Se Paramount+ i 2024

Streamingtjenesten paramount plus er for nyligt kommet til Danmark. De fleste danskere er allerede bekendt med meget af det indhold, der nu er at finde på paramount +. Serier fra Paramount Pictures inkluderer eksempelvis The Affair og Dexter, der begge er ganske populære. Nu kan man sikre sig adgang til disse populære serier igennem paramount + streaming. Men hvad hvis man har problemer med at tilgå paramount plus streaming? Det sker let, hvis man befinder sig i udlandet. Paramount plus streaming er nemlig kun tilgængeligt i specifikke lande. Heldigvis er der en måde, at komme udenom begrænsningerne på.

FÅ TILBUD NU
Hvordan kan man se Paramount+ overalt?

Med ExpressVPN kan du tilgå Paramount+ uanset hvor du befinder dig. Du kan endda få adgang til USA indhold! Det er risikofrit, med pengene-tilbage-garanti.

Lande med Paramount Plus

Der er teknisk set ikke noget i vejen for, at kunne streame paramount plus i hele verden. Det hele foregår jo på internettet, og det er som udgangspunkt åbent. Paramount + har imidlertid valgt at blokere for adgangen fra stort set hele verden. De tilbyder altså kun paramount + streaming til nogle ganske specifikke lande.

Paramount plus streaming har været tilgængeligt i USA siden den 4. Marts 2021. Det var det første sted de lancerede. Sad man i Danmark, så kunne man altså ikke få lov til at se paramount plus streaming på det tidspunkt. Paramount + ville kigge på din IP adresse, og vurdere at du ikke var i USA. De ville så blokere for din adgang til at streame.

paramount plus

Den 25. Marts 2021 åbnede de så endeligt op for paramount plus streaming i Danmark. Nu lukker paramount + altså danske IP adresser ind. Men alt er stadig ikke helt godt! Indholdet på paramount plus er nemlig forskelligt, alt efter om du er i Danmark eller USA. Der er flere film og TV serier på paramount + streaming for dem, der befinder sig i USA. Det har ikke noget med prisen eller teknologien at gøre. Paramount + streaming har bare valgt at diskriminere på baggrund af hvilket land du besøger dem fra.

Paramount + Streaming uden Begrænsninger

Det er frustrerende ikke at blive givet fuld adgang til paramount plus streaming. Du betaler trods alt for det! Men hvis du er på ferie udenfor Danmark eller USA, så bliver du blokeret. Du kan altså ikke få lov til at se de film og programmer du betaler for! Det er heller ikke fair, at amerikanerne får mere indhold for pengene. Hvis du betaler for paramount plus streaming så skal du selvfølgeligt kunne se det hele.

Heldigvis er det muligt at komme udenom disse begrænsninger. Ved at bruge en VPN kan du nemlig ændre din IP adresse. Det er din IP adresse der afslører, hvilket land du befinder dig i. Hvis du er på solskinsferie i Spanien, så har du en spansk IP adresse. Tager du til Sverige på skitur, så har du en svensk IP adresse. Paramount plus kigger altså på din IP adresse for at vurdere hvor du befinder dig. En VPN tillader dig at vælge en IP adresse fra et andet land.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af april 2024

VPN til Fri Paramount+ plus Streaming

Det er ganske ligetil, at åbne op for paramount plus med en VPN. Du gør blot følgende:

  1. Vælg en anbefalet VPN udbyder på vores liste. Vi anbefaler ExpressVPN
  2. Installér udbyderens VPN app på din computer, telefon eller tablet
  3. Åben app’en og vælg en server fra Danmark på listen
  4. Vent nogle få sekunder til forbindelsen er oprettet
  5. Klik dig nu ind på Paramount Plus: paramountplus.com

Når du følger disse fem skridt, så ændres din IP adresse til en dansk IP. Det betdyder at Paramount + tror du sidder i Danmark, også selvom det slet ikke er tilfældet. Nu kan du altså se paramount plus streaming fra et hvilket som helst sted i verden.

Hvis du sidder i Danmark, så kan du også overveje at vælge en VPN server fra USA. Det vil nemlig give dig en amerikansk IP adresse, og det kan betyde adgang til mere indhold på paramount +. Mange streaming-tjenester har et større katalog af film og tv-serier til amerikanske besøgende.

De Bedste VPN til Paramount Plus Streaming

Der er stor konkurrence på VPN markedet, og det er selvfølgeligt en god ting. Jo flere VPN udbydere der er jo, mere er de nødt til at konkurrere på prisen. Du kan altså takke den stor konkurrence for, at priserne på VPN er så lave som de er. Desværre er der også mange VPN udbydere der sænker prisen ved at spare på kvaliteten. Sådan en dårlig VPN egner sig ikke til at paramount + streaming. Der vil nemlig typisk være problemer med hastigheden og stabiliteten. Det betyder at streamingen går i stå, og tager lang tid om at komme i gang igen. Nogle gange afbrydes streamen helt. De dårlige VPN udbydere er også svære at få fat i, eller tilbyder slet ikke kundeservice.

VPN markedet er altså lidt af en jungle. Vi har heldigvis gjort arbejdet for dig, og har testet alle de store VPN tjenester. Resultatet er denne liste, med de bedste VPN til paramount plus:

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Hver af disse VPN tjenster lever op til vores skrappe krav til streaming-VPN’er. De giver en stabil forbindelse med høj hastighed, så du kan se paramount + streaming uden afbrydelser. Sikkerheden er i top, og de beskytter dine personlige oplysninger. De har servere i Danmark, USA og mange andre lande. Sidst, men ikke mindst, så tilbyder de allesammen god og hjælpsom kundeservice. Er der nogensinde problemer, så er de altså lette at få fat på.

Brænd Ikke Fingrene på Gratis VPN

De mest udspekulerede svindlere på VPN markedet lokker med gratis VPN. Det er selvfølgeligt ganske fristende, at åbne op for paramount plus streaming med en gratis VPN. Du betaler jo allerede for Paramount, så hvorfor også betale for en VPN? Problemet er imidlertid, at disse “gratis” VPN tjenester fungerer på en skummel måde. Husk på, at det langt fra er gratis at drive en VPN virksomhed. Selv hvis de sparer på kvaliteten, og tilbyder et dårligt produkt, så koster det dem stadig penge. De tilbyder selvfølgeligt ikke gratis VPN af deres hjertes godhed. De har bare en anden forretningsmodel. De lader dig bruge deres VPN uden at betale, men til gengæld overvåger de dig. De indsamler en masse oplysninger om hvad du laver på internettet. De oplysninger kan de så sælge til reklame-bureauer og andet.

paramount plus

Der er altså ikke tale om en gratis VPN. Du betaler for den: bare med dit privatliv i stedet for dine penge. Du betaler også med din tid, da de gratis VPN tjenester ofte er frustrerende at arbejde med. De sparer som sagt alle steder de kan. Hastigheden er altså typisk for ringe til paramount + streaming. Hvis streamen endelig går i gang, så stopper den let efter få minutter. Sikkerhed og privatliv går de gratis VPN tjenester ikke op i. Kundeservice tilbyder de heller ikke: hvorfor skulle de det, når du alligevel ikke betaler dem noget?

Hvis du gerne vil prøve kræfter med en VPN uden risiko, så er der bedre alternativer. Jeg anbefaler at du dropper den gratis VPN, og bruger ExpressVPN i stedet for. Der får du nemlig en VPN der egner sig perfekt til streaming. De tilbyder desuden en 30 dages tilfredshedsgaranti: er du ikke tilfreds får du alle pengene tilbage!

Andre VPN Fordele

Alle de anbefalede VPN tjenester kan meget mere, end bare åbne op for paramount +. Når du bruger en kvalitets-VPN får du nemlig også mulighed for at:

paramount plus

  • Komme udenom censur. Mange lande – inklusive Danmark – blokerer adgangen til hjemmesider de finder “problematiske”. Officielt set er det udenlandske bookmakere og sider med piratkopieret indhold der blokeres. Det er dog også et værktøj der let kan bruges til at censurere anden information. Med en VPN kommer du let og elegant udenom dette filter, og bekæmper dermed censur.
  • Beskytte dit privatliv. Alle har ret til privatliv, og det gælder også på internettet. Danmark pålægger alle danske internetudbydere at indsamle og gemme informationer om deres kunders færden på internettet. Når du bruger en VPN så krypteres din internetforbindelse. Det betyder at ingen kan se med – ikke engang din egen internetudbyder!
  • Se mere indhold. Med en VPN kan du få adgang til det større amerikanske bibliotek på paramount plus streaming. Det samme gælder på Netflix og andre tjenester.
  • Beskytte dig imod hackere. Når du sidder på et delt WiFi netværk er du et let offer for hackere. Med en god VPN beskyttes din forbindelse, så du kan være i fred!

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af april 2024

Konklusion

Det er dejligt at Paramount + endelig tilbyder deres streamingtjeneste i Danmark. Det er dog irriterende, at man ikke kan få lov til at streame, når man er på ferie i udlandet. Det virker samtidig unfair, at vi ikke får adgang til alle de samme film og tv-serier som i USA. Med den ExpressVPN kan man dog løse begge disse problemer. Alle de anbefalede VPN-tjenester får dig udenom geo-restriktionerne, og giver dig fri adgang til Paramount.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk