Bedste Eksklusive Rabat VPN 2024

rabat vpn

En VPN kuponkode er en rigtig god måde til at spare penge på, alt imens at du beskytter dine personlige data. Leder du måske efter en helt bestemt VPN rabatkode? Jeg har lavet en liste her over alle de VPN-kuponkoder og rabat VPN, som jeg har været i stand til at forhandle mig frem til med udbyderne. Og de er alle eksklusive for jer læsere her på internetbeskyttelse.dk!

Mine eksklusive VPN tilbud

Jeg må også virkelig takke jer, mine følgere, for jeg havde nok ikke kunne forhandle mig frem til de har VPN tilbud uden jer. Jeg kan ikke takke jer nok for at vende trofast tilbage til min hjemmeside, da det nu er blevet til en af de mest besøgte websteder, når det handler om beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed på internettet. Og nu også med tilbud VPN! Det er ikke kun mig, der har lagt mærke til det – men også de større firmaer. De gik derfor med til, at jeg kunne give jer attraktive rabatkode VPN, som I nu kan nyde godt af!

ExpressVPN Kupon: 49%

ExpressVPN er den bedste VPN udbyder i 2024 med en ny generation af sikkerhedstjenester, og utroligt hurtige hastigheder. Spar op til 49% betal kun 6,22€ om måneden i stedet for heftige 12,07€/måneden. Læs vores anmeldelse.

49% RABAT
 • 3.000 servere i 94 lande
 • Lightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP protokoller
 • 5 samtidige forbindelser
 • 5 dages pengene-tilbage-garanti

NordVPN Kupon: 66%

NordVPN er en af markedets bedste VPN tjenester i 2024. Ikke blot kan de tilbyde fænomenal sikkerhed, men også lynhurtige hastigheder. Spar op til 66%. Betal kun 3,49€ om måneden i stedet for heftige 10,49€/måneden. Læs vores anmeldelse.
nordvpn
66% RABAT
 • 5.601 servere i 60 lande
 • WireGuard, OpenVPN (UDP/TCP), IKEv2/Ipsec protokoller
 • 6 samtidige forbindelser
 • 6 dages pengene-tilbage-garanti

SurfShark VPN Kupon: 82%

SurfShark VPN er blandt vores anbefalede VPN tjenester i 2024. Med sine drøngode sikkerhedstjenester og lynhurtige forbindelse kan Surhshark VPN fås med 82% rabat. Betal kun 2,49€ om måneden i stedet for heftige 12,95€/måneden. Læs vores anmeldelse.

surfshark
82% RABAT
 • 3.200 servere i 100 lande
 • WireGuard, IKEv2, OpenVPN protokoller
 • samtidige forbindelser
 • dages pengene-tilbage-garanti

Atlas VPN Kupon: 81%

Atlas VPN er en af de bedste VPN tjenester i 2024. Øg din sikkerhed og bevar din hastighed med denne fænomenale VPN tjeneste. Spar op til 81%. Betal kun 1,75€ om måneden i stedet for heftige 9,69€/måneden. Læs vores anmeldelse

atlas-vpn
81% RABAT
 • 750 servere i 45 lande
 • WireGuard, IKEv2/IPSec protokoller
 • samtidige forbindelser
 • dages pengene-tilbage-garanti

PrivateVPN Kupon: 79%

PrivateVPN er en af vores anbefalede VPN tjenester i 2024. Med sin høje sikkerhed og lynhurtige forbindelse, er det en af de bedste på markedet lige nu. Spar op til 79%. Betal kun 2,08€ i stedet for heftige 10,39€/måneden. Læs vores anmeldelse.

privatevpn
79% RABAT
 • 200 servere i 63 lande
 • OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec protokoller
 • 10 samtidige forbindelser
 • 10 dages pengene-tilbage-garanti

Sådan Får du De Bedste VPN Tilbud

Der er rigtigt mange VPN udbydere på markedet. De er alle sultne efter kunder, og det betyder at de ofte giver gode tilbud. Det giver altså god mening at anskaffe sig en rabat VPN. Ved at bruge en vpn kode sparer du nemlig penge, uden det går ud over kvaliteten. Ved at bruge vpn kuponer kan du altså få en VPN af høj kvalitet til en lav pris.

rabat vpn

For at finde de bedste VPN kode tilbud skal du starte med at finde de bedste VPN tjenester. Det er kun et godt tilbud, hvis du får kvalitet for pengene. Bare fordi en VPN tjeneste er billig betyder det ikke, at den er pengene værd. Der er desværre mange VPN tjenester på markedet, der ikke er værd at bruge tid eller penge på. Din første opgave er altså, at finde VPN tjenester af høj kvalitet.

Min liste over ekslusive VPN kuponer indeholder udelukkende VPN udbydere af højeste kvalitet. Læs godt op på de forskellige tjenester, og find frem til de 2-3 muligheder der passer dig bedst. Nu kan du så gå på jagt efter gode tilbud på disse udvalgte tjenester.

Kilder til VPN Tilbud

Undersøg om hver af de udvalgte tjenester har et nyhedsbrev. VPN udbydere sender ofte vpn kuponer ud til dem, der abonnerer på nyhedsbrevet. Hvis de sender dig en vpn kode kan du ofte spare mange penge. Du kan også med fordel søge på Google efter rabatkoder. Du søger bare efter VPN udbyderens navn og ord som “rabat vpn”, “vpn kode”, “vpn tilbud” eller “vpn kuponer”. Hvis du ikke får fingre i vpn kuponer på en af disse måder, så prøv at kontakte VPN udbyderen. Bare spørg om de ikke er søde at sende dig en vpn kode. Det skader ikke at spørge, og mange udbydere giver gladeligt rabat vpn.

Hvis du ikke gider bruge så mange kræfter på det, så lad mig gøre arbejdet for dig! Jeg er altid på jagt efter vpn kuponer og nye rabat vpn. Hver gang jeg finder et godt tilbud, så lægger jeg det op på denne side. Så gem denne side i dine Bogmærker. Så kan du altid finde siden frem igen, når du har brug for en vpn kode.

Undgå Tredjeparter der Vidersælger VPN til Tilbudspris

Når du søger rundt på internettet efter vpn kuponer vil du nok falde over tredjeparts-sælgere. Det er hjemmesider der sælger en VPN tjeneste, som de ikke selv udbyder. De sælger altså en anden VPN udbyders produkter. Der er ikke noget galt i vidersalg som sådan, men det skumle er, at de ofte sælger til tilbudspris.

Normalt gør sådan en mellemmand priserne højere. Hvordan skulle de ellers tjene penge på, at sælge en andens produkt? En typisk mellemmand køber billigt fra producenten, og sælger det så lidt dyrere til kunden. På den måde kan de tjene sig en profit.

vpn kuponer

Problemet med Tredjeparter

Men de tredjeparter der vidersælger VPN har priser der er lavere end hos producenten. Hvordan kan det lade sig gøre, og hvordan tjener de en profit? Det kan ske på forskellige måder, men det er altid skummel:

 • Nogle sælgere udnytter vpn kuponer til at købe 100-vis af abonnementer på tilbud. De sælger så disse konti videre med fortjeneste. De har dog typisk brudt VPN udbyderens regler. Du risikerer derfor at din VPN konto bliver lukket. Denne slags udnyttelse af kuponerne gør også, at det er sværere selv at finde en god vpn kode. Man bør altså ikke støtte sælgere, der bruger den slags beskidte tricks. Du sparer desuden flere penge ved selv at finde en kupon og få en rabat vpn.
 • Nogen gange er der tale om hackede VPN konti. Sælgeren har altså hacket sig adgang til en anden brugers betalte VPN tjeneste. De vidersælger så denne konto til dig. Da de ikke har betalt noget for den, så scorer de hele salgsprisen. Sådan en konto er i princippet hæler-varer, og du kan komme i store problemer for at købe den. Der er også stor sandsynlighed for, at kontoen vil blive spærret indenfor kort tid.
 • De helt skruppeløse sælgere køber VPN konti med stjålne kreditkort. På den måde betaler de nærmest ingenting for en konto, som de så sælger videre til dig. Sådan en konto er købt for stjålne penge, og det er altså ulovligt for dig, at købe den af tyven. Du risikerer også at politiet finder frem til dig, og tror at du har stjålet kreditkortet.

Det er altså ganske risikabelt at købe fra disse tredjeparts-sælgere. Den eneste legitime måde at få en rabat vpn på er altså ved at bruge en vpn kode.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er en VPN?

VPN står for “Virtual Private Network”. Når du bruger en VPN så dannes der en privat forbindelse imellem dig, og VPN tjenestens server. Denne forbindelse er krypteret, hvilket betyder at ingen kan se med – ikke engang din internetudbyder. Din forbindelse til internettet kører så igennem denne server. Det betyder at dit privatliv beskyttes, og at din lokation skjules.

Du kan løse mere om, hvad en VPN er, i vores artikel: Hvad er VPN?.

Hvordan vælger man den bedste VPN udbyder?

Hvilken VPN udbyder der er bedst afhænger af dine behov. Du skal altså gøre dig det helt klart hvorfor du gerne vil have en VPN.

 • Hvis du gerne vil se dansk TV fra udlandet, så skal VPN udbyderen have danske servere. Ikke alle VPN tjenester har VPN servere i Danmark, men det er nødvendigt for at se dansk TV.
 • Ønsker du udelukkende at udvide dit Netflix bibliotek, så skal VPN tjenesten have Amerikanske servere.
 • Går du primært op i at omgå censur, og beskytte dit privatliv? Så er det vigtigste at VPN udbyderen er i et land, hvor privatlivets fred er sikret.
 • Under alle omstændigheder bør du sikre dig at:
  • Hastigheden er tilpas høj
  • Forbindelsen er stabil og uden afbrydelser
  • Dine personlige oplysninger er i gode hænder

Der ligger meget arbejde i at finde den bedste VPN udbyder. Jeg har selv testet mere end 50 forskellige VPN tjenester. Mange af dem var spild af tid og penge. Der er dog ikke nogen grund til, at du gentager alt det hårde arbejde. Jeg deler ud af mine erfaringer her på bloggen, og anbefaler kun de bedste VPN udbydere.

Hvorfor er det vigtigt at bruge en VPN?

Hvad du laver på internettet vedrører ikke rigtigt andre mennesker. Den danske stat er dog begyndt at overvåge alle danskere i ekstrem grad. Logningsbekendtgørelsen har eksempelvis tvunget alle danske internetudbydere til at overvåge deres kunder. De ting du søger efter, og de hjemmesider du besøger, gemmes altså i en stor database. Som det er lige nu, har du ikke noget privatliv på internettet i Danmark. Med en VPN bliver din internetforbindelse dog krypteret, og du får privatlivet tilbage igen.

vpn kode

En god VPN får dig også udenom det danske internetfilter og andre former for censur. Du kan desuden komme udenom geo-blokeringer, og dermed streame film og serier.

Er disse VPN tilbud og rabatkoder stadig aktuelle?

Ja, alle rabat VPN og vpn kuponer her på siden er stadig aktuelle. Jeg holder løbende siden opdateret. Gem eventuelt siden i dine Bogmærker, så du kan finde den når du skal bruge en VPN kode.

Hvordan bruger man disse VPN tilbud?

Det er nemt nok! Du behøver hverken at bruge copy/paste eller printe noget ud. I stedet kan du bare trykke på knappen “FÅ RABAT”, hvorefter du sendes videre til VPN-udbyderens officielle hjemmeside. Din VPN rabatkupon er på det tidspunkt allerede aktiveret. Her vil du kunne se de eksklusive rabat VPN, som jeg kan tilbyde i samarbejde med udbyderne. Og du kan hurtigt og nemt gennemføre dit køb!

Kan jeg bruge vpn tilbud på mit eksisterende VPN abonnement?

Det afhænger fuldstændigt af den enkelte rabat vpn. Mange steder kan du kun bruge en vpn kode når du opretter dig som ny abonnenent. Nogle gange bliver der dog også uddelt vpn kuponer til eksisterende kunder. Det er derfor altid et forsøg værd. Det skader heller ikke at kontakte VPN udbyderen. Du kan spørge dem, om det er muligt at tilføje din vpn kode til dit eksisterende abonnement.

Kan jeg bruge mere end en enkelt rabatkode for at spare endnu mere på mit VPN abonnement?

Der er ofte flere forskellige vpn kuponer til den samme VPN tjeneste. Hvorvidt du kan bruge mere end en enkelt vpn kode ad gangen, afhænger igen af VPN udbyderen. En typisk rabat vpn lader dig kun indtaste en enkelt af dine vpn kuponer. Her er du altså tvunget til at nøjes med den bedste vpn kode. Det skader dog aldrig at spørge VPN udbyderen, om du kan få en dobbelt rabat vpn.

Konklusion

Jeg tester løbende VPN tjenester af, og er altid på udkig efter gode tilbud. Her på siden samler jeg alle de bedste vpn kuponer jeg finder. Er du på udkig efter en rabat vpn, så er ovenstående liste altså mine anbefalinger.

InternetBeskyttelse.dk