Ivacy VPN anmeldelse – en ærlig gennemgang

ivacy vpnVi er vilde med at teste VPN-tjenester af, og i dag kan du læse vores IVACY vpn gennemgang. Her kigger vi på den fremragende VPN, som byder på 275 servere på over 100 forskellige lokationer. Desuden har de 12.000 IP-adresser, og du kan forbinde tjenesten til helt op til ti enheder på samme tid. Det hele kommer til en lav pris helt ned til 7,5 kr. per måned. Læs meget mere i denne IVACY VPN anmeldelse.

Opret et abonnement
Få VPN IVACY for 7,5 DKK per måned

Find al information om denne VPN

Hvad er Ivacy VPN?

Kort fortalt er der tale om en VPN-tjeneste, der stammer fra Singapore, og som blev grundlagt i 2007. Når du abonnerer på tjenesten, lukker du op til 275 servere på over 100 forskellige steder. Det giver dig også adgang til de 12.000 tilgængelige IP-adresser. Der er mange, som benytter tjenesten til streaming på IVACY VPN Netflix, Hulu, BBC iPlayer og andre platforme. Det kan du læse meget mere om i vores anmeldelse af VPN IVACY.

Priser og abonnementer

Det er så nemt at finde ud af priserne på denne VPN-tjeneste. Der er en enkelt form for abonnement, og den eneste forskel er prisen. Her kan du vælge mellem følgende:

 • Månedspris: ca. 75 DKK per måned
 • Årligt abonnement: ca. 26 DKK per måned. Det faktureres en gang om året til 315 DKK.
 • Abonnement på 5 år: ca. 7,5 DKK per måned. Det faktureres ca. 450 DKK for fem år.

Det betyder altså at du kan nyde et eksklusivt tilbud og få VPN Ivacy helt ned til 7,5 DKK per måned. Desuden har du også mulighed for at nyde en tilbagebetalingsgaranti på helt op til 30 dage. Det betyder at du har mulighed for at oprette dig, prøve tjenesten af og bruge 30 dage på at beslutte om det er noget for dig. Med andre ord behøver du ikke at bekymre dig om at starte abonnement, da du kan få en lang smagsprøve, og derefter tage den endelige beslutning.

Det skal også nævnes at der er eksklusive pakketilbud, hvis du overvejer at starte flere abonnementer. Her skal du kontakte dem via multi-account@ivacy.com.

Når det kommer til betaling af dit abonnement, kan du vælge mellem adskillige betalingsmetoder. Du kan betale med kort som fx VISA, MasterCard, American Express m.fl, PayPal, kryptovaluta og maneg andre metoder.

Oversigt over Ivacy VPN

Vi har allerede gennemgået prisen og abonnementet, men det er naturligvis også vigtigt at du får et overblik over tjenesten. Det kan du se nedenfor.

Funktion Værdi
Logning? Ingen logfiler
P2P? Torrents er tilladt
Netflix US, FR, JP, UK, AU, DE, CA
Multi-login 5 login på samme tid
Dækkede lande Mere end 56 lande
Understøttede OS Android, iOS, Windows, MacOs, Linux, Chrome, Raspberry pi, Kodi, Kindle, Windows Phone
Pengene-tilbage-garanti 30 dages fuld returret
Protokoller TCP, UDP, L2TP, IKEV
Trafikdata Ubegrænset
Kryptering Anerkendte krypteringsteknologi: AES 256-bit
IP-adresse Ubegrænset
Servere 1.000+

Sådan bruger du tjenesten

Du kan nemt og hurtigt komme i gang med at anvende denne VPN-tjeneste. Her skal du blot følge disse trin:

 • Klik dig videre til VPN IVACY fra banneret nedenfor denne liste.
 • Tilmeld dig VPN-tjenesten.
 • Download den app, som der passer til din enhed.
 • Vælg land eller by, som du ønsker at oprette forbindelse til.
 • Klik på ”connect” for at lancere forbindelsen.

Gå videre til IVACY VPN

Du har detaljerede opsætningsvejledninger på deres hjemmeside. Desuden kan du også modtage god og hurtigt support døgnet rundt, som du kan læse mere om lidt længere nede. Først vil vi gennemgå hvad du kan bruge tjenesten til, og her starter vi med fokus på IVACY VPN Netflix, som mange er interesserede i.

Ivacy VPN Netflix

Vi testede IVACY VPN Netflix, og det fungerede glimrende. Du kan streame serier, film og meget mere uden buffering og forsinkelse. Der er adgang til syv IVACY VPN Netflix regioner med denne tjeneste, som er USA, Frankrig, Storbritannien, Australien, Canada, Japan og Tyskland. På den måde er du godt dækket ind med adgang til mange forskellige interessante Tv-serier, film, dokumentarer mm.

ivacy vpn netflix

Torrent med VPN Ivacy

Det er også et enormt stort plus at der er mulighed for torrents på de dedikerede P2P VPN Ivacy servere. Desuden har tjenesten også servere til Kodi. Igen skal det nævnes at der ikke er begrænsninger for båndbredde, og derfor kan du gå lige så vild med torrent og IVACY VPN Netflix, som du har lyst til.

ivacy vpn

Egenskaber

Selvfølgelig går en tjeneste som IVACY op i ”privacy”, altså fortrolighed, når det nærmest er en del af deres navn. De har en legitim nul-log politik, og din e-mailadresse bliver kun opbevaret til fakturering. Ifølge deres fortrolighedspolitik overvåger de ikke følgende, som de heller ikke logger:

 • Antal gange du har oprettet forbindelse
 • Browserhistorie
 • Data, som du har opnået adgang til
 • DNS-forespørgsler fra din side.
 • Log på forbindelse
 • Tildelte IP-adresser med denne VPN
 • Originale IP-adresser
 • Online browseraktiviteter
 • Udgående trafik

Dertil skal det også nævnes at det er en VPN-tjeneste med standard kryptering samt 256-bit kryptering i militærgrad. Der er flere forskellige protokoller, og her kan vi nævne UD, OpenVPN, L2TP, IKeV og IPSEC. Desuden er VPN Ivacy designet med en kill-switch. Det betyder at din internetforbindelse lukkes ned i tilfælde af lækage.

ivacy-vpn-IP

Hvordan er Windows klienten?

Hvis du bruger Windows, vil du blive glad for at høre at denne VPN-tjeneste er kompatibel med Windows 7, 8, 8.1 og 10. Ligesom med de andre applikationer kan du nyde DNS og Ipv6 beskyttelse mod lækage. Der er tale om en utrolig brugervenlig oplevelse. Du kan følge trin for trin med skærmbilleder, og generelt er det en meget intuitiv platform.

Brugergrænseflade

Brugergrænsefladen kommer i et simpelt og minimalistisk design. Det gør det nemmere for brugerne at navigere applikationen, og at finde ud af hvordan tjenesten bruges.

Indstillinger

Der er adskillige personer, som ønsker at anvende de manuelle indstillinger, til opsætning af en VPN. Derfor er det vigtigt at analysere netop det område. Du kan heldigvis nemt manuelt indstille VPN IVACY på stort set alle enheder. Der er mulighed for at opsætte indstillingerne på Apple Tv, spillekonsoller som Xbox og PlayStation, Linux, smart Tv, routere, Blackberry og meget mere.

ivacy vpn indstillinger

Andre applikationer

Du kan downloade apps til stort set alle de systemer, som du sikkert kan komme i tanke om. Der er VPN IVACY apps til Android, Windows, Mac og iOS.

Der er tale om en brugervenlig oplevelse, som er designet med fokus på det, som du sikkert anvender app’en til. Derfor kan du benytte funktioner som ”streaming”, ”unblock” (oplåsning), og ”sikkert download”. Under hver funktion finder du andre valgmuligheder som fx Amazon Prime eller BBC under ”streaming”. Det er en glimrende metode til overlade arbejdet til applikationen. Når du fx vælger BBC, vil din app søge efter den bedste server til streaming i det land, og sende dig videre til hjemmesiden for den streamingtjeneste.

ivacy vpn

Alt i alt er vi tilfredse med deres apps, og det er der også mange andre, som der er. Fx bliver deres app vurderet til omkring 4,5  ud af 5 stjerner i Apple Store, mens Android-brugere samlet set vurderer dem til 4,2 stjerner i Google Play Store.

Besøg IVACY VPN

Sådan er VPN IVACY kundeservice

Der er tale om den bedst mulige support på siden. Du har mulighed for at kontakte kundeservice 24/7. Her kan du bruge følgende valgmuligheder:

 • E-mail: support@ivacy.com for support eller apps@ivacy.com for produktrelaterede spørgsmål.
 • Kontaktformular: Udfyld formularen direkte på deres hjemmeside.
 • Live chat: Start live support når som helst, hvor som helst.

De giver endda mulighed for at besøge dem direkte på deres kontor. Det er måske ikke så relevant for danskere, men hvis du er i Singapore, kan du besøge dem på: PMG Pte. Ltd. 38, Beach Road #29-11 South Beach Tower Singapore 189767.

Ivacy Trustpilot anmeldelser

Nu til dags træffer de fleste købsbeslutninger på baggrund af bedømmelser fra andre brugere. Derfor er det glimrende at denne VPN-tjeneste bliver rost til skyerne på Trustpilot. På skrivende fod er der mere end 1000 vurderinger, og tæt på 90 % af dem er ”fremragende” til fem stjerner. Her bliver VPN-tjenesten bland tandet rost for prisen, kundeservice og brugervenligheden.

Samlet Ivacy VPN anmeldelse

Det er en god tjeneste til at opnå adgang til servere i mange forskellige lande. Der er fokus på sikkerhed og brugervenlighed, som kommer til en god pris. Du kan betale helt ned til 7,5 DKK per måned, og nyde problemfri streaming og downloading på anonym vis på nettet. Faktisk kan du nærmest lige så godt prøve det af, da det kommer med en tilbagebetalingsperiode på op til 30 dage. Opret dig i dag, og brug den næste måned, for at finde ud af om det er noget for dig.

8.8 Total Score

Design og komfort
9.5
Funktioner og fordele
9
Prisvenlighed
10
FORDEL
 • Gode bedømmelser på Trustpilot, i App Store, Google Play Store
 • Attraktiv pris
 • Streaming med Netflix, Hulu, BBC iPlayer mm.
 • Support 24/7
ULEMPE
 • Du skal vente på tilbagebetaling i 48 timer
 • Ikke oversat til dansk
morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk