IPVanish VPN | Anmeldelse 2024

IPVanish

IPVanish VPN er en af de førende udbydere af VPN-tjenester på markedet. Der er tale om en komplet VPN service, som giver dig adgang til mere end 60 lande, og byder på et netværk på over 1400 servere. Derudover kan du nyde sikkerhed, anonymitet og endda krypteret datalagring med VPN IPVanish. Det kan du læse om i denne anmeldelse.

Se alle fordelene her
Besøg den officielle IPVanish hjemmeside

Komplet oversigt over tjenesten

Hvad er IPVanish VPN?

Med tjenesten får du mulighed for at surfe på internettet med hundrede procent anonymitet. VPN-tjenesten byder på et enormt netværk af mere end 1400 servere i over 60 forskellige lande. Derudover bliver der konstant tilføjet nye servere og lande til tjenesten.

Som noget unikt kan danske brugere nyde enorm gavn af VPN IPVanish, da en del af serverne er inden for dansk territorium. Det betyder at danske abonnenter kan nyde en optimal internethastighed i Danmark. Derudover åbner det også op for muligheden for at følge danske streaming tjenester, når danskere befinder sig i udlandet.

En lille smagsprøve på IPVanish lokationer

Abonnementer og priser

Du har mulighed for at abonnere på VPN IPVanish alene, eller vælge en kombo-pakke med både VPN og lagring af data.

Når du abonnerer på IPVanish VPN kan du nyde følgende:

 • Sikker adgang med dit trådløse internet
 • Du kan surfe anonym på internettet
 • Nyd fortrolighed af din placering & din IP adresse
 • Du får avanceret netværkskryptering
 • Brugere bliver beskyttet mod sporing af reklamer

Når du vælger at abonnere på IPVanish VPN samt lagring af data får du alt det førnævnte med i pakken. Derudover får du også følgende:

 • Automatisk synkronisering
 • Kryptering cloud back-up
 • Ukendeliggørelse af databærere
 • Komplet delingskontrol
 • App filredigering

Priser på VPN IPVanish

Priser på IPVanish VPN

Du kan abonnere på en individuel IPVanish VPN til kun 60 DKK per måned. Der er også en lang række muligheder for rabat ved fx et årligt abonnement på 480 DKK, og det giver dig en månedspris på kun 40 DKK.

Derudover bliver nye medlemmer budt velkomne med en 50 procents rabat på den første fakturering. Det vil sige at du kan betale 30 DKK for den første måned, eller 240 DKK for det første år. Hvis du vælger det årlige abonnement og gør et godt kup med tilbuddet, bliver det til en månedspris på kun 20 DKK. Husk at du skal betale årsabonnement på en gang, men det kan være pengene værd med den gode pris.

Priser på VPN IPVanish kombo-pakke med datalagring

Det er ofte dejligt at have flere tjenester samlet på et sted. På den måde skal du ikke bekymre dig om et hav af abonnementer, og det kan virke mere overskueligt. Derfor er der flere, som vælger at abonnere på kombinationspakken med VPN og datalagring hos IPVanish.

Faktisk er det en bedre handel en de førnævnte priser. Du skal kun betale 6 DKK mere for månedsabonnementet, som ligger på 66 DKK. Det årlige abonnement for VPN og datalagring er kun på 600 DKK. På den måde får du altså mulighed for at lagre op til 500 GB i en krypteret cloud tjeneste, samt alle de inkluderede tjenester, som nævnt længere oppe.

Igen er der mulighed for at nyde et tilbud på det første køb. Det betyder at du kan nyde en halvtreds procent rabat på den første månedspris og betale 33 DKK for det første måned. Men ikke overraskende kan det være bedre at gøre et kup med det første års abonnement, som du kan få til 300 DKK og spare 300 DKK.

30 dages fuld returret

Som du kan se er der gode priser på VPN IPVanish både med og uden datalagring. Ikke alene er der gode priser, men du kan også nyde en 30 dages fuld retturet. Det betyder at du sagtens kan tilmelde dig med det årlige abonnement uden at bekymre dig om at binde dig fra dag et.

Du har mulighed for at nyde gavn af den gode tilbudspris, prøve tjenesten af i 30 dage, og inden for den tidsperiode kan beslutte om tjenesten er noget for dig. Ellers skal du blot bede om dine penge tilbage, og der vil ikke blive stillet spørgsmålstegn ved det. Det er en stor fordel, som mange andre VPN udbydere ikke byder på.

Sådan bruger du IPVanish VPN

Du kan nemt oprette adgang til VPN-tjenesten fra din digitale enhed. Her skal du blot gøre følgende:

 • Klik på banneret nedenfor for at komme videre til VPN-tjenesten.
 • Opret et abonnement (månedspris, årligt abonnement).
 • Find den relevant opsætningsguide i henhold til din digitale enhed.
 • Læn dig tilbage og nyd VPN-tjenesten med adgang til over 60 forskellige lande.

Oversigt over VPN IPVanish

Nedenfor kan du finde en oversigt over alt det, som du får inkluderet med IPVanish VPN.

Anvendelse af IPVanish VPN

Når det kommer til anvendelse af en VPN-tjeneste som denne, er der visse områder, som brugere har mest interesse i. Derfor kigger vi på Kodi, Netflix og Torrents nedenfor.

Fungerer det med Netflix?

Ja, som noget unikt kan du anvende IPVanish VPN til at se Netflix. På den måde kan du åbne op for biblioteker i andre lande, og nyde film og serier, som du normalt ikke ville have adgang til.

VPN IPVanish Torrent

Du kan sagtens bruge denne VPN-tjeneste til torrent. Faktisk har folkene bag produktet valgt at dedikere en stor mængde ressourcer til P2P trafik. Derfor er der tale om en af de bedst tænkelige løsninger til torrents. Brugere kan nyde P2P trafik på alle servere, og der er glimrende hastigheder for såvel download som upload.

Nyd digital underholdning hos Kodi

Du kan anvende denne VPN-tjeneste til Kodi, som er en centraliseret løsning for digital underholdning. Det er en gratis, open-source software applikation, som giver brugere mulighed for at se sport og Tv fra hele verdenen. Når du anvender IPVanish Kodi, kan du bryde igennem censur og firewalls, som normalt ville forhindre dig i at streame visse ting på internettet.

VPN-tjenesten er også med til at beskytte din identitet, og dine personlige data. Hvis du fx bruger et offentligt netværk eller et delt netværk, kan du normalt være udsat for hackere på det samme netværk. Men hvis du anvender VPN IPVanish beskytter du dine personlige data mod lækage.

VPN IPVanish egenskaber

Det er naturligvis også vigtigt at kigge på den generelle brugeroplevelse af IPVanish i denne anmeldelse. Derfor kigger vi på apps, brugergrænseflade, indstillinger mm. nedenfor.

Operativsystemer

Du kan anvende VPN IPVanish med de fleste operativsystemer. Det betyder at du kan oprette forbindelse fra enheder som fx Apple, Google og Windows. Nedenfor kan du finde en oversigt over kompatible operativsystemer.

 • Android: 5.0 og nyere helt frem til den seneste stabile beta version
 • Apple iOS: 11.00 og nyere
 • Linuz: Debian eller RedHat baserede distroer
 • Router Firmware: Merlin, DD-WRT v2 og v3, Tomato, Asus-WRT
 • Windows: 8.1 og 10

Brug med Windows

ipvanish

Du kan sagtens sætte denne VPN op på Windows 7,8 eller 10. Ligesom med andre operativsystemer, vil du nyde IPv6 beskyttelse mod lækage. Det betyder at VPN-tjenesten kører al din internettrafik over IPv4 for at forhindre lækage fra IPv6 adresser.

Derudover er tjenesten også designet med en kill switch. Det betyder at produktets kill switch blokerer al netværkstrafik fra IP adresser, hvis forbindelsen til VPN-tjenesten går tabt. Trafikken bliver blokeret indtil at der er genetableret en sikker forbindelse på ny.

Brugergrænseflade

Der har muligvis været mere fokus på det tekniske fremfor det visuelle med produktets apps. De er ikke en fryd for øjnene, men dog er de nemme at bruge. Derfor behøver du ikke at være et teknisk geni for at anvende VPN IPVanish apps. Det er nærmest umuligt at gå galt i byen med de detaljerede indstillinger, som gør det nemt at sætte fx IPVanish iPhone op på din smartphone.

Indstillinger

Det er som sagt nemt at sætte IPVanish VPN op. Du skal blot følge opsætningsguiden på den officielle hjemmeside, efter at du har oprettet et abonnement. Klik dig ind på IPVanish Android, hvis du skal sætte det op til en Android enhed, klik på Windows, hvis du bruger Windows osv. Typisk vil du have det hele sat op i løbet af 2-3 minutter.

Andre applikationer

Du kan downloade en gratis VPN-app fra tjenesten og her er der tænkt på alle operativsystemer. Download en VPN IPVanish app til Windows, Apple iOS, Android, Mac, Fire TV, Linux, Google Chrome eller din router. Med mulighed for at installere produktet på din router kan du beskytte alle apparatet i hjemmet, selv hvis IPVanish ikke er installeret direkte på dem.

Få IPVanish VPN her

IPVanish VPN kundeservice

Du har flere muligheder for at få glimrende support fra denne VPN-tjeneste. Kundeservice arbejder 24/7 via live chatten, hvilket betyder at du altid har mulighed for at få live support. Det er glimrende, når det haster med at løse et problem. Generelt kan du forvente følgende IPVanish VPN kundeservice:

 • Hjælpecenter: Sektion med svar på ofte stillede spørgsmål (FAQ)
 • Live chat 24/7: Skriv direkte til supporten og få et hurtigt svar
 • E-mail: Send en e-mail via sidens kontakformular. Kundeservice sidder klar ved til tasterne til at hjælpe dig hurtigt.

Samlet VPN IPVanish anmeldelse

Denne VPN-tjeneste byder altså på alt hvad du har behov for med hensyn til sikkerhed, P2P trafik, Torrents, Netflix, apps, operativsystemer og meget mere. Det hele kommer til en attraktiv pris, og nye brugere kan endda få 50 % i rabat i løbet af det første år. Du har endda mulighed for at fortryde dit køb i op til 30 dage, og derfor er det en glimrende ide at prøve IPVanish VPN af.

9.2 Total Score
IPVanish anmeldelse

Design & Komfort
9.3
Funktioner & Fordele
9.5
Prisvenlighed
9
FORDEL
 • Tilbagebetalingsgaranti på 30 dage
 • Bred vifte af operativsystemer
 • Netflix venlig
 • P2P trafik til Torrents
ULEMPE
 • Mindre visuelt attraktivt design
 • Lidt høj normalpris
morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk