Malwarebytes Anmeldelse 2024

malwarebytes

Internettet og vores online levevis er ikke uden risici. I takt med at mere af vores daglige liv sammenkædes med vores online tilstedeværelse, opstår der problemer med vores online sikkerhed. Der findes et væld af online trusler, som enhver bruger bør beskytte sig imod. Heldigvis findes der et væld af muligheder indenfor beskyttelse af dit IT-udstyr og din data på internettet. Et af disse sikkerhedsværktøjer er Malware bytes Anti Malware. Jeg vil derfor i det følgende give dig en grundig Malwarebytes anmeldelse.

Prøv Malwarebytes her
Malwarebytes - Få billigt antivirusprogram her

Vi har anmeldt dette antivirusprogram Malwarebytes og kan varmt anbefale det. 60 dages fuld returret

Overblik

Malware bytes Anti Malware er udviklet i Santa Clare i Californien. Firmaet bag blev grundlagt i 2004 af Marcin Kleczynski. Kleczynski udviklede Malware bytes Anti Malware. Han ikke følte af de etablerede firmaer McAfee og Symantec formåede at fjerne malware fra software på de computere, han modtog på hans arbejde hos en IT-butik. Allerede fra starten spillede diverse fora en stor rolle i udfærdigelsen af Malwarebyte Anti Malware. Firmaet benytter stadig denne strategi, når deres softwares skal opdateres. Brugeroplevelsen og effektiviteten spiller altså en stor rolle for Malware bytes Anti Malware. Derudover fungerer Malware bytes Anti Malware godt som supplement til andre antivirus programmer, såsom McAfee og Symantecs produkter.

Malwarebytes Pris

malwarebytes pris

Malware bytes Anti Malware tilbyder tre pakker i forskellige prisniveauer: malwarebytes gratis, en premium version og en premium og privatlivs version.

Den frie version tilbyder udelukkende virusscanninger og at fjerne trusler som eksisterer i dit system. Dette betyder, at Malware bytes Anti Malware ikke selv indeholder realtids-scanninger. Derimod fungerer softwaren med andre antivirus-programmer der tilbyder dette.

Malwarebyte Premium kan købes på et årligt abonnement og giver adgang til den fulde Malware bytes Anti Malware pakke. Denne inkluderer forskellige scanningsmuligheder, realtidsscanninger og advarsler, hvis der opstår sikkerhedsproblemer med din PC.

Premium og Privatlivsversionen inkluderer samme pakkeløsning som premiumversionen af Anti Malware Malwarebytes. Derudover tilføjes der også en VPN, som giver dig adgang til servere i over 30 lande.

Hvis denne malwarebytes anmeldelse har skærpet din interesse, kan du desuden få en 60-dages prøveperiode af softwaren. Denne har jeg anvendt i min malwarebytes anmeldelse.

Opsummering

KARAKTERISTISKA VÆRDI
Tilgængelige udgaver Premium, Premium + Privacy
Multi-login Fra 1-5 enheder
Understøttede enheder Windows, macOS, Android, iOS, Chrome
Pengene tilbage-garanti I 60 dage
Prisen starter fra 39,99 $ (3,33 pr. måned)
Gratis plan Ja

Få Malwarebytes her

Sikkerhed

I denne Malwarebytes anmeldelse har jeg testet tre typer scanninger: hyper-scanning, trusselscanning og realtidsscanning. Hyper-scanning er, som navnet indikerer, en scanning i opskruet tempo af ens diskdrev, der dog ikke er ligeså præcis som trusselscanningen. Trusselscanningen giver en mere dybdegående scanning af trusler samt malware i form af trojanske heste og andre typer af spyware. I modsætningen til de to andre scanningsformer giver realtidsscanningen dig muligheden for at opdage trusler i det sekund de opstår. Måden Malware bytes anti malware realtidsscanning fungerer er, ved at give web beskyttelse til at blokere ondsindet indhold fra hjemmesider og en heuristisk scanning af programmer der virker problematiske.

Ydeevne

På trods af, at softwaren længe ikke har været en del af de større tests har senere tests vist, at Malware bytes anti malware software havde en lige så høj grad af præcision, som mange af de andre software. Grundlæggende har softwaren ikke en bemærkelsesværdig påvirkning af din CPU-ydelsesevne. Der har dog været tilfælde, hvor en bug har resulteret i et højt CPU-forbrug, men dette er løst i nyere opdateringer. Når det er sagt, så har softwaren en større påvirkning på din CPU end eksempelvis Norton og McAfee, særligt i gratisudgaven. Jeg oplevede dog ikke dette som et problem, og min malwarebytes anmeldelse er derfor centreret omkring dette.

Kom i gang

malware bytes anti malware

Softwaren er enormt let at installere – særligt hvis du benytter dig af gratisudgaven der ikke kræver nogen form for e-mail eller betalingsregistrering. Når du har gennemført installationsguiden, kommer du til det simple dashboard, hvor du kan se din historik, scanningsværktøjet og realtidsbeskyttelsesværktøjet. I scanningsværktøjet finder du desuden yderligere muligheder for scanningsindstillinger under ”avanceret”. I indstillingsmenuen kan du derudover tilpasse programmets indstillinger, som eksempelvis sprog og advarsler. I min malwarebytes anmeldelse må jeg blot konkludere, at softwaren er særdeles brugervenlig ved sit simple design og hurtigt tilgængelige scanningsværktøjer.

Andre features

Sammenlignet med andre antivirusprogrammer indeholder Malwarebytes Anti Malware langt færre features, og må derfor siges at være et mere simpelt beskyttelsessoftware end eksempelvis Norton 360. Du tilbydes som sagt tre forskellige typer af scanninger i et fire-lags modus. I Premium og Privatlivsversionen tilbydes der dog en yderst kompetent VPN. Man skal dog ikke forvente et væld af features, når man downloader softwaren. Det er i bund og grund blot en solid scanningssoftware. Jeg vil derfor påpege i denne Malwarebytes anmeldelse, at Malwarebyte Antimalware fungerer rigtigt godt sammen med andre antivirusprogrammer, der indeholder flere features, hvilket er en af de helt store styrker ved softwaren.

Brugeroplevelse

malwarebytes

Generelt er Malwarebytes Anti Malware softwaren et simpelt værktøj, der fungerer godt sammen med andre antivirus-software. Selve programmet er simpelt at sætte op og simpelt at bruge. Du vil derfor ikke skulle være en haj til softwarestyring, men blot installere programmet og sætte en scanning i gang. Designet er ligeledes dejligt simpelt. På trods af den umiddelbare simplicitet i designet, er der dog ingen tvivl om, at der er satset stort på effikaciteten af scanningsværktøjerne. Softwaren er således rangeret blandt de bedste i præcision, når det kommer til at detektere trusler – om det er i gratisversionens systemscanninger eller premium-versionens realtidsscanninger.

Kompatibilitet

Antivirus softwaren understøtter både Windows og iOS. Derudover indeholder den også en mobilversion, så du kan beskytte din online færden, selvom du surfer på din telefon. Derudover er programmet også kompatibelt med andre antivirus-software programmer såsom Norton 360, McAfee Total Protection og Windows Defender. Dette muliggør en skærpning af din online sikkerhed, hvilket er en af de absolutte styrker ved Malware byte Anti Malware softwaren.

Kundeservice

Hvis du oplever problemer med programmets – om det er gratisversionen eller den betalte version – så tilbydes der support på flere niveauer. Først og fremmest giver ”hjælp” knappen øverst til højre på dit dashboard dig adgang til en FAQ og guides til forskellige problemstillinger. Her kan du desuden også finde et support-værktøj, der selv går ind og løser dine problemer automatisk. Derudover tilbydes også en live chat funktion, der gør at du kan få kontakt med en medarbejder, og dermed få svar på dine spørgsmål. Skulle alle forrige forsøg på hjælp fejle, tilbyder hjælpefunktionen også en kontakt e-mail. Her er ventetiden dog op til fem dage.

Få Malwarebytes her

Sammenligning

Malware byte Anti Malware vs McAfee:

Begge har nogenlunde samme grad af beskyttelse ud fra de tests, som begge programmer har været trukket igennem. Spørgsmålet om, hvilken software der er bedst, handler dermed ikke om deres grad af sikkerhed, men derimod om, hvilke features man ønsker skal være tilgængelige. McAfee tilbyder for eksempel firewalls og destruering af filer, hvorimod Malwarebytes har langt lavere forbrug af CPU. I forbindelse med at jeg skrev denne Malwarebytes anmeldelse, har jeg dog erfaret at denne software er foran McAfee, da man ikke må undervurdere værdien af et simpelt værktøj, der bare virker.

Malware byte Anti Malware vs Norton:

Norton 360 lover 100% malware detektion. Det må derfor siges, at være mere præcis end, hvad jeg fandt i min Malwarebytes anmeldelse. Derudover indeholder Norton 360 flere features end den anden. Til gengæld får man virkelig meget ud af Malwarebyte. Det er klart at en dyr software som Norton 360 også bør indeholde flere features, samt en meget præcis detektering af malware. Derfor forventer man også mere af et produkt som Norton 360, end man ville gøre af en gratis antivirus-version. Når det er sagt, så er Malwarebyte i sin nye form et utroligt hurtigt værktøj med en meget høj grad af præcision. Dette gælder uanset om du vælger gratisversionen eller premiumversionen.

Få antivirusprogrammet her

Konklusion

I forhold til at der er tale om et gratisprodukt – såfremt man vælger gratisversionen, naturligvis – så håber jeg, at jeg har vist i denne Malwarebytes anmeldelse, at der er tale om virkelig et godt produkt. Med meget høj præcision, flere forskellige scanningsmuligheder og et simpelt brugervenligt design, er det tydeligt at firmaet bag har kredset særligt om sikkerheds-delen, snarere end at fokusere på et væld af features.

Softwaren er super let at installere og tilbyder som nævnt både en gratisversion, en premium-version og en premium-version med VPN. Der er således tilbud der burde passe på ethvert brugerbehov. Derudover er softwaren kompatibel med andre antivirus-softwareprodukter. Man kan derfor for relativt få penge få et meget højt sikkerhedsniveau på sine enheder.

9.3 Total Score
Malwarebytes - Gennemsnitlig Score

Privatliv og sikkerhed
8
Funktioner
6
Kundeservice
8.5
Pris
10
Brugervenlighed
9
FORDEL
  • Finder stort set al malware.
  • Gratisversion.
  • Simpelt og brugervenligt design.
  • Kompatibelt med andre softwares.
ULEMPE
  • Ikke det mest præcise antivirusprogram på markedet.
  • Få features.
morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk