VyprVPN anmeldelse – VPN uden tredjeparter

vyprvpnI dag får du mulighed for at læse om et af markedets bedste VPN-tjenester i vores VyprVPN anmeldelse. Der er tale om en objektiv vurdering af VPN-tjenesten efter at vi har testet den på flere digitale enheder som iOS, Android og Windows. Læs om denne prisvenlige VPN-leverandør med mere end 700 servere på over 70 placeringer i mere end 60 forskellige lande.

Tjek priserne ud
Opret dig som VPN VyprVPN kunde

Tilbagebetalingsgaranti på 30 dage

Hvad er VyprVPN?

Der er tale om en VPN-tjeneste fra Schweiz, som har et godt netværk med over 700 servere på 73 placeringer blandt 64 lande. Selvom der er tale om en europæisk tjeneste, er de skam ikke begrænset til Europa. Der er også servere i Asien, Mellemøsten, Sydamerika, Afrika, Centralamerika, Nordamerika og Oceanien.

Allerede nu kan vi nævne at en af de største fordele ved denne tjeneste, er at serverne ejes og administreres af Vpn Vypr. Modsat konkurrenterne er der ingen tredjepart hostingudbydere involverede. Det resulterer i en af de mest sikre VPN-tjenester på markedet.

VPN VyprVPN Abonnementer og priser

Der er også muligvis tale om markedets bedste pris, når det kommer til Vypr VPN. Her kan du vælge at abonnere på en plan på 12 måneder 7,17 eller betale månedsabonnement måned for måned. Alle priserne inkluderer denne samme adgang og de samme fordele til VPN-tjenesten. Nedenfor kan du se priser på VPN VyprVPN:

vyprvpn priser

Det vil sige at det koster dig mindre end en kop kaffe for månedsprisen, når du vælger at abonnere på enten 12 eller 36 måneder. Sjældent har vi set så gode priser, og det bliver faktisk bedre endnu.

Der er en tilbagebetalingsgaranti på 30 dage, når du opretter et abonnement på Vypr VPN. Det betyder at du kan oprette dig, prøve tjenesten af, og benytte de 30 dage til at beslutte hvorvidt du ønsker at forblive kunde. Der bliver ikke stillet spørgsmål om hvorfor du ikke ønsker tjenesten, og du kan nemt få dine penge tilbage. Det skal blot gøres inden for 30 dage. Her skal du blot gøre følgende:

  • Klik på banneret nedenfor for at komme videre til VPN Vyprvpn.
  • Opret et abonnement på 1 eller 12 måneder.
  • Prøv tjenesten af i 30 dage og beslut om du ønsker dine penge tilbage.

VPN Vypr til business

Du har også mulighed for at abonnere på Vpn VyprVPN til forretningsmæssige formål. Her har VPN-tjenesten især tænkt på entreprenører, journalister, eller andre forretningsmænd, som rejser en del.

Der er to forskellige valgmuligheder til forretningsmæssige formål. Du kan enten vælge standard Vypr VPN for business, som byder på mulighed for flere brugere, globale business servere, og en dedikeret account manager. Der er også mulighed for at abonnere på Vypr VPN for Business Cloud. Her får du en dedikeret IP-adresse, din egen dedikerede server, hurtig og nem installering og meget mere.

Priserne går ned til 1820 DKK per år, alt afhængigt af hvilket forretningsabonnement du vælger. Der er altid mulighed for at lægge ud med en gratis prøve, og dermed få en smagsprøve af tjenesten. Du kan klikke på banneret længere oppe, som også fører dig videre til forretningspakken af tjenesten.

Oversigt over tjenesten

Nedenfor kan du finde en oversigt over alt det som du får med, når du abonnerer på VPN VyprVPN.

Funktion Værdi
Logning? Ingen logfiler
P2P? Torrents er tilladt
Netflix US, UK, FR, CA, AU, DE
Multi-login 5 login på samme tid
Dækkede lande Mere end 73 lande
Understøttede OS Android, iOS, Windows, MacOs
Pengene-tilbage-garanti 30 dages fuld returret
Protokoller WireGuard, robust VPN,IPsec, OpenVPN, Chameleon
Trafikdata Ubegrænset
Kryptering Anerkendte krypteringsteknologi: AES 256-bit
IP-adresse 200.000+
Servere 700+

Sådan bruger du denne VPN-tjeneste

Du skal blot oprette et abonnement, downloade den passende Vypr VPN applikation til din digitale enhed, og så kan du nyde tjenesten. VPN-tjenesten tilbyder blandt andet på en banebrydende Chameleon™-teknologi, som bryder igennem begrænsende netværk i de lande, som forsøger at kontrollere internetadgangen. Når du opretter et abonnement kan du også nyde DNS-beskyttelse, som beskytter dit netværk mod angreb fra hackere. Læs videre for at læse mere om hvad du får med i pakken, når du anvender Vpn VyprVPN.

Fungerer det med Netflix?

Ja, du kan streame Netflix med VPN VyprVPN fra enhver lokation i verdenen. Du kan endda også streame andre populære tjenester som Hulu, Prime Video, Apple Tv, HBO Go, YouTube, ESPN+, MLB.tv, BBC iPlayer, Sky Go, NFL Gamepass, ITV, den britiske Channel 4, Eurosport, Vudu og andre populære tjenester. Opret blot et abonnement til tjenesten og nyd at kunne streame Netflix, Hulu og meget mere fra hele verdenen.

vyprvpn-netflix

Kan Vypr VPN bruges til Torrent?

Ja, du har mulighed for P2P og BitTorrent med denne VPN-tjeneste. Det er en almen udbredt funktion, som mange søger, når de bruger VPN. Derfor er det et stort plus at det følger med hos Vypr VPN. Du skal blot oprette et abonnement, og så kan du nyde denne funktion.

VPN VyprVPN egenskaber

vyprvpn

Når du abonnerer på denne tjeneste, kan du nyde mere end 200.000 IP-adresser. Der er tale om en VPN-tjeneste, som ikke logger dine data og der er ingen involverede tredjeparter. Nedenfor gennemgår vi nogle af de områder, som er vigtigst i forbindelse med en tjeneste som VPN VyprVPN.

Windows client

VPN-tjenestens Windows klient kommer i et lækkert, brugervenligt design. Designet minder mest af alt som en mobil app, der åbner op i et vindue. Her kan du se status på din forbindelse, foretrukne placering, og med et enkelt klik kan du starte eller afbryde forbindelsen. Som standard er placeringerne sorteret efter land, men du har også mulighed for at organisere dem efter kontinent eller ping-tidspunkt. Der er også mulighed for at gemme favoritter af dine foretrukne servere.

Brugergrænseflade

vyprvpn

Det hele kommer i et utroligt brugervenligt design. Lige så snart at du har oprettet din konto, giver hjemmesiden dig valgmuligheden for at vælge mellem applikationer til Windows, Android, Mac osv.

Du har mulighed for at sætte dele helt op manuelt, men du kan også sagtens downloade en app fra siden, åbne filen, installere den, følge instruktionerne og indtaste dit brugernavn og adgangskode. Så er du klar til at surfe rundt på servere over hele verdenen.

Indstillinger

Det er nemt at sætte din nye VPN-tjenesten op. På hjemmesiden kan du finde 30 forskellige opsætningsvejledninger til vypr ios, Android Tv, Apple Tv, Blackberry, Linux, Chromebooks og meget mere.

VPN-tjenesten flotter sig med at love at de ikke logger nogen form for brugerdata. Her behøver du ikke blot at tage ordet for det, da Vypr VPN satte en uafhængig undersøgelse op i 2018. Den undersøgelse bekræftede at tjenesten ikke logger eller deler din aktivitet, og det gør det til en af de bedste VPN-tjenester på markedet.

Andre applikationer

vyprvpn

Der er som sagt et bredt udvalg af applikationer med denne VPN-tjenestne. Du har blandt andet mulighed for at downloade en vyprvpn iphone iOS app. Med den app kan du nemt vælge server placeringer alt efter navn, eller hastighed. Ligesom med den tidligere nævnte Windows klient, kan du også gemme servere under dine favoritter i din iOS app.

Dog skal det nævnes at iOS app’en ikke har alle de samme funktioner som Android. Der er ikke nogen blokering af URL, og der er heller ingen kill switch (der er kill switch til andre appliktioner med tjenesten). Dog er der stadigvæk mulighed for at indstille din iOS app til automatisk forbindelse til Vypr VPN, når du logger på et usikkert trådløs netværk. Du kan også indstille en personaliseret DNS, eller sætte app’en op til automatisk genoprettelse af forbindelse til VPN, hvis den pludselig går tabt.

Det kan godt være at applikationer til Android, iOS og andre systemer ikke er dybt imponerende med sine funktioner. Men i sidste ende kommer de i et flot, brugervenligt design, som er enkelt at bruge. Det vigtigste er at du nemt kan oprette forbindelse til VPN med disse applikationer ved hånden.

Vypr VPN kundeservice

Der er glimrende muligheder for support. Først og fremmest er systemet designet til at kunne give dig svar på de fleste spørgsmål. Du kan benytte søgefunktionen, og/eller navigere rundt i hjælpecenteret og få svar på det meste.

Du har også mulighed for at kontakte Vypr VPN-kundeservice via e-mail. Når du klikker på ”Contact Support” (Kontakt support på dansk), kan du udfylde en kontaktformular og sende den afsted.

Der er også mulighed for direkte at chatte med live chatten, og det er hurtigere og nemmere. Vi havde en glimrende oplevelse med live chatten, som svarede hurtigt og venligt.

Samlet VPN VyprVPN anmeldelse

Hvis du søger en simpel VPN-tjeneste med et brugervenligt design til en god pris, er det her nok et glimrende valg. Du kan betale helt ned til 10 DKK per måned for Vypr VPN, som du hurtigt kan sætte op med alverdens applikationer. Der er endda tilbagebetalingsgaranti på 30 dage, som gør at du har mulighed for at fortryde dit køb. Men du kommer nok ikke til at fortryde det, da det giver mulighed for streaming af alverdens tjenester over hele verdenen, anonym færd på internettet, og meget mere. Prøv selv VyprVPN af i dag.

Prøv 30 dage gratis med VyprVPN

8.8 Total Score

Design & Komfort
10
Funktioner & Fordele
8
Prisvenlighed
10
FORDEL
  • Egne servere uden involverede tredjeparter
  • DNS-beskyttelse
  • Kill Switch funktion
  • 700+ servere
ULEMPE
  • Mangler Kill Switch i iOS
morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk