Sådan kan du se Formula E i 2024

Er du vild med stærke maskiner, og har kastet din kærlighed over den elektriske variant af Formel 1? Men er du ikke helt sikker på, hvordan du kan få adgang til at se Formel E ? Så skal du blot læse videre her. Vi giver dig en grundig guide til, hvordan du kan se Formel E i Danmark, eller hvor end du er.

PRØV HER
Se Formel E med ExpressVPN uden problemer

Med ExpressVPN får du en VPN, der tilbyder 30 dages pengene-tilbage-garanti. Derudover giver vi dig et særtilbud, hvor du kan få 12 måneder + 3 måneder gratis, og derved spare op til 49%

Sidst opdateret den: 14. april 2024

Hvordan se Formel E: De bedste streamingsider til begivenheden

Der er adskillige sider, hvordan se Formel E på i Danmark. Dog, skal det nævnes, at begge sider er under den samme distributør. Der er nemlig tale om Eurosport og Discovery+. Disse kanaler hører begge under det, vi gamle kender som ”Eurosport-pakken.”

Hvordan se Formel E i Danmark, skal du derfor tegne abonnement på Eurosport via deres streamingside, eller via din TV-udbyder. Eurosport Player koster 129kr om måneden, og lader dig se Formel E live i hele Europa.

Eurosport er en sammenslutning af mange forskellige sportsproducenter, der sender sportsindhold til hele Europa. Med et medlemskab til Eurosport får du altså ikke kun adgang til at se Formel E i Danmark, men også store cykelløb, OL og meget andet.

Se Formel E i Danmark

Hvordan se Formel E: De bedste gratis streamingsider

Der er alternativer til Eurosport, som ikke koster nogle penge, hvor kan man se Formel E gratis live. Vi har særligt været glade for at bruge Ziggo Sport i Holland, RTBF i Belgien og Channel 4 i Storbritannien til se Formel E gratis live. Det kan spare dig mange penge, hvis du er på et lille budget, at bruge disse gratiskanaler.

Det helt store problem med dem er dog, at de er underlagt georestriktioner. Det er dog heldigvis muligt at omgå disse georestriktioner, når du vil se Formel E i Danmark. Nedenfor giver vi dig en lille guide til, hvordan man gør.

Sådan ser du Formel E udenfor tilgængelighedszonen

Problemet, når du vil se Formel E live og bruge en af de frie kanaler, eller se Formel E live i udlandet på Eurosport Player på dansk er, at det kan være geoblokeret. Georestriktioner er i bund og grund en begrænsning på streamingindholdet, der skal sikre at streamingkanalen ikke bryder sine rettigheder mht. Formel E live. Disse kanaler køber sig nemlig ind på rettigheder, men må kun distribuere Formel E live til kontraktuelle aftaler.

Formel E live

Derfor sporer disse streamingkanaler din geolokation via din IP-adresse, og kan på den måde vurdere, om du falder indenfor deres demografiske målgruppe eller ej. Hvis du ikke gør, bliver du låst ude af indholdet. På den måde kan streamingsiderne sørge for at holde styr på, at deres rettigheder ikke bliver brudt. Det er dog muligt at omgå disse georestriktioner, hvilket vi vil vise nedenfor.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af april 2024

Hvordan se Formel E online med en VPN

For at se Formel E live hos gratiskanalerne, bør du skaffe dig en VPN. Der findes mange forskellige VPN tjenester på markedet, og derfor bør du afsøge, hvilke krav du har til en VPN, og hvilke tjenester der kan opfylde disse krav. Vi har mange forskellige anmeldelser her på siden af VPN tjenester, som du kan dykke ned i.

  1. Vælg en VPN, som kan opfylde de behov du har. I dette tilfælde er det, at du gerne vil kunne se Formel E live, på en af gratiskanalerne. Vi vil til enhver tid anbefale ExpressVPN til streaming af Formel E
  2. Skriv dig op til VPN tjenesten, og installer appen på din enhed, hvis der er en app
  3. Efter installationen skal du vælge den server, der passer til den kanal formel e, som du vil se. Hvis du vil se Formel E live på hollandske Ziggosport, skal du vælge den hollandske server, den belgiske for RTBF, den engelske for Channel 4, og den danske for Eurosport.
  4. Herefter går du til den streamingside, som du vil benytte, og se Formel E: Eurosport, Discovery+, Ziggosport, RTBF, Channel 4

Hvordan ser man Formel E med ExpressVPN gratis

Som så mange andre, lover ExpressVPN en 30 dages pengene-tilbage-garanti. Men ExpressVPN er dog ikke som de andre VPN tjenester. Hos dem kan du nemlig få adgang til at se Formel E i Danmark i 30 dage, uden at skulle stå til ansvar overfor, hvorfor du annullerer dit abonnement.

ExpressVPN stiller nemlig ingen spørgsmål ved, når du annullerer dit abonnement. Det vigtigste er blot, at du sørger for at annullere dit abonnement indenfor de 30 dage, så der ikke når at blive trækket penge fra dit kort.

ExpressVPN har et enormt godt kundeservice, der altid står til rådighed for spørgsmål eller ønsker om prøveperioder. Du kan altså bruge denne prøveperiode til at se Formel E i Danmark, uden nogen binding what-so-ever.

Hvordan Se Formel E

De bedste VPN tjenester til at se Formel E

Der er mange forskellige VPN tjenester på markedet i dag. Derfor bør du altid sætte dig godt ind i, hvilke behov du har for din VPN tjeneste, og hvilke VPN der kan opfylde disse behov. I dette tilfælde er der tale om, at du gerne vil se Formel E, og derfor skal du vælge en VPN tjeneste, der har tilstrækkelige servere og tilstrækkelig serverhastighed, til at kunne se streaming med den.

Nedenfor har vi samlet de bedste VPN tjenester til netop dette. Vi har vurderet disse ud fra et bredt spektrum, såsom pris, brugervenlighed, kundeservice og sikkerhed.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Hvordan se Formel E: Fordelene ved VPN

Der er mange fordele ved at bruge en VPN. Du får ikke blot adgang til at se Formel E i Danmark på danske og udenlandske kanaler, men du får også adgang til meget andet streamingindhold. Du kan eksempelvis bruge en VPN tjeneste til at udvide dit Netflix katalog, eller HULU-katalog. Her er det altså en fordel at vælge en betalt VPN tjeneste, da disse ofte har flere servere og hurtigere serverhastigheder.

Derudover kan du bekæmpe censur, da en VPN tillader dig at omgå geoblokeringer – også dem, der er sat op af diverse regeringer.

Til slut skal det selvfølgelig nævnes, at en VPN først og fremmest er et sikkerhedsværktøj. De er designet til at gøre deres brugere mere sikre på internettet og sikre folks privatliv. Derfor vil du få forbedret din generelle online sikkerhed med en VPN.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af april 2024

Hvordan se Formel E: FAQ

Hvad er Formel E?

Formel E er en fuldstændigt elektrisk race-serie, der skal ses som en pendant til Formel 1.

Formel E Kalender 2023

E-Prix Bane – Land Dato
R1 – Mexico City ePrix 2023 Autódromo Hermanos Rodríguez – Mexico 14 Januar
R2 – Diriyah ePrix 2023 Riyadh Street Circuit – Saudi Arabien 27 Januar
R3 – Diriyah ePrix 2023 Riyadh Street Circuit – Saudi Arabien 28 Januar
R4 – Hyderabad ePrix 2023 Hyderabad Street Circuit – Indien 11 Februar
R5 – Cape Town ePrix 2023 Cape Town Street Circuit – Syd Afrika 25 Februar
R6 – São Paulo ePrix 2023 São Paulo Street Circuit – Brazilien 25 Marts
R7 – Berlin ePrix 2023 Tempelhof Airport Street Circuit – Tyskland/td> 22 April
R8 – Berlin ePrix 2023 Tempelhof Airport Street Circuit – Tyskland 23 April
R9 – Monaco ePrix 2023 Circuit de Monaco – Monaco 6 Maj
TBA TBA 20 Maj
R11 – Jakarta ePrix 2023 Jakarta International e-Prix Circuit – Indonesien 3 Juni
R12 – Jakarta ePrix 2023 Jakarta International e-Prix Circuit – Indonesien 4 Juni
TBA TBA 24 Juni
R14 – Rome ePrix 2023 Circuito Cittadino dell’EUR – Italien 15 Juli
R15 – Rome ePrix 2023 Circuito Cittadino dell’EUR – Italien 16 Juli
R16 – London ePrix 2023 ExCeL London – Storbritannien 29 Juli
R17 – London ePrix 2023 ExCeL London – Storbritannien 30 Juli

Formel E Kørere 2023

formula e drivers

Konklusion på, hvordan man kan se Formel E

Som vi forhåbentligt har vist i denne artikel, er det muligt at få adgang til at se Formel E i Danmark eller hvor end du er. Det kan eksempelvis være via et medlemsskab hos Eurosport, eller via en VPN og gratiskanalerne i Holland (Ziggo Sport), Belgien (RTBF) eller Storbritannien (Channel 4). Du kan omgå disse georestriktioner med ExpressVPN, prøv gratis i 30 dage.

Hvis du interesserer dig for motorsport generelt, vil du også få glæde af vores artikel om Formel 1 lige her.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk