Xtra-PC Anmeldelse – et lille USB apparat der fornyer din gamle computer

Har du også en oplevelse af at din elektronik har en udløbsdato? Det føles ofte som om, at så snart garantien udløber på en bærbar computer sker der et eller andet. Hokus pokus, så lukker programmer ned på mærkelige tidspunkter og pc’en bliver ubærligt langsom at håndtere. Efter min mening findes der ikke noget mere irriterende, og jeg har en fornemmelse af at det er med vilje fra producentens side. Heldigvis eksisterer der fikse løsninger som Xtra-PC som kan hjælpe en gammel pc et langt stykke vej. Du kan yderligere læse nedenfor min Xtra PC Anmeldelse.

Køb her
Denne USB kan gøre din gamle pc utroligt hurtig!

Træt af din gamle og langsomme computer? Kast det ikke endnu. Gør det nyt igen med Xtra-PC!

Sidst opdateret den: 22. maj 2022

Har du heller ikke råd til en ny computer hvert andet år?

Prisen på en ny pc eller MacBook er efterhånden, ligesom prisen på en ny smartphone, næsten umulig at betale, og ofte er det som om computere har en udløbsdato som altid melder sin ankomst lige efter garantien udløber. I sådan et tilfælde skal man først til at indsende computeren til diagnosticering før computeren kan repareres, og det i sig selv kan hurtigt koste en halv formue.

Desuden, står man uden mulighed for at arbejde eller svare på mails i den tid det tager, og det er noget der får de fleste voksne til at ryste i bukserne. Jeg har fundet et godt alternativ til folk som ikke vil smide deres gamle elektronik ud, eller folk som bare ikke har råd til at købe nyt hvert andet år: den lille Xtra PC usb. I denne Xtra Pc anmeldelse, vil jeg give dig min grundige indsigt samt nyttige tip.

Køb her

En lille ekstern computer der optimerer din nuværende computer

Det lyder alt sammen meget smart, men hva er Xtra-PC? Klar mere på min Xtra PC Anmeldelse nedenfor.

Helt simpelt forklaret er det et lille usb stik som har et alternativt styresystem til din computer. Når det bliver taget i brug vil stikket forbipassere det nuværende styresystem, som oftest enten er Windows eller IOS, og i stedet bruge et system som er langt mere ukompliceret og overkommeligt for computeren at køre. Windows bliver rigtig hurtigt tungt at afvikle for ældre computere, og ved man lidt om IT er det oftest dér problemet ligger når teknologien begynder at køre langsommere.

hva er xtra pc

Xtra PC anmeldelse til alle som ikke har råd til en ny computer

Xtra-PC giver det gamle apparat et boost, så du kan starte forfra med et lynhurtigt system som ikke har flere års fil-downloads og softwareopdateringer, der fylder unødvendigt på din hard drive.

Et simpelt produkt

Xtra Pc usb, er netop dét navnet siger det er. Et lille flash-drev som kan indsættes i enhver USB port på din computer. Der er ingen ledninger, ingen batterier, ingen lange installations-manualer og der findes massere af instruktions- og beskrivelses videoer online. Selve produktet er ikke større end et normalt USB-stik; et par cm bred og fem-seks cm lang, og har man det i hånden virker det holdbart.

At bruge produktet er lige ud af landevejen:

 1. Forbind din Xtra PC USB ved at putte den i en USB port i den langsomme computer
 2. Følg de simple retningslinjer der dukker op på din skærm
 3. Brug din “nye” og hurtige computer!
xtra-pc

Xtra PC Anmeldelse: Det er super nemt at bruge Xtra-PC

I nogle tilfælde vil det være nødvendigt at “reboote” din computer. Det er ikke så kompliceret som det lyder. Når du starter din computer, skal du trykke på en tastatur-knap for at åbne en menu man kalder BIOS. I de fleste tilfælde vil denne knap være F12, men du kan google præcist hvilken knap der er tale om på din egen computer. Når menuen åbner skal du vælge Xtra-PC på USB. Jeg synes at selv den svære installation er nem.

Køb her

Fordele ved Xtra PC USB

Nu er det her jo et Xtra PC anmeldelse, så her kommer nogle fordele og ulemper jeg fandt efter at have afprøvet den lille gadget selv.

Brugervenlighed:

Opsætningen af Xtra PC USB er super nem at tilgå, og der er mange instruktionsvideoer at finde på youtube, i tilfælde af at man finder noget svært.

Hurtig opsætning:

Installation og opsætning er ikke kun simpel, men er også hurtigt klaret. Det tog ikke lang tid før jeg kunne bruge min gamle maskine igen, i ny og hurtigere udgave.

Pris:

Sætter man prisen på produktet op imod prisen på en ny computer, eller prisen på diagnosticering og reparation, er dette en langt billigere løsning.

Ingen skadelig software :

Når Xtra PC USB er på plads er det som at logge ind på en helt ny maskine, også i den forstand at der ikke længere er noget såkaldt “malware” i styresystemet. Sjovt nok er dette ikke noget de selv reklamerer med, men det er helt sikkert en betydningsfuld fordel i dag hvor skadelig software eller virus virkeligt kan gøre stor skade.

Det kan være svært at forstå præcis hvad Xtra-PC gør hvis man ikke er så IT-kyndig. Følger man bare instrukserne til punkt og prikke, og så behøver man dog ikke forstå mere specifikt hvad det gør, og så skal man nok blive glad for købet.

Da jeg selv var lidt skeptisk til at starte med, endte jeg med at sende min Xtra-PC til min far, for at se hvad han syntes og læse om hans Xtra PC Anmeldelse:

Selv jeg, som ikke ved noget som helst om computere, kan bruge denne lille gadget. Jeg har ingen anelse om hvad den gjorde, men jeg kan komme på internettet meget hurtigere nu, end jeg kunne før.
Min Far

Det er sjældent jeg er helt solgt, men hvis min far kan navigere denne pc usb, så kan alle.

xtra-pc usb reviews

Xtra Pc usb gør din gamle computer hurtig som ny igen

Xtra PC-Pris, Returnering og Refundering

Der findes flere forskellige udgaver af Xtra pc usb, og prisen afhænger af hvor hurtigt du vil have din “nye” pc til at køre, samt hvor meget plads du ønsker til filer og billeder. Der er tre modeller at vælge imellem, som er Xtra Pc Turbo 16, Xtra Pc Turbo 32 og Xtra Pc Pro 64.

xtra-pc-pris

Den billigste har 16 GB lagringsplads. Den dyreste løsning kører dobbelt så hurtigt som den billigste løsning. Samtidig har den 64 GB lagringsplads i modsætning til de 16 GB.

Køb her

Konklusion

Helt overordnet synes jeg Xtra-PC usb er et produkt som er værd at prøve af før man investerer halvdelen af sin formue på en ny pc eller mac. Produktet er super værdifuldt for brugeren som mest af alt surfer på internettet, kigger på videoer, svarer på mails og administrerer regneark. Det lille usb stik kan virkelig sætte gang i en ældre maskine, og kan spare dig mange penge og besvær. Jeg håber du finder, at Xtra Pc anmeldelse er nyttig. Du kan efterlade en kommentar nedenunder om dine tanker om dette produkt.

8.7 Total Score
Xtra-PC Anmeldelse

Funktioner
9
Værdi for pengene
8
Ease of use
9
FORDEL
 • Brugervenlighed
 • Hurtig opsætning
 • Pris
 • Ingen skadelig software
ULEMPE
 • Opsætning kan tage tid

Jeg har været forfatter på dette websted lige fra starten. Og jeg støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende test! Jeg har mange års erfaring med emner på Internettet og privatliv. Derudover er jeg altid ajour og holder teamet informeret om den seneste udvikling, ikke kun til beskyttelse af privatlivets fred, men også om juridiske og lovgivningsmæssige spørgsmål.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

   Efterlad et Svar

   InternetBeskyttelse.dk