er der stadig mulighed få at få fat i alle Hulus kendte serier og film hjemme fra stuen. Du behøver ikke længere spørge “hvornår kommer Hulu til Danmark?”, men nærmere “hvornår kommer jeg til Hulu?” – med Hulu VPN kan du lade det ske i dag!

Jeg har været forfatter på dette websted lige fra starten. Og jeg støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende test! Jeg har mange års erfaring med emner på Internettet og privatliv. Derudover er jeg altid ajour og holder teamet informeret om den seneste udvikling, ikke kun til beskyttelse af privatlivets fred, men også om juridiske og lovgivningsmæssige spørgsmål.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

      Efterlad et Svar

      InternetBeskyttelse.dk