Zenmate VPN | Anmeldelse 2024

Zenmate VPN

Du kender det sikkert godt. Der er boksekamp, foldboldkamp eller et nyt afnsit af en tv serie, som du er låst ude fra at se. Enten fordi du befinder dig i det forkerte land, eller fordi du ikke har råd til at betale. Der findes en løsning på problemet, og løsningen er helt simpel: En VPN. Zenmate VPN er en af de VPN services som findes på markedet i dag, og jeg har taget et kig på om det er den du skal vælge.

Zenmate VPN Introduktion

Zenmate VPN er tysk, og underligger derfor tysk lov. Generelt er det en service som har hvad de fleste Europæere skal bruge når de leder efter beskyttelse og hjemmeside-oplåsning på internettet. Jeg har taget et kig på hvordan deres service fungerer i forhold til de større udbydere på markedet. Desuden kigger jeg på om de kan konkurrere på pris, hastighed, sikkerhed og brugeroplevelse. Der findes allerede et par Zenmate VPN anmeldelser på internettet. Jeg prøver her at give et svar på, hvem der vil blive rigitig glad for denne VPN service, og hvorfor.

Priser og Abonnementer

ZenmateVPN er en af de billigere muligheder på markedet. De prissætter deres produkt ligesom stort set alle andre: Jo længere du binder dig til servicen, des mindre betaler du pr måned.

zenmate priser

Deres månedlige pris er lidt i den dyre ende. Det bliver lidt billigere hvis du binder dig til 12 måneder. Zenmate pris kører også regelmessigt tilbud på de længere bindinger, og har lige nu 3-årig bindingsperiode for billige penge. 

Køb Her

Zenmate VPN-gennemgang: VPN-resume

Funktion Værdi
Logning? Ingen logfiler
P2P? Torrents er tilladt
Netflix US, FE, DE, UK
Multi-login 5 login på samme tid
Dækkede lande Mere end 74 lande
Understøttede OS Windows, macOS, Linux, Android, iOS
Pengene-tilbage-garanti 30 dages fuld returret
Protokoller OpenVPN (TCP, UDP), L2TP, PPTP
Trafikdata Ubegrænset
Kryptering Anerkendte krypteringsteknologi: AES 256-bit
IP-adresse Ubegrænset
Servere 3.500+

Hvordan er ZenmateVPN i brug?

Overordnet synes jeg at ZenmateVPN virkelig gør deres produkt meget let tilgåeligt og brugervenligt. Zenmate testen er overordnet positiv pga. deres hurtige download-tider, og høje krypterings-standard samt gode privatlivs-regler. De gør det nemligt meget tydeligt, at der ikke bliver gemt nogle log-filer på kunder, så brugere altid er anonyme når de er på VPN Zenmate serverne.

Netflix

Ud af alle de VPN udbyderes hjemmesider jeg har kigget på, er ZenmateVPN nok den nemmeste at navigere, hvis man dog kan læse engelsk. På hjemmesiden er der mange vejledninger til dét en normal VPN bruger har spørgsmål om, som for eksempel hvordan man låser op for Youtube, Spotify, Netflix, NFL og HBO. Man kan derfor nemt bruge deres Zenmate netflix vejledning hvis man kunne tænke sig adgang til den Amerikanske indhold på streaming-siden. Zenmate VPN låser effektivt op for alle disse services in min test.

Deres Academy side har desuden let læselige forklaringer på hvad en VPN og en Proxy er, og hvorvidt de hhv. er lovlige.

Torrent

ZenmateVPN tilbyder servere som er optimeret specielt til torrenting, så du får ekstra hurtig download. Jeg har prøvet at downloade torrent filer ved hjælp af P2P-protokollen og downloadhastighed var stor uden afbrydelser overhovedet.

VPN’ens Funktioner

Der er flere brugbare “features” ved ZenmateVPN, de mest nødvendige har jeg listet herunder.

Kill Switch/ EverSecure

En funktion som jeg mener alle VPN udbydere skal tilbyde. En kill switch vil automatisk afbryde din internetforbindelse hvis du taber forbindelsen til din VPN. Det betyder at du ikke lige pludseligt surfer ubeskyttet på internettet uden du ved det med VPN Zenmate.

DNS lækagebeskyttelse

Dette sørger for at din DNS ikke bliver lækket. En DNS lækage er en sikkerhedsfejl som i værste fald kan betyde at din forbindelse ikke bliver oprettet gennem den sikre VPN tunnel. I stedet bliver din forespørgsel dirigeret gennem “normalt netværk”, og din internet udbyder vil kunne spore din aktivitet. Dette vil ikke være en mulighed med VPN Zenmate.

“Location Monitoring”

Dette er en feature som kan fortælle dig hvor du på nuværende tidspunkt udgiver dig for at befinde dig, samt logger hvor meget servertid du har på den nuværende server.

Hvordan virker VPN Zenmate på Windows og IOS?

Zenmate VPN har en brugerflade som er rigtig nem at bruge. Den er kompatibel med de nyeste Windows versioner, samt de seneste IOS versioner. Desuden er den til at bruge på Android og kan også udelukkende indstalleres i en browser-udgave.

Zenmate VPN

Det tager kun to minutter at downloade og installere Appen, som egentligt sætter sig selv op. Den kommer desuden med de korrekte brugerindstillinger, så du ikke behøver at pille ved noget når du starter brug af din nye VPN.

Zenmate VPN

Du kan også gå i detajler med dine indstillinger. VPN Zenmate har virkeligt oppet sig på dette punkt for nyligt, og du kan nu (hvis du vil) redigere i de indstillinger du kunne have lyst til, inklusive hvilken VPN protokol du vil gøre brug af, ændre porte osv.

Hvilke andre fordele er der ved at bruge VPN Zenmate?

Det er vigtigt at understrege at vores privat-liv næsten er ikke-eksisterende online nu til dags. Dine data bliver logget af din internetudbyder, de hjemmesider du besøger, og de apps du har downloaded på din telefon. En VPN ligesom ZenmateVPN kan beskytte disse informationer fra at blive videresolgt til trejdepart. Du er dermed bedre beskyttet, hvis du eller din internetudbyder skulle blive udsat for et hacker angreb.

Kundeservice

ZenmateVPN har gennemgået en stor udvikling de sidste par år, men jeg er stadigvæk ikke super imponeret over deres kundeservice. Der er ikke nogen live chat tilgængelig, så det eneste du er efterladt med, er en kontakt-fomular, som du kan udfylde og lade deres support medarbejdere vende tilbage til dig. Det er dog en positiv faktor, at man nemt kan få svar på de fleste af sine spørgsmål, på deres hjemmeside.

Konklusion

Den korte konklusion er: VPN Zenmate er i ikke i toppen eller i bunden af konkurrenterne på markedet. De har et fint produkt, som er nemt tilgåeligt for den uøvede internet- og computer bruger.

Den lange konklusion er: Denne VPN er et godt produkt til den normale europæiske internetbruger, som kunne tænke sig at gøre brug af Zenmate VPN Netflix, og som tænker meget over streaming-kvalitet og internet hastighed. Er det vigtigt for dig, at du kan se det nyeste afnsit af din yndlings Amerikanske TV serie, og bruger du meget tid på HBO er dette produkt også noget for dig.

8.8 Total Score
Zenmate VPN

Hastighed og ydeevne
8
Værdi for pengene
9
Funktioner
9
Privatliv og sikkerhed
10
Brugervenlighed
8
FORDEL
  • Ingen logfiler
  • P2P klar
  • EverSecure
  • Ubegrænsede enheder
ULEMPE
  • Kundesupport

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk